| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 20:28
- Nahlásit
Ráda bych všem cz-psovým přátelům (i těm, kdož mě až tolik nemusí ba přímo absolutně vůbec nemusí) popřála co nejkrásnější a nejšťastnější Nový i nový rok. Lidský i psí život se ubírá cestičkami, jejichž příští směr nikdy nikdo z nás nemůže znát, a tak Vám přeji pouze a jen zdraví jak Vaše, tak i Vašich pejsků a blízkých, které máte rádi a bez nichž si neumíte život představit, to ostatní s trochou štěstí a vůle přichází někdy samo...
Moc se těším na leden, už je mi po Vás smutno.
Chtěla jsem dát novoroční přání ručně zhotovené, ale tam se hodí hezká tvář lidská či psí a to já ani Garfield jaxi nesplňujeme, tak se uskromním ke slovu psanému, které je mi nejbližší...
Štastný a veselý míííšááánci!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 20:34
- Nahlásit
Děkujemééé
Šťastný a veselý taky přeju, pejskové a lidičkové a čudlíci a mišánci a fenečkové a pejsinky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 20:41
- Nahlásit
Taky všem dobrým lidem(čímž se výběr zúží ,všechno NEJ!!!!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 21:16
- Nahlásit
Garfield
Jestli můžu, tak já přeji Tobě (ze zcela jasných zištných důvodů), abys měla stále plno energie k psaní mnohdy nesmyslných ne/psích povídaček, které tak zřídka končí happyendem. A to jenom proto, že při jejich čtení zapomenu na vlastní trable a rochním se v pocitu, že někdo je na tom někde stejně nebo i hůř než já... A to dokáže zvednout náladu...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 22:28
- Nahlásit
Garfield
no že tady fšichni děkujeme doufáme že budeš sršet vtipem v příští rok..a já za sebe se na tebe moooc těším
jinak taky přeju všem cz-pesanům i pánům fše nej v Novém roce
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:12 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Eda
nesmyslných ne/psích povídaček, které tak zřídka končí happyendem
Mně se ty povídačky vždycky líbí a nevím, jestli tam hledám jen to optimistické, ale vždycky tam ten happyend vidím, možná je ten end happy jen pro některé účastníky - například romátka asi happy nebyla.
Děkuji za přání všem, všem, všem a přeji také všem, všem, všem do nového roku.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:13
- Nahlásit
Garfield
Ty seš ale mijášek
Přidávám se k přání všeho nej, ale fakt hlavně zdraví, páč to ostatní zaleží +- na nás.
Haf
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 23:38
- Nahlásit
Garfield
Taky nám tu budeš do ledna chybět
Přejeme všem páníčkům i pejskům do nového roku hlavně hodně zdraví a pak vše co se tradičně přeje........plus ještě něco navíc ( splnění všech svých přání )
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:24
- Nahlásit
Ahojky lidičky,přeju všem ať toho Silvestra pořádně oslavíte a není Vám druhý den moc špatně A pak samozřejmě hodně zdraví a co nejvíce vašich i psích radostí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:27
- Nahlásit
abby
mno já moc slavit nebudu asi
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:08
- Nahlásit
sarax
Ale myslela jsem i tebe.Přece i rychlý špunty jsou dobrý A kdy vidíš to svoje rozdvojení
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 17:19
- Nahlásit
abby
hele já ti nevím...poslední 3 dny se skoro nehnu..mám rýmu a šílím a furt nic
pozdravuj Doktora a podrbej Abby
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 20:25
- Nahlásit
sarax
To vypadá, že vydržíš do nového roku ....hlavně se snaž vykulírovat rýmu, rodit s ní je děs a běs ( rodila jsem tak Honzu....a doktor mi říkal, že to je nejhorší varianta )
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 21:44
- Nahlásit
brut
.a doktor mi říkal, že to je nejhorší varianta )
ty jo..tys mě uklidnila..já se jí furt nemůžu zbavit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 21:55
- Nahlásit
Garfield
Jestli je to adresně i na mě, tak že děkuju, a škrábu slepicáka za uchem nebo kýho šlaka kde to má rád.
abby
Dík za smsku a nápodobně-já neumím moc přát
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 22:41
- Nahlásit
sarax
Zkus si udělat teplý obklad ( stačí nahřátý na topení nebo na hrnci s horkou vodou)na čelo a dutiny....to by mohlo pomoct a neublíží ti to. Nebo si kup Vincentku a do lahvičky od nosního spreye si jí nalej a používej několikrát denně.
Snad ti to pomůže...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 14:45
- Nahlásit
Veselého silvestra a šťastný a spokojený celý další příští rok, bez neplech, bez nemocí, bez prudičů, bez zlých sousedů a jiných "odborníků"ve věcech psích a nepsích. Žádné starosti a jen samé radosti ve společnosti čtyř i dvounohých lásek. Milujte se a množte se jen s PP a ti a my co máme bez pp je milujte stejně vášnivě. Přeji nám všem abychom potkávali co nejméně nešťastných a opuštěných pejsků a taky nám všem přeju, abychom se radovali takhle všichni společně z našich úspěchů.
|