| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:40
- Nahlásit
a zase tu jsou vánoce- a tak všem přeji jen ty nejhezčí, hodně lásky a psích pusinek
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:46
- Nahlásit
Připojuji se k Žandě a taky přeji krásný a pohodový vánoce vám všem i vašim pejskům.
Eva, Kressi, Amálka a Miňonka
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 12:07
- Nahlásit
no jasně , že jsou tu, právě dorazil Ježíšek a přivezl psům prima deky ( www.myslivci.cz) na ven - včera jsem objednávala , Ježíšek fakt umí zázraky , zítra ráno vyrazím pro kosti od šunky ( jsem tak obětavá, že kvůli nim vstanu brzo ) a může se nadělovat, oříškové rohlíčky ( původně pro lidi) už sežrali ( ani se nezeptali, hajzlíci chlupatí ) ...takže všem krásné, štastné a veselé ( bez návštěv zvířecích či lidských lékařů) Vánoce
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 11:21
- Nahlásit
Všem pejskáčkům přejeme klidné a nerušené Vánoce a do roku 2007 přejeme jen to nejlepší. S pozdravem a přáním " Ať nám pejsci krásně ťapou" se přidává ,Falco,Jerry, Ori a lidská smečka
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 00:05
- Nahlásit
Ahojky,přeji všem pesanům a fenečkám a jejich lidičkám krásné a klidné Vánoce a do roku 2007 hodně zdravíčka,štěstíčka,no prostě všechno nej,nej.Přeje Jitka,Jimmík a Akimek/ten bohužel nemůže být s námi/.
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:43
- Nahlásit
Ahoj
Prajem Vám všetkým krásne a veselé Vianoce, plné radosti, smiechu, lásky a pohody.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:55
- Nahlásit
Všem stejně postiženým lidem jako jsem já a jejich psím miláčkům všech barev a plemen, přejeme krásné Vánoce a šťastný nejen rok 2007, a hodně hodně zdraví
|
smilers
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 14:41
- Nahlásit
Ahoj,Všem Vám přeji hezké prožití svátků vánočních, zvířátkům pohodu a hodně dárečků pod stromečkem a PF 2007 ať je ten rok pro Vás vším, co jste v roce 2006 nestihli dohnat, a k tomu hafol zdraví jak pro Vás, tak i pro Vaše pejsky.
|