Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hlídání fenky čsv
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:45
- Nahlásit

Kamarádka mě poprosila, jestli bych jí nepomohla, tak tedy:

Našel by se někdo, kdo by přes svátky pohlídal fenu čsv, jen na zahradu případně, kdo by byl pořád s ní, nemůže být v bytě sama. Moji rodiče bohužel psa v bytě nesnesou a svátky trávím u nich. Fena je ovladatelna, da se pustit na volno. Dekuji, Danka.
Moje telefonni cislo je 774 691 913, mail pismenkova_@centrum.cz

Tonda
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:54
- Nahlásit

mozna ze by nebylo na skodu napsat odkud jsi,pochybuju ze ji povezes pres pul republiky...

wami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:55
- Nahlásit

Tinta76
odkud slecna je...?
mohu pohlidat do 26.12., ale je nerealne nekam pro fenku jet...
Ja jsem ze severni Moravy (karvinsko)...

Amir
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:58
- Nahlásit

mozna ze by nebylo na skodu napsat odkud jsi,pochybuju ze ji povezes pres pul republiky...
Tonda
Snad nechceš těm vašim bojovníkům ještě dovézt slečnu o kterou by se rvali

Tinta76
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:00
- Nahlásit

Tuším, že momentálně bydlí v Praze a na ty svátky jede do Olomouce.

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:03
- Nahlásit

Jo někde tady bydlí.Fenka je fakt zlatá.

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:11
- Nahlásit

nevím,kam bych tenhle odkaz dala,tak sem.Pro vlkomily:
http://www.youtube.com/watch?v=937A1ELVyUs&NR

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:23
- Nahlásit

Smečka
nádhera

Tinta76
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:28
- Nahlásit

děkuju za OT

wami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:49
- Nahlásit

Tinta76
kdyby nikoho nesehnala a zaplatila mi aspon benzin, tak si ji v te Olomouci muzu vyzvednout...
26. pojedu opet do Olomouce, tak bych ji mohla predat zpatky.

Tudiz v pripade nouze napis mejlik, jsem na nem skoro porad (+- nejaka ta hodina... )

LucieS
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 15:56
- Nahlásit

Pokud by se nezežrala s tou mojí, tak klidně pohlídám, ale to lze zjistit až při setkání a to je asi pozdě .

Tinta76
# Zasláno: 20 Pro 2006 16:27
- Nahlásit

Kdyžtak radši případný dotazy směřujte přímo na ní (na její mejl nebo telefon), já jsem s ní v kontaktu taky pouze takhle. Pokusím se jí sem nasměrovat

mac1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 17:52
- Nahlásit

Tinta76
a může být v bytě sama se 2 psy ( zahradu nemáme, bydlíme v bytě v Praze ) ? Ne dlouho, tak 3-4 hodinky maximálně ....co to znamená přes svátky ? Až do příštího roku nebo jen přes Vánoce ?

Tinta76
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:29
- Nahlásit

mac1, to já fakt nevím, ale ona je prej docela destruktivní ... ale možná když bude s více psama, že to bude o něčem jinym. No má to být pravděpodobně až do 1.1. Jak řikám, radši pište na ten mejl uvedenej nahoře nebo rovnou volejte.

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:44
- Nahlásit

mac1
S majitelko jsem mluvila na podzimní bonitaci....Nenechávala bych jí sama doma ani se psy.V cizím prostředí už vůbec ne.

mac1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:21
- Nahlásit

Smečka
hmmm, tak to nic

wami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:29
- Nahlásit

Smečka
no, na nasi psi zahrade by mela hadam o zabavu postarano, Lump by ji klidne nekolik dni nedal pokoj a nejaky hrabani ci likvidace je tam sumak, protoze to je proste zahrada psi...

Akorat jsem teda dost daleko... Nicmene pokud mohu slouzit jako nouzovka, pak v pohode...

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:39
- Nahlásit

wami
Už jsi jí konatkovala?
Ta fenka je fakt moc hodná.Mojí furii se okamžitě podřizovala.
Já bych jí brala hned,ale mám přepsíno.

wami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:28
- Nahlásit

Smečka
Už jsi jí konatkovala?
ne, zustavam jako fakt nouzovka... Teda aspon doufam, ze Tinta takhle muj kontakt preda...

A tak hodna, u nas bude hodna kazda zenska, neb bude smet kralovat dvema psum... Jinak si myslim, ze vyjdu s kazdym psem... Jen na to hlidani ted padaji psi samci, kluci maij vysvetlovaci obdobi, trosku se nam ted urovnava hierarchie, tak do toho vlitnout treti pes samec, mame o zabavu vystarano...

A hlavne - jsem strasne daleko, komu by se chtelo jezdit 100km (a to pocitam jen z ty Olomouce) jen kvuli hlidani...

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:45
- Nahlásit

To je ona

Kolik je Lumpovi?Má už tendence rovnat Denyho?
U nás byla otázka hierarchie vyřešená během pár minut.Když Agar dospěl "sesadil" kralujícího německého ovčáka opravdu razantně.Výhodou bylo, do jisté míry Ringovo stáří, víceméně nad tím vejrostkem moudře mávnul tlapou.Od té doby mezi nimi nebyl žádný konflikt.Ringo vždy ustupoval,takže nějaké ostřejší výměně názorů nedal vůbec šanci.Byl to moudrý pes

Smečka
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 20:46 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

odeslal jsem omylem dvakrát

wami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 23:39 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Smečka
Kolik je Lumpovi?Má už tendence rovnat Denyho?
Lumpovi jsou dva, Denymu devet... U nas je to opacne - za bezneho provozu Lump rad prenechava sefovani Denymu, a Deny kralovani miluje...
Bohuzel ale to kralovani obcas prehani a Lump mu prestava tolerovat zbytecny ruby a ojizdeni... To, ze uz davno maji zradlo kazdy svy (a oba to akceptujou a nekradou si), to ze hazeni balonku je jenom Lumpovo (Denyho to stejne tak nebere), to uz je chvilku dyl.

Ale ted par dni zpatky zkusil Deny Lumpa zrubat jen tak ze srandy a uz dostal pekne na prdel, mladej ma taky o 10 kg vic a vzhledem k povaham ocekavam, ze tem dvema to chvilku potrva, nez si ujasni veskery hranice, kdy ma ktery vetsi prava...

(BTW fenulka je moooc sikovna... )

Tinta76
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:07
- Nahlásit

wami
odkaz na tohle téma jsem jí předala, teď už je to pouze na ní, jak se zařídí

wami
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:10
- Nahlásit

OK

Tinta76
# Zasláno: 21 Pro 2006 13:43
- Nahlásit

Danka, se zaregistrovala, ale čeká na autorizaci, tak mě poprosila, jestli bych sem nepísla:

Fena je submisivní, ale když se otrká hravá, konflikty rozhodně nevyvolává, to raději odejde. Nesmi byt sama klidně i se psem, protože v hysterii že už se nevrátím niči na co přijde. Není problém přijet relativně kamkoliv po ČR. Už se mi jeden kluk ozval a Aila pravděpodobně půjde k němu, ale že podle všeho nemá kotec, a mám strach že by mohla utéct. Tak jestli není někdo s kotcem nebo kdo by jí měl na očích.

Pro Smečku:
Ahoj Danko

Smečka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 13:59
- Nahlásit

Pro Smečku:
Ahoj Danko

Taky Ahoj.Danko

Tinta76
# Zasláno: 21 Pro 2006 14:01
- Nahlásit

Smečka
Od Danky:
Díky a pěkné svátky tvému psinci.

LucieS
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 14:27
- Nahlásit

Tak to hlídání bych asi nemohla, nemám velký kotec.
Ale doporučuju psí hotel v Nehvizdech http://www.mujweb.cz/www/hotelpropsy/.
Měla jsem tam kdysi na týden kokra, byl to potvora, kousal, ještě k tomu bral dvakrát denně dvoje prášky, přesto ho v pohodě vzali, péče vynikající, odborná, majitel je zkušený pejskař.
Pokud bych někam dávala psa, tak určitě ne někomu cizímu, ale s klidným srdcem sem.

Smečka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 15:20
- Nahlásit

Od Danky:
Díky a pěkné svátky tvému psinci.

Pro Danku:
Také pěkné svátky Tobě i čubínám.

wami
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 16:13
- Nahlásit

Tinta76
Tim padam i ja, psala jsem to Dance i po ICQ, rovnez nemam kotec...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání