Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hledá se SIBERIAN HUSKY
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Kira
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 13:28
- Nahlásit

v KRUŠNÝCH HORÁCH SE DNE 28.12.2006 ZTRATIL SIBIŘSKÝ HUSKY. PES MÁ ČERNOBÍLOU BARV, MODROOKÝ, 3ROKY STARÝ S MODRÝM OBOJKEM NA KTERÉM MÁ ZNÁMKU. PES JE ČIPOVANÝ

ODMĚNA 20 000!!!

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 13:37
- Nahlásit

Kira
Kde v Krušných horách, jsou docela velké, abych věděla zda to ení někde u nás

Kira
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 13:48
- Nahlásit

Klínovec...nahoře u sjezdovky na parkovišti. Jestli ho někdo uvidíte tak se ho prosím pokuste odchytit...pejsek se bojí lidí, ale neni agresivní!!!

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 14:02
- Nahlásit

Kira
Tak je mi líto my jsme jinde. Co zkusit obvolat horské boudy a hotely??

Sylva
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 14:17
- Nahlásit

No joo, huskáčci praštěný. Držíme packy ať ho najdete!

Kira
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 16:02
- Nahlásit

Já obvolala Německé útulky, obešla chaty, hospody, veterináře, myslivce, útulky v ČR

Kira
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 16:13
- Nahlásit

Sylva:
prdloušek no On ještě nikdy neutekl.

Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 16:15
- Nahlásit

Kira
My jsme z druhého konce republiky, ale držíme pěstičky, ať je brzo doma.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 16:23
- Nahlásit

Kira
taky moc držíme pěsti, doufám, že se brzo najde, opravdu držím palce ten pocit tak trošku znám

Sylva
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 17:31
- Nahlásit

A že ty nechodíš do přírody se stanem, spacákem a celkovou výbavou na 3-5 dní?! Ne? Tak to tě huskáči ještě málo vyškolili! Musíš to prostě zapíchnout tam, kde o tobě miláček naposled věděl a čekat a čekat.. a pak ho ráádostně přivítat, že se vrátil. Já je zbožňuju, ale není s nima život nudnej! Vlastně máš huskyho vyjímečně poslušnýho, skoro až pecivála Píšeš, že jsou mu tři roky a utekl poprvé??
Za čas ověřuj nabídku všech útulků.

Garfield
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 18:01
- Nahlásit

Kira
Určo napiš, jak jste dopadli.

pajisek
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 18:22
- Nahlásit

Sylva
Asi tak jak pises ty... cekat na miste z kama zdrhl... A doufat ze se vrati... mozna i kvuli te jejich nezavislosti je mam tak rada
Kira
Mooc drzime palce, at se najde...

Sylva
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 19:35
- Nahlásit

pajisek
Oni sou prostě sví! Ne žádné loutky, čekající na to, jak je jim povoleno dýchat. Jenže.. ve zdejších podmínkách nemají prostor pro svůj styl. A to je mi pro ně moc líto.
V jedné dědině, kam jezdím, jsou huskáči známí, mimo jejich útěkářství, spíš jako nesnášenliví, rvaví. Já je znám jako miláčky přátelské, a ty?

pajisek
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 19:54
- Nahlásit

Sylva
Jj, maji svou hlavu... Nevisi na cloveku a jsou hodne nezavisli... Husky je milacek nejvetsi (aspon ta moje), jsou pratelsti a rozhodne by to nemeli byt rvaci... Doma je to mazel ale jakmile jsme venku tak je k neudrzeni, miluju ten jeji temperament a touhu neco delat...

Sylva
Člen
# Zasláno: 2 Led 2007 22:30
- Nahlásit

pajisek
Přesně tak, jako miláčka doma i venku - kamoška i ďáblem, znám huskynku já. Tak nevím jak přišli na to, že jsou huskáči zlí. Nejspíš dělají ten závěr z toho, že to nejsou ti oslové na dvorku, ale díky silnému loveckému pudu občas pláchnou a pocuchají nějakou tu pipku.
Seveřánci nejsou pro líné lidi, jenže bohužel, dnes se pořizuje pes podle vzhledu, příp. módnosti, a na povahu, tj. potřeby psa lidi kašlou. Mějte se fajn a užívejte si spolu náruživě přírodu
P.S. letošní zima huskouškům moc nepřeje co?

pajisek
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 07:32
- Nahlásit

Sylva
Mas pravdu... Je strasna skoda ze vetsina severanu co nejsou v zaprahu nema to co potrebuje... takze spoustu pohybu... Ja se ho moji fenuli snazim poskytnout co nejvic... ale myslim si ze kdyby mohla behat v zaprahu tak je jeste stastnejsi...
Hmm... taky sem se setkala s tim ze kdyz mam dasty pustenou na volno tak na me lidi rvou ze si ji mam dat na voditko, ze husky lovi zver, ze je to nebezpecne... a takove kecy... Zima nam nepreje, ale snad ten snih napadne, hned bych jela na bezky
Vy se taky mejte, pozdravuj hafany...

