Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Co je to za "rasu"?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:20
- Nahlásit

wensday

opravdu? no na slovensku byli vzdy krasne zenske a jak se ti ten trnavskej utulek jevil? ja si pisu s tou pani co to tam vede a prijde mi seriozni..

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:20
- Nahlásit

michalm
díky, vždyť sem si přála flata

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:22
- Nahlásit

nels
s paní Poláčkovou ??? Jj, útulek docela OK, jestli pro ni nakonec pojedete, dej pozor, aby Ti nezapomněla dát papíry, jako mě, budeš je pak potřebovat pro přihlášení psa na úřadě
Kdy pro ni pojedete ?????

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:22
- Nahlásit

Mar3
tak to vypada, ze s nama nemluvi a na nase dobre minene rady proste nedba ......

Garfield
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:24
- Nahlásit

wensday
Hezký, držím pěsti.

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:26
- Nahlásit

Jirikovo
mnooo,její chyba ne,

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:26
- Nahlásit

wensday

chci se tam zajet podivat ted kolem Vanoc,jelikoz na slovensko jedeme na svatky.takze ji seznamim s nelsonem apod.no a pak bych tam chtela pro ni zajet koncem ledna,cely ten mesic mam totiz skoleni a pritel je skoro 24 hod v praci,tak ji chci privezt az budu mit cas se ji 100% venovat. (bohuzel existuje i alternativa,ze jak ji uvidim ted o vanocich tak zblbnu a pojede hned s nama )

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:27
- Nahlásit

Garfield
jsem celá šťastná, ze začátku to vypadalo opravdu bledě.... dnes jsem byla radostí bez sebe, když se po hodinovým bloumání po sídlišti konečně vyčůrala..... Děkuju

michalm
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:28
- Nahlásit

wensday
ja vim ;)

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:29
- Nahlásit

nels
jéé, já bych to nevydržela, to já se dycky zamiluju , zakoukám, pak to probojuju doma a hned se jede !!!!!! tak mooc držím palce !!!!!!!!
P.S. Jed pro ni hneeeeed.... přece ji tam nenecháš přes Vánoce!!!!! co ???

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:36
- Nahlásit

wensday

ja bych jela hned,jenze jedem na vanoce k rodicum a to by nebylo fer (oni jsou absolutni nepejskari). plus pritel jeste nevim ze uz jsem se rozhodla on mysli,ze o tom pouze uvazuji... no surprise,surprise..

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:48
- Nahlásit

nels
aha... no pro část mé rodiny bude Ava taky vánočním překvapením, doufám, že se to obejde bez nějakých omdlívání apod

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:50
- Nahlásit

wensday
pro kterou část myslíš? (abych si udělala osobní představu,jak to doopravdy s tím omdléváním bude ) jestli myslímetu stejnou, tak tam dojde aj na infarkty, beztak

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:52
- Nahlásit

Mar3
nevnucuj se ji ..... podivej se, jak se do nas oprela na tematu o falesnych sobech .....

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:53
- Nahlásit

wensday

no ja jsem beztak nejvic zvedava na reakci Nelsona. jestli bude zarlit a tak..
jeste se chci zeptat,musime dat Sentu kastrovat a pani z utulku nam nabidla ze to daji udelat oni za 1.800 Sk. co myslis?

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:59
- Nahlásit

Jirikovo
tyjo cože? du mrčnout teda...

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 10:04
- Nahlásit

nels
No, já nevím, kolik stojí kastrace v Česku, ale myslím, že takhle nevíš nic, o veterináři, který to bude dělat.....kdyby šlo o mýho psa, nechám to udělat až u svýho veta. Jistota je jistota

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 10:13
- Nahlásit

wensday
no a detail obličeje jako nemáš?

(budete jí kastrovat? - je ti jasný,že při tvým momentálním stsavu fenek , se vlastně tak cca 6 měsíců v roce neuvidíme? )

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 10:15
- Nahlásit

wensday

to jsem si myslela taky...
a co tvoje holki,neprobehla nejaka zarlivost na noveho clena smecky?

wami
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 10:43
- Nahlásit

Mar3
při tvým momentálním stsavu fenek , se vlastně tak cca 6 měsíců v roce neuvidíme?
jedine, co by te mohlo uklidnit, je to, ze se vetsina fen ve smecce v harani synchronizuje, takze haraji jen 2x do roka, za to veskery pocet fen...

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:09
- Nahlásit

nels
No, nevím, jestli se to bude dát srovnávat, Ava je asociál a velmi vystrašený pes. První večer vystreslá ležela v křesle a mladší Daisa kolem ní hopsala a štěkala... ted už OK, hrají si spolu a starší Anne žárlí, ale tak hezky, v tlamě má velkýho plyšáka, povrčuje, vrtí ocasem a běhá kolem nich Takže neboj, když se budete rovnoměrně věnovat oboum pesům, bude to OK.
Já taky vidím,když se mazlím s jednou, že ty druhý po očku koukaj , jestli je jako pomazlím taky....

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:11
- Nahlásit

Mar3
wami
No, ty mý dvě feňule se zatím teda nesesynchronizovaly.... uvodíme, jak to bude....

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:22
- Nahlásit

wensday

prosim te a co na tu vasi zvetsujici se smecku rika tvuj manzel/pritel?)

Mar3
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:39
- Nahlásit

wensday
wami
hm, ok , tak příští 3 roky se každej rok cca 6 měsíců neuvidíme a budeme doufat,že sedo té doby sesynchronizují

ale zase by mně zajímalo, kterou by Berry chtěl,dybyháralyvšecky - dycky miloval Daisu,ale posl měsíce se zakoukal do Anne (která už ho nechce sníst )

třeba se mu tady ta "brand new" bude líbit nejvíc

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:46
- Nahlásit

nels
no my už před tím měli 3 psy, ale ten třetí byl malej kříženec.... ten nám pak umřel a tak teď máme zase 3, jen trochu větší....... nejhorší bylo vyfňukání Daisy, ted už to šlo nějak líp nebo co.... bez něj bych to samozřejmě nezvládla....

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 11:52
- Nahlásit

wensday

ted jsem koukala na vase stranky,moc hezke.fakt klobouk dolu

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:00
- Nahlásit

nels
děkujiiiii, stránky taky vyrábí můj přítel já jen píšu texty
Tvůj web ?????

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:03
- Nahlásit

wensday
ahojky, krasny novy prirustek, gratuluju

wensday
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:10
- Nahlásit

Orry
Děkuji moc )))))))

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:11
- Nahlásit

wensday

www.ridgebacknelson.estranky.cz

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání