| Autor |
Zpráva |
MORIE
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 06:42
- Nahlásit
Jak jsou na tom vaši pejsci, když foukáte bublinky z bublifuku?
Včera jsme koupili pro synovce k Vánocům bublifuk, ale když jsme doma zkusili vyfoukat bublinky, naša pesa se totálně zbláznila. Skákala jak magor až do výše očí, štěkala a chtěla další a další bublinky, který pak lovila a kousala ve vzduchu. Když jsme přestaly, byla úplně nepříčetná Takovouhle posedlost jsem u ní ještě se žádnou hračkou nezažila. Vypadá to že synovec bublifuk k Vánocům nedostane
A teď se ptám, nezažili jste u svého pejska po tomto divočení nějaké potíže? Bojím se, aby jí to neublížilo, na obale píšou, že ta tekutina není se nesmí pít. Tequille nic nebylo, ale hráli jsme si jen chvilku.
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 07:07
- Nahlásit
MORIE
No obsahuje to nejspíš nějaký saponát, takže bych to psa moc žrát nenechal...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 08:42
- Nahlásit
Mmartin, MORIE
Bublifuk je velice oblibena zabava, kdyz si na to vzpomenu, nejaky koupim a psi sili...
Jinak jako jo, on to je saponat, ale slaby, chlemtat bych to psa sice nenechala, ale na jednu hru vyfoukame asi pul bublifuku, chytit se mu podari jen par bublinek, a vzdycky byl uplne v pohode a nic mu nebylo.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:51
- Nahlásit
No, saponát asi nebude životu nebezpečný, někde jsem četla, že organismus ho normálně odbourává. Obsahují ho i rostliny (např. mydlice ) Asi ano, protože, jak jsem s překvapením zjistila, ne ve všech domácnostech je normální umyté nádobí oplachovat Tetička na Slovensku po umytí nádobí zbylou vodu odnesla na vypití kravičce, která ji s náramnou chutí vyzunkla, dožila se vysokého kravského věku a dojila jak zázrak. Zjevně jí saponáty šly k duhu .
Kdybyste chtěli psovi dělat bublifuk domácí, finta spočívá v tom, že se bubliny musí zpevnit cukrem. Vyzkoušeno s dětičkama. Našemu psovi je ovšem bublifuk putna.
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 06:32
- Nahlásit
Děkuju moc za názory. Nerada bych jí připravila o největší zábavu. Pod stromeček asi dostane karton bublifuků .
Wami, to máš dobrý, že Ti vlčice pochytaj jen pár bublinek, naša příšera pochytá skoro všechny. Nejdřív vyskakuje až do výše hlavy a chytá za letu a pak jak klesají níž a níž, tak se snaží ještě všechny pochytat ze země. To se musí vidět
Meto, to jako mám smíchat ten saponát z bublifuku s cukrem? V jakým množství?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 07:18
- Nahlásit
MORIE
Ne saponát z bublifuku. Když byli kluci malí, tak jsme v rámci úspory dělali bublifuk domácí - z koncetrátu jaru, vody a cukru. Někde bych vyštrachala recept, kdybys o to moc stála. Ale když hodíš "bublifuk" do Googlu, určitě ho taky najdeš.
|