Kira
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 10:28
- Nahlásit

Tak včera nás myslivec uklidnil!! Prý by volně pobýhajícího huskyho nikdy nezastřelil.

Stále ho nikdo neviděl

Kira
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 10:30
- Nahlásit

pobíhajícího

Kalliope
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 15:16
- Nahlásit

Kira
to nic , ohledně toho myslivce ani nestačím zírat

Sylva
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:48
- Nahlásit

Kira
Taky čumím na slova myslivce. Je dobře, že jste mu o hledání psa řekli. Takto vám, spíš než do něj střílet, fakt třeba rád pomůže hledat, odchytit atak.
"Je to ale trápení s těma dětma" řekl kdysi kamoš, když jsem si posteskla něco o pejscích. Trefil to, že?

Kira
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 23:06
- Nahlásit

lidičky tak furt nic!!!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 08:32
- Nahlásit

Kira
To už může být pěkně daleko. Zkoušela jsi i městkáče v Nejdku? Mohl se klíďo dostat až takhle daleko. Je tam odchytovka, ale pak je odváží do Varů tedy Karlových.

Bela
Člen
# Zasláno: 5 Led 2007 22:43
- Nahlásit

Kira
Straaasne moc drzim palce, aby sa havino nasiel!
Mam uz druheho haskaca a presne viem, co su to za nervy, ked ho chyti to jeho volanie divociny a rozhodne sa spravit si samostatny vylet.
Presne ako pise pajisek - doma mazel, vonku sa meni na lietajuceho vlka. S prvym, ktory zial v lete tragicky zahynul, to bolo este horsie, to som vecne trpla, ze co bude... ale vzdy sa vratil na to miesto, odkial zrdhol, aj ked mu to niekedy pekne dlho trvalo. Kamoskina huskyna vie byt takto zdrhnuta aj niekolko dni!
Tak duuufam, ze to nakoniec vsetko dobre dopadne!!!

Sylva
Člen
# Zasláno: 6 Led 2007 19:24
- Nahlásit

Kira
Vidíš, Bela píše co já. Že se vrací na místo činu. Tedy útěku. Já bych na tom místě (2-3 v okolí) možná nechala nějaké své špinavé oblečení a nejspíš žrádlo. Pak bych se tam taky vracela. Jestli stále poletuje po venku, jistě se tam vrátí.
Psávám "Haf", tady u huskáčků musím po jejich. Tedy Haůůů

Kira
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 15:55
- Nahlásit

Jenže já už nevěřim, že je někde venku. On třeba vyletí za zajícem, ale vždycky se do několika málo minut vrátil. Bohužel to mám do Krušných hor nějakých 150km a tak tam nemůžu jezdit každý den

Kira
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 15:57
- Nahlásit

Všem moooc děkuju

Lucinda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 20:58
- Nahlásit

Kira
Volala jsi na horskou službu? Jsou v pohodě a určitě by se ti po něm pokoukli, když dělají pochůzky. Zavolej na Boží Dar, tam je horská.

Sylva
Člen
# Zasláno: 7 Led 2007 21:56
- Nahlásit

Kira
Jéžiš, tak to máte blbý! Ale není ta blízkost každopádně výhra. Mě fenka zaběhla za roh u našeho, myslela jsem, že za kočkou, ale nenašla jsem ji. Ani ten večer, ani další den.. Až po 10 dnech volal útulek, páč sem tam denně brečíc volala já, že ji dovezla policie, ale se zraněním. Měla zlomeninu v pánvi, kyčelním kloubu, ocase,.. No nebudu pokračovat, ať tě neděsím. Kde byla těch 10 dní?? Ve městě je pro psa mnohem větší nebezpečí - auta. Na horách myslivec. Ale pokud on o něm ví, nemělo by se vašemu miláčkovi nic stát. Nejspíš se k někomu přidal a spokojeně si užívá. Já je teda znám jako kámoše s každým a taky klíďo odejdou s tím každým. Netrap se! Vráskami to nezměníš.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 08:24
- Nahlásit

Kira
Jak se vůbec haskounek jmenuje? Když mu cizí člověk nabídne piškot, půjde chytit? Zkusila bych to ještě jednou obvolat. Mohl ten obojek ztratit a teď se u někoho válí na gauči.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 09:22
- Nahlásit

Kira
Jak to vypadá?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání