| Autor |
Zpráva |
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:03
- Nahlásit
Ahoj, mám na vás prosbu, můj muž se dal do sbírání psích známek jakékoli stáří, tvar apod. Já tomu nerozumím, ale kdyby někdo z vás mohl postrádat starou známku rád si ji přivezme.(Doufám, že se mu sejdou alespoň dvě)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:22
- Nahlásit
No já jednu doma mám po Anetce, ale tu nosím nostalgicky v peněžence pro štěstí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:23
- Nahlásit
monika
jj my taky máme dvě po čubinách a ty asi nedáme prostě památka...
Fík
ale snad se někdo najde....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:44
- Nahlásit
sarax
ty si se ještě nerozsypala?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:37
- Nahlásit
monika
no jo vidíš já na to úúúplně zapoměla.
sarax
koukej o sobě dát vědět
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 15:00
- Nahlásit
Taky jsem mu nedala tu co mám po Athoskovi, ale třeba někdo má známku, ke které nemá vztah. Prý je Jirka i zaplatí.... mám z něj tiky
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 15:05
- Nahlásit
Fík
já bych mu tu známku i dala, ale když mi umřela čubina, tak jsem musela známku vrátit na úřad - chtěli to kvůli pozastavení platby poplatků a na nového pejska jsem dostala novou známku a tu, doufám, budu ještě hodně dlouho potřebovat
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 15:07
- Nahlásit
JO? My bydlíme v Praze a tam známku při úmrtí neodevzdáváš, jen papír od veta.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 16:52
- Nahlásit
Já jich mám celkem dost, ale taky je sbírám
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 16:56
- Nahlásit
Fík
teda my taky v Praze a známku po nás chtěli..sme si museli vymejšlet že jsme pesu pohřbili i se známkou...ono totiž papír od veta fakt člověk nemá vždy...já teda s mrtvou psicí nečekala do druhýho dne ale v noci jsme jí jeli pohřbít na chatu....
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 19:02
- Nahlásit
Fík
Já mám jednu Ostravskou a jednu z Kroměříže který můžu postrádat. Kam to mám poslat ???
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 20:57
- Nahlásit
Fík
Já mám takový ty po očkování vztekliny, ale to asi nechce
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:04
- Nahlásit
Fík
Já už dvě ztratila, až si půjdu pro další, tak si koupim dvě a jednu ti můžu poslat. Tady na vesnici lidi ty známky vůbec nemaj, to jen takový aktivisti jako já si jí koupí,pak ztratí a jdou si pro další
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:45
- Nahlásit
Bent
To jste hodní, uděláte mu tím velikánskou radost !A mě taky, jste zlatíčka . Adresa je: Beran Jiří, Dlouhá 32, Praha 1, 110 00
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:47
- Nahlásit
Mám vzkázat, že bere všechny známky i z očkování.Děkujeme!!!
|
venda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:50
- Nahlásit
Fík
a můžu vám to hodit do schránky? přece to nebudu posílat na ten 1 km co to k vám asi mám... našla jsem tu pražskou známku po psině, co měl můj přítel přede mnou a už jí nechce
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:56
- Nahlásit
Jé, to je úžasný,ale do baráku se asi nedostaneš, ale, když mu to necháš ve vetešnictví u pana Čapka, je to náš velmi trpělivý soused.A kam chodíš venčit? To by jsme eventuelně mohli zajít na Štvanici nebo na Letnou.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:08
- Nahlásit
Fík
no bydlíme pod Petřínem, na Letnou se taky chystám, protože Petřín na 250 způsobů už mě fakt nebaví, i když se snažim jít pokaždý jinudy, už aby bylo víc světla a mohly jsme odhalovat z Prahy víc...
ale jestli jdete třeba zítra na Letnou někdy kolem páté můžem se potkat a já ti tu známku rovnou dám, jen jsem teď bohužel zjistila, že je to jenom vakcinace proti vzteklině z roku 1999, ale snad to stačí
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:11
- Nahlásit
sarax
Ono je to asi úředník od úředníka po mě nic nechtěl, ale je pravda, že u nás to může být jinak než jinde.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:13
- Nahlásit
venda
Prý bere všechny, tak si nebudeme komplikovat život, ne?
Zítra nemůžu, ale mohla bych v pátek.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:34
- Nahlásit
Fík
v pátek už jedu domu do Mariánek, tak leda v pondělí
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 07:15
- Nahlásit
venda
To je špatné , já mám odpolední.Co v úterý?
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 08:19
- Nahlásit
Fík
v úterý jdem na cvičák ale středa zatim volná
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 08:38
- Nahlásit
Fík
tak já taky mohu přispět, můj přítel dělá obden kurýra na kole, tak by to mohl tomu pánovi do vetešnictvý? mám tu 2
anebo jestli někoho znáš až budu ted na vejletě s holkama jak máme sraz na Praze 4, tak mohu předat někomu, jak chceš ty ...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:19
- Nahlásit
želva
Ať to předá panu Čapkovi, já na sraz nejdu, víš.A děkuji!!!!!
venda
Středa je dobrá,tam nic nemám. V kolik můžeš?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 10:22
- Nahlásit
Fík
ok
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 14:36
- Nahlásit
venda
Sejdeme se v pět na Letné na tom place za dětským hřištěm?(mám černou labradorku a světlého neustále se pohybujícího Falca : rasa-maminka neznámá a tatínek bůh ví kdo.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 15:20
- Nahlásit
Fík
supr, ve středu 10.1. v 17.00 plac za dětským hřištěm snad najdu (nejspíš půjdu od řeky po schodech), Hekla je NO co vypadá spíš jako chodský pes 6 měsíců
http://hekla.wz.cz
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:17
- Nahlásit
venda
Tj myslite ze by sme se k Vam mohli pridat??Pokud ste to pojmuli jako venceni moc rada by sem Saru nekdo probehla ale pokud nechcete oki..
Mam boxerku 8 mesicu..
|
Kačátko
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 17:19
- Nahlásit
Fík
Myslim ze s Fikem sme se videli...Bydlime u hlavniho nadrazi a pokud si dobre vzpominam meli tu nejake cviceni....Takze s falcem sme se videli..
|