| Autor |
Zpráva |
Anka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:59
- Nahlásit
Ahojte!
Hľadám záujemcov, ktorí by mi pomohli rozposielať mailiky ohľadom psíka, ktorému hľadám domov.
Napíšte tu svoj mail, ja Vám pošlem text a Vy ho už len preposielate ďalej svojim blízkym, priateľom, rodine, známym...
Pomôže mi niekto?
Vopred ĎAKUJEM
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 13:14
- Nahlásit
Já to klidně poslat můžu. Známých mezi pejskaři mám spousty . Pošli to na mail Libuse.Kotkova@seznam.cz
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 08:30
- Nahlásit
posouvám ..
Anka včera jsem se ptala na "večírku" psí školy, ale zatím nic pošlu jim ještě odkaz na webovky s Jackym.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 23:21
- Nahlásit
wensday
ďakujem
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 23:28
- Nahlásit
Nikto iný Jackynkovi nepomôže ? ? ?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:01
- Nahlásit
Anka, já už jsem bohužel všechny své známé, kteří byli trochu svolní, opuštěnýma pejskama vybavila. Pak jsem zkoušela i inzeráty. Nechceš je zkusit taky? Nebo požádej některý útulek, ať Ti pejska přidá na své stránky do nabídky.
Je to těžké, dát pejska někomu, koho neznáš, ale můžeš se přece s novými majiteli dohodnout, že budeš kontrolovat, jak se pejsek má.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:06
- Nahlásit
aren
ďakujem za pomoc.
Aj ja dávam inzeráty, asi by som mala začať aj do inzertnej tlače, nielen po internete...
Dúfam, že sa mi podarí mu nájsť skvelých majiteľov, samozrejme, že by som ho chodila kontrolovať
A chcem, aby sa mal Jackynko dobre, práve preto mu hľadám domov týmto smerom - medzi psíčkarmi... Predsa majú viac známych, a možno aj psíčkar, ktorý má jedného psíka - fenku, tak by si vzal ešte aj druhého
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:10
- Nahlásit
Jo, nakonec ty nejlepší místa, co jsem pejskům našla, byly vlastně u lidí, které jsem předtím vůbec neznala a přihlásili se na inzerát. Naproti tomu jsem sebrala své štěňátko kamarádce, protože to u ní fakt nemělo dobré (ona jen dovolila synovi, který si pejska přál a sama k štěňátku vztah neměla, a syn pak stejně dal přednost fotbalu).
Je pravda, že někdy se na inzerát přihlásí neuvěřitelní lidé, že člověk nestíhá čumět, čeho jsou schopní. Je třeba si dávat hodně pozor. Chtěla bych od zájemce občanku, zapsala si číslo a adresu, trvala bych na tom, že pejska na nové místo doprovodím a budu nějaký čas navštěvovat, vymínila bych si, že když to nebude dobré, vezmu pejska zpátky.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 12:12
- Nahlásit
Anka
A chcem, aby sa mal Jackynko dobre, práve preto mu hľadám domov týmto smerom - medzi psíčkarmi... Predsa majú viac známych, a možno aj psíčkar, ktorý má jedného psíka - fenku, tak by si vzal ešte aj druhého
Ano, to je určitě dobrý nápad.
A místní tisk je taky dobrý nápad.
|