Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Je tu někdo ze Strakonic?
Autor Zpráva
Alinka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 10:26
- Nahlásit

Ahoj, tak taky pořád čtu jak někdo hledá někoho z Prahy a Brna, tak se taky ptám, jestli tu je někdo ze Strakonic nebo z okolí?? Je nám nějak smutno chodit na procházky jen ve dvou a navíc Terinka by chtěla s někým lumpačit

rendik
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 11:40
- Nahlásit

Alinka
Z jihu tady moc lidí, není - samá Praha,Brno,Ostrava... Já jsem od Písku

Ala
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 12:15
- Nahlásit

Alinka
Ahoj, já jsem ze Strakonic, ale moc často už sem nechodím, ale asi ti moc s procházkama nepomůžu, protože momentálně psa nemám. Občas sice chodím s pejskem našich, ale to jen málokdy. Co máš za psa?

Alinka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 17:44
- Nahlásit

Já mám kříženku, řekla bych všeho možnýho. Moje mamka říká, že je to půl blázna a půl divoký kozy, což asi bude pravda, protože je strašně potrhlá, chvilku nepostojí, ale to bude asi tím, že je ještě štěně (10 měsíců).

Ala
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 07:13
- Nahlásit

No já jsem ujetá na boxery, a mamka to chytla ode mě, takže si před dvěma měsíci pořídila boxerku. Zrovna včera jsem jí opatrovala, je to pěkný třeštidlo, ale jsou jí teprve 4 měsíce. Já jsem měla dřív taky boxerku, ta mi umřela v pěti měsících, měla vážnou srdeční vadu a pak jsem si pořídila boxera, ten zůstal u bývalého přítele. Takže momentálně jsem bez psíka. Ale už se strašně těším, až se příští rok přestěhujeme do baráčku a budu si moc pořídit svýho pejska.
Kam chodíš ve Strak. venčit?

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 08:05
- Nahlásit

Alinka
Ahoj, jsem přestěhovaná taky v JČ u Písku, to je do Strakonic daleko. Neznáš náhodou někoho, kdo má choďáky?

Alinka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:48
- Nahlásit

Ala
No, jelikož bydlim na šumavký, tak většinou do lesa, nebo k vajaxu, tam je to docela dobrý. Terinka lítá po poli, tak ještě, že je černá.

Alinka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:49
- Nahlásit

Lola1
Ahoj, tak jsem přemejšlela, kdo by je mohl mít, ale nevim. Choďáka jsem neviděla, ani nepamatuju

Ala
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:22
- Nahlásit

Alinka
tak to mi chodíme do lesa na úplně druhém konci Strakonic, jako k habeši. Včera jsme potkali pána s kníračem a to bylo řádění

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání