Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Anatolský pastevecký pes
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:47
- Nahlásit

Nemáte ho tu někdo? Nebo neznáte někoho kdo ho má? Ráda bych tohle plemeno poznala, ale v Čechách jsem našla jen jednu chovatelskou stanici.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:01
- Nahlásit

younglady
U nás jedni takychovatelé jednoho mají. Pes žije na dvorečku 5*2 metry. Ale už byl asi 2x venku . Má tak 1,5 -2 roky. A je na tom líp než jeho předchůdce - kavkazský ovčák. Ten na tom dvorku žil asi 8 let a venku nebyl ani jednou.

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:15
- Nahlásit

Biluška
coze, takovejhle pes na dvorecku bez procházek??? To je sileny, ten potrebuje prostor, vylitat, zabvit, zamestnat To bych si ho hned vzala

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:55
- Nahlásit

younglady
Oni ho nechtějí dát pryč. Oni si ho schválně pořídili a v žádném případě neuvěří tomu, že psa týrají. Kdyby o něho přišli tak si okamžitě koupí dalšího. Víš co takových lidí je?

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 13:03
- Nahlásit

Biluška
Vim no já bych moc chtěla Anatola, fenku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 14:06
- Nahlásit

younglady
taky se mi líbí. Ten chudák u nás je nádherný. V životě jsem ještě neviděla tak impozantního psa. Škoda ho

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 14:24
- Nahlásit

Biluška
jo jsou úžasný, navíc mají perfektní povahu zvlášť když s nima člověk pracuje a zaměstnává je

joli
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 15:21
- Nahlásit

Je to krásný pes vůbec jsem tu rasu neznala, až teď jsem se na ni mrkla.....

younglady
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 15:34
- Nahlásit

joli
jo jsou nádherný a vznešený. V Čechách jsem narazila jen na dvě chov. stanice z toho jen jedna má delší historii a tak by mě zajímalo, jestli někdo má psa z jedný z těch chov. stanic nebo jestli někdo zná chov. stanice v cizině. Ráda bych tyhle psi poznala osobně

LucieS
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 23:08
- Nahlásit

Když jsem vybírala toho současného psa, tak byl anatol jedna z možností. Naživo jsem jich ale viděla málo a poznat je nějak podrobně jsem nestihla. Trochu mě odradilo, že chovatelé zdůrazňují jejich dominanci, takže mám doma sao . Ale osobně by mě konkrétní rozdíl mezi těmito dvěma docela zajímal. Anatol je opravdu nádherný pes.

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 18:49
- Nahlásit

LucieS
já se dominance tolik nebojim, mám doma teriér a tam si myslim je ta dominance výraznější, ale díky cvičitelům na cvičáku jsem si s tím poradila. Mě u nich fascinuje snad vše od povahy po vzhled, prostě jsem se zamilovala Vim, že v Čechách je jen jedna velká chov, stanice a jedna malinká tak sem si řikala, že pokud do něj půjdu, pojedu si pro něj asi někam do ciziny

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání