| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 13:14
- Nahlásit
Pražáci,poraďte: sháním šusťákovou nepodšitou kombinézu pro kokra - ve sněhu se na něm dělají koule,které silně znemožňují pohyb. Nevíte, kde se dá něco sehnat, raději kamenný obchod, abych mu to zkusila? A neraďte mi,že si to mám ušít, to by to do léta neměl ...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 13:29
- Nahlásit
Lucie od Arta
zkus Canino na Olšanským nám.
Stránky jsou www.canino.cz je tam i spojení, tak si brnkni a oni Ti rovnou řeknou, jestli maj nebo ni.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 13:32
- Nahlásit
fromeli
Lucie od Arta
zrovna ten jsem chtěla napsat-byla jsem tam minulej týden a fakt super kamenej obchod!!-přijde mi výborně zásobenej, doporučila mi ho alča z agi
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 14:28
- Nahlásit
eva od jondy
já tam chodím ráda, mám tam 5% slevu, mají tam maso pro pejsky a berou platební karty, takže se můžu poaždý rozšoupnout
|
Altcha
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 20:47
- Nahlásit
Lucie od Arta
fromeli
eva od jondy
Hi hi, ten obchod mi raději nepřipomínejte... Od jeho další návštěvy (cca po týdnu) mne uchránilo pouze zranění mé fenky...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:02
- Nahlásit
Já tam na doporučení fromeli taky zavítala a jsem na tom už jaksi závislá. Od školy mi tam jezdí tramvaj, takže nevynechám jedinou příležitost k návštěvě
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:18
- Nahlásit
Já tam na doporučení fromeli
že bych si řekla o nějakou provizi v tom krámku
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:19
- Nahlásit
fromeli
Vzhledem k tomu, že já od tama nikdy neodejdu s prázdnou, tak bys i mohla
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:21
- Nahlásit
No já se tam zítra chystám udělat vánoční nákup pro špagetu a její sestřenici labradorskou retrívrovou. To bude můj nej nej nej nákup vánočních dárků
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 21:34
- Nahlásit
fromeli
Mě taky ze všeho nejvíc baví nakupovat dárky pro Cllifa. Letošní Vánoce zase v počtu dárků vede a mi to nedá a pořád kupuju a kupuju
|