| Autor |
Zpráva |
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 15:18
- Nahlásit
Já sice vím že to sem nepatří ale chtěla bych poprosit o radu jak vložit video na stránky,návod tam sice je ale mě to nejde,soubor je příliš velký a proto by mě zajímalo jak ho lze upravit a zmenšit do formátu aby šel vložit na stránky.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 16:33
- Nahlásit
KEISSA
zmensovani videa hmm....zkus virtual dub, ale chce se to alespon trosku vyznat v kodovani, jinak vysledek nebude moc uspokojivej...a nebo proste zkouset a zkouset...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 16:33
- Nahlásit
KEISSA
Já vkládám na stránky běžně celkem velká videa. Nahrávám je přímo na ftp server a na stránku dám jen odkaz. Vždy bez problému fungují.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 16:36
- Nahlásit
suesie
jestli nema Keissa nejaky web prostor zadarmo, tam byva problem s ulozenim souboru nad urcitou velikost....otazkou taky by bylo, jak velky ty videa co chce davat na net vlastne jsou, protoze jestlize ma omezeni napriklad na velikost souboru 3MB a video ma 50MB, tak to moc nepujde
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 16:42
- Nahlásit
Mám placené web.stránky www.natrobohemia.estranky.cz ,ale velikost souboru je omezena na 5MB,jenže ted jsem třeba nahrávala štěnata má to jen jednu minutu a většina klipu má přes 10MB.Přesto to asi musí jít nějak zmenšit.
A nebo jak teda nahrát klip aby měl požadovanou velikost.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 17:24
- Nahlásit
KEISSA
Jses si jista, ze jsou placene? U placenych web stranek se vetsinou omezeni nedava...kolik platis, jestli muzu vedet?
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:09
- Nahlásit
1500Kč za rok
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:11
- Nahlásit
Tam je omezení pouze na vkládaná videa (soubory),jinak žádné omezení nemám.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:55
- Nahlásit
Tak už jsem na to přišla a videa už jsou na stránkách....
www.natrobohemia.estranky.cz
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 18:57
- Nahlásit
KEISSA
jo? tak poraď! jak zmenšit video?
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:03
- Nahlásit
KEISSA zvlastni, ja neplatim primo prostor na webu, ale platim domenu ke ktere mi dali i 650MB zdarma a vubec zadny omezeni co se tyce uploadu souboru nemam...a zdaleka neplatim tolik, co ty a este ke vsemu mam domenu 2. stupne a ne 3. jako mas ty (podotykam, ze taky .cz, ktere jsou drazsi, nez napriklad .org, .info atd.)
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:20 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit
Já platím tolik jelikož to berou jako komerční stránky a tudíž mám dražší tarif.Ale jinak k nim mám 5120MB,
Video jsem zmenšila pomocí prográmku kterej sem si stáhla,má to takovej divnej název,zkusím to sem zkopírovat.Šlo to celken rychle a snadno.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:49
- Nahlásit
KEISSA taky mame komercni stranky a platime 699,-/rok (bez DPH) (stranky restaurace)
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:51
- Nahlásit
kdyztak mrkni na nabidku www.xnet.cz myslim, ze by bylo i hezci mit domenu www.natrobohemia.cz nez www.natrobohemia.estranky.cz ;)
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:52
- Nahlásit
Já je zmenšuji v tomto programu, ale o spoustu věcí se tam přijde, někdy na konci je to zrovna to nejlepší a není to tam, ale jinak mi to ta stránky také nejde. MOV to AVI MPEG WMV Converter.....také jsem si to stáhla odněkud. nebo mi to někdo poslal ??? už nevím, nebo poradil.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 19:54
- Nahlásit
Ja doporucuji toto http://www.virtualdub.org/
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:00
- Nahlásit
KEISSA
Ty jo, tak to je nářez, pěkná smečka, to budeš mít pěknou demoliční četu, já mám prcky a když jich je kolem 5 je to teda až dost, no také je fenka oproti tvé trochu menší , že? A´t se jim daří, jsou moc krásní.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:06 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit
Takže ten program na zmenšení videa se jmenuje: pocketdivxencoder 0.3.60,šlo to sním velmi jednoduše a lehce až mě to překvapilo.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:06
- Nahlásit
http://www.svethostingu.cz/ a co říkáte na toto???? mně se líbí ten standard, já to mám na www.savana.cz jsem tam spokojená, ale mám tam 1000MB asi za 75kč měsíčně, potřebuji větší prostor, už to mám skoro plné, jen nevím zda by to tam také fungovalo tak dobře jako na savaně. Nemáte s tím někdo zkušennosti?
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:24
- Nahlásit
Je to zajímavé ,ale já zatím zustanu na estránkách.prostoru tam mám víc než dost (zatím mám zaplněné jen jedno procento).V době kdy jsem stránky zřizovala měli nejvýhodnější cenu i tehdy pro mě jednoduché ovládání (před pul rokem jsem neuměla počítač ani zapnout).Tak uvidím časem.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 23:55 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
tak se musím pochlubit : http://www.youtube.com/watch?v=xUYWXHw6KEw
a jedno strašidelnější: http://www.youtube.com/watch?v=Cj32NJxyskM
|
baile
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 15:58
- Nahlásit
kiwikik
Haha, to jsem netušila, že Belísek umí tak výt šikulka
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2008 16:31
- Nahlásit
Misery
odporucit VirtualDub zaciatocnikovi nie je moc mudre Aj ked je fakt, ze sa s tym daju robit zazraky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 09:31
- Nahlásit
Na stránky si to vkládám přes youtube. Je tam sice jejich logo, ale na moje amatérské stránky to nevadí.
|