| Autor |
Zpráva |
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:23
- Nahlásit
jorkaAmálka
šibu a teďka ještě jednu hlídám kámošce....
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:29
- Nahlásit
Bent
Šiba, to je taková ta malá lištička ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:30
- Nahlásit
Lesanka
Mejdany venku jsou fakt lepší v létě.
Náhodou, před dvěma rokama jsme na Silvestra zatopili venku v krbu, na strom pověsili flašku vizoura a štamprlu, dělali jsme klobásy a jedli je za sněžení pod slunečníkem. To mi bylo druhý den hodně špatně, celkem 7 druhů alkoholu bylo u nás asi tisíc lidí.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:31
- Nahlásit
jorkaAmálka
Jo přesně malá lištička- velká potvora....
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:37
- Nahlásit
Mucholabka
Tisíc lidí pod jedním slunečníkem ? To vám muselo být hodně teplo ))
Bent
Nic si z toho nedělej, já mám taky doma potvoru. Dvě krásný, hodný, mazlivý a vychovaný psí holčičky a poklidnej život nám naruší malá nahatá potvora ( necelých 7 měs. ) co musí vše ochutnat, do všeho kousnout, v noci štěkat na celej barák že si s ní nikdo nechce hrát, kousat do těch dvou spících hodných feneček a vyvolávat neustálé šarvátky. Upletla jsem si na sebe bič - ale kdo chce kam, pomožme mu tam.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:41
- Nahlásit
Mucholabka
i]na strom pověsili flašku vizoura a štamprlu, dělali jsme klobásy[/i] to věřím, že Vám bylo hnedle teplo. [
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:43
- Nahlásit
jorkaAmálka
já zas měl hodnýho línýho čaučaua - loni před vánocema umřel a tak jsem z útulku vytáh něco co vypadalo jako plyšová hračka. vždycky jsem myslel že útulkáč bude vděčnej ale to teda nee. Šiba je palice paličatá dubová co neposlechne i kdybych ji měl vytřepat z kožucha, taky všechno okouše a vříská na celej barák a na všechny cizí lidi a pere se se všema psama co jsou o kousek větší než ona, a čím větší pes tím je ta opice drzejší...takže ji po sídlišti vláčím na vodítku aby ji nikdo nesežral......
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:54
- Nahlásit
Mucholabka
Tak na zdraví!!!Ale já už dneska nechlastám - jen piju. Chlastala jsem s kámoškama předčasně v pátek a celý včerejšek jsem se vzpamatovávala ...Takže dneska jsem si dala s lidma na cvičáku tři paňáčky na zdraví, teď si dám s našima skleničku šampaňskýho,druhou o půlnoci a končim
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 21:57
- Nahlásit
Taky trávíme Silvestra doma.
Ochutnávky bumbáníčka jsme započali už po obídku při procházce spojené s občasnou návštěvou rodiny a známých.
V Praze to už bouchá jako o půlnoci, ale mám kliku, špagetka chrní na gauči a ke spokojenosti a klidu jí stačí, že je na někoho přitulená.
TAk to ve zdraví dožijte
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 22:37
- Nahlásit
fromeli
tady u nás ve vesnici na konci světa to nebouchá,takže máme klídek-začnou až kolem půlnoci .Ale medvědovi petardy vůbec nevadí.Loni když byl mimino jsem ho vzala na vodítku o půlnoci ven aby se podíval jak se všude kolem střílí. Ta světla se mu jrozně líbila, viděl,že nám se to líbí a bylo to v pohodě. Když jsme teď šli v 9 ze cvičáku, tak to ve městě taky už docela bouchalo, ale on se vůbec nebál,tvářil se,jako že to ani nevnímá. Jen doufám, že se nějak nezradí...
Tak všichni pěkně zdravte a NA ZDRAVÍ!! (do druhý nohy!)
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 22:40
- Nahlásit
Tak si s vámi připíjím zatím Avanti, za hoďku a čtvrt přejdeme na šampus. Pes je v klidu, tady zatím petardy nic moc.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 00:31
- Nahlásit
Bent
Lola1
rendik
Lesanka
Mucholabka
Tak vše nej... do toho novýho roku 2007, hodně zdraví, štěstí a lásky vám všem i vašim psím láskám.
Eva, Kressi, Amálka a Miňonka
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 00:32
- Nahlásit
Altcha
aren
Holky, zapoměla jsem na vás dvě. Takže taky vše nej ( viz výše )
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 00:35
- Nahlásit
VSECHNO NEJ NEJ NEJ!
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 00:43
- Nahlásit
Misery
Tobě taky, hlavně zdraví !!! Pro nás a naše pejsky ))
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 01:00
- Nahlásit
Tak teprve teď mi slezli psi z klína takže taky všem lidiškám i hafíkům přeju to nej......
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 01:12
- Nahlásit
Byly jsme s holkama na novoroční procházce...přejeme vše nej, ať se rok 2007 vydaří, a hlavně ať je ve všech ohledech lepší...přeji to ze srdce Vám všem.
Hrajou mi tady na plné kule Rammsteini a pařbááááá! Spálíme DVD
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 01:17
- Nahlásit
Mucholabka
Rammsteini dobrý ! Moje krevní skupina ! Já si ale teď pouštím nový Kabáty. Už se nenudím, mám dobrou náladu - Metaxa vykonala svý ))
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 03:14
- Nahlásit
tak to já netušim, kolik sme toho celkem vypili, ale asi toho bylo docela dost :P
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 08:06
- Nahlásit
Přeji všem vše NEJ v r. 2007
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 11:54
- Nahlásit
jorkaAmálka