Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vize-nemít je...
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:47
- Nahlásit

Kdybych neměla psy
-vstávala bych o půl hodiny později
-neměla bych všechny hadry od bláta
-měla bych hodně peněz na kosmetičku, kadeřnici a nové růžové oblečky
-místo venčení psů bych mohla třeba spát nebo rozvíjet své odbornosti
-mohla bych místo vytírání loužiček a vrstev bahna zvelebovat naše bydlení
-neměla bych chlupy v polívce ani v barvičkách na sklo
-měli bychom trávník
-neměla bych rozmíšky s lidmi nevlastnícími psa
-měla bych místo dvou psů čtyři kočky
-nemusela bych sbírat hovínka
-nemusela bych utrácet za psí časopisy
-nemusela bych se stydět za HRYZAVOU a ZDRHAVOU

Ale stejně je miluju.

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 23:28
- Nahlásit

...neměla bych ohryzaný nábytek, neměla bych prima kamarády se psy, nevěděla bych jak krásná jsou rána v lese, kde jsou jen moji psi a já ...a zvěř .......a pročítala bych inzeráty, abych si nějakého pesana pořídila

KEISSA
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 08:40
- Nahlásit

Seděla bych od rána do večera u televize,probírala za sousedkama kdo s kým.ap.drby..Lidi by se na mě nekoukali jako na něco z jiného světa.

jindriska
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:53
- Nahlásit

kdybych neměla psy:
- byla bych jak koule a venku by mi bylo smutno, jakmile bych nějakého psíka uviděla.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:00
- Nahlásit

stále bych častovala naše nářkama proč nemůžu mít psa a doufala že potkám nějakýho opuštěnýho. zajímavý dokavaď jsem neměla psa nikdy jsem nenašla opuštěnýho když ho mám nacházím je v jednom kuse.
Nepodstupovala bych trapasy se zdravením pejskařů kteří mě bez psa nepoznaj. Měla bych milion času, peněz a kil! a nudy...
a můj tatíček by mě při příchodu domů normálně pozdravil - kdežto teď letí za psem a vyptává se ho jak se celý den měl dcera je vzduch.
a nebylo by tatíčkovo hlašení jakej měl pes bobek.

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 12:31 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

podepisuju se pod Mucholabku první příspěvek plus....nenaučila bych se tolika trpělivosti, neměla bych "němého" spojence pro pohledy z očí do očí, neměla bych tolika důvodů se potulovat po lese, neměla bych pořád "plný dům", neměla bych tolik sportu, nekoupila bych si tažné zařízení, neměla bych výčitky kvůli vaření a tak bych nevařila tolik manželovi...
Neměla bych jeden ze smyslů svého života.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:21
- Nahlásit

Nepodstupovala bych trapasy se zdravením pejskařů kteří mě bez psa nepoznaj.................)

tohle známe asi každej- protože když se jde bez psa,není člověk oblečenej jako bezdomovec, je za "dámu" a tak nás okolí vidí asi dost málo kdy,co.............pánové tedy za dámu nechodí)

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:24
- Nahlásit

- prostě život bez psů by byl pes. )

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:44
- Nahlásit

život bez psa:
ráno vstanu - ticho - ticho jako v hrobě - ohlušujísí ticho
jdu si udělat snídani - bez ranní procházky - a stále to hrobové ticho
obstarám děti - ani jedno ráno nezakopne o psa - žádný smích, žádná legrace, žádné veselé výkřiky dětí, že mají psa v posteli
odvezu děti do školy - žádný štěkot hafů, že chtějí jet s námi - jen hlukot motoru
dlouhé hodiny čekání na velké děti - žádné mokré čumáčky, které by mi olízli ruku, jen mimčo, co párkrát ublinkne a slintá
procházka s kočárkem - kolem neběhá žádný můj pes na kterého bych volala a mohla ho pohladit - dítě v kočárku spí - nuda
potkávám člověka - nemá psa a ani mého neobdivuje - nemám psa - míjíme se, nemuvíme, není o čem mluvit - ohlušující ticho
zastavím se a přiběhne cizí pes a označkuje kolečka kočárku - namám psa, který by ho odehnal - ani se nezlobím a pejska hladím - chci psa, stýská se mi :-o

"Ty jsi ale nějaký vyhublý" - a už mu dávám nějakou mlsku.
"Ty nemáš známku? Čípak asi jsi?"
když se vrátí děti ze školy:
"Jé mami, pejsek, ten je náš?" "Zatím se o něj nikdo nepřihlásil, uvidíme"
- doma zní zase smích, radostné volání dětí na psa, už zase máme o co zakopnout, už nám zase někdo vykrádá talíře, už mám koho pohladit, když nejsou moji lidičky doma a malinký spí, už se mne zase dotýká studený čumáček - už je to konečně život.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:52
- Nahlásit

Nepodstupovala bych trapasy se zdravením pejskařů kteří mě bez psa nepoznaj

Já chodím do práce vyfiknutá, načančaná a na podpadkách. Jednou takhle o víkendu jsme vyrazili s doginama na výlet a potkali jsme mého šefa, který sice věděl, že mám psa, ale naprosto netušil jakého. Ten pohled když mě uviděl v džínách, pohorách a šustce jak držím v jedné ruce vodítka a ve druhé pivo bych vám přála vidět. Napoprvé mě nepoznal a pak těžce dogy vydýchával. Myslel si, že mám pudla nebo něco takového.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 18:21
- Nahlásit

Tak do práce já už rovnou chodím v psím oblečení, protože tu máme psů spoustu, každý si ho smí vzít do práce mezi ostatní Takže mě šéf vždy pozná, pořád vypadám stejně - špinavá, zachlupacená, neustále nějakýho chlupáče u stolu Ovšem na druhou stranu, když někdy náhodou přijdu v něčem jiném než v "psích montérkách", zvedne se pozdvižení, jestli mi někdo neumřel, nebo se něco neděje zvláštního

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 19:07
- Nahlásit

Nepodstupovala bych trapasy se zdravením pejskařů kteří mě bez psa nepoznaj
Tak přesně tohle se mi dneska stalo...Baileys zdravím . Akorát jsem nepoznala já ji.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 19:11
- Nahlásit

Ahojky,tak já mám taky psí oblečení a když jdu do svého krámku,tak musím taky chodit vyfiknutá.Potíž je, že když potkám známé psi,tak nechápu,že když jsem ve psím,tak po mě můžou skákat a když mám třeba černý flaušák,tak nesmí.Je zajímavé,že ať jsem ve psím,nebo né tak boty mám špinavé vždycky.Když psa odháním od oblečení,tak mi alespoň sprasí boty.Můj muž říká jak to dělám,že je mám vdycky jako čuně a to si vždy vyčistím.U nás v domě bydli kokršpaněl Mates a oříšek Bobík a vždycky,když jdu z domu,tak na ně natrefím.Jsou zvyklí,že ode mě něco dobrého dostanou.Tak za mnou hned letí.Tak si musím pokaždé venku otírat boty.Nadávám jim sice,ale mám je ráda.Tak kdybych neměla psa odpadlo by psí oblečení.Takhle musím mít podle počasí různé.Teď mám právě bezvadnou zimní bundu,je teplá,lehká,nepromokavá,omyvatelná a stála ve výprodeji jen 320,-kč.No paráda .Mám botky samochodky a hučku.Taky mě obcas nepoznávají.No prostě život bez psa si nedovedu představit.

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 11:39
- Nahlásit

Jsem byla s pesou k večeru v dešti v lese (jako obvykle), akorát vyzdobená ještě pláštěnkou, gumákami a řádně zacákaným oblečením.
No a potkala jsem myslivce, který mě šel zkontrolovat coby podezřelou osobu. No a když si to k nám dorázoval v obličeji výraz "co tu děláte s neuvázaným psem divná osobo" jsem jej mile a s úsměvem pozdravila, radost, že vidím člověka.

No a ten jeho výraz nezapomenu, nebo normálně vykoktal s velkým smíchem, překvapením a upřímností: "ješišmajrá, vy ste ženská! ženská v lese a v takovém počasí, no to sem ještě neviděl, no to sem neviděl"

A od té doby se potkáváme v lese docela často a vždy spolu hodíme bodré slovo

rendik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 18:27
- Nahlásit

Terri
To je dost dobrý

Já nemít psa, tak bych v neděli vstávala v poledne a ne před devátou na cvičák, neměla bych věčně plné kapsy granulí, piškotů a vařených jater, do lesa bych šla jen jednou do roka - vybírat s taťkou vánoční strom, měla bych tak dvakrát víc peněz.... Ale zase na druhou stranu bych neznala spoustu super lidí a byla bych ochuzená o zážitky jako je jízda po břiše bahnem...

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:08
- Nahlásit

když se jde bez psa,není člověk oblečenej jako bezdomovec, je za "dámu" a tak nás okolí vidí asi dost málo
Já chodim oblečená furt stejně Tak asi chodím oblečená jak bezdomovec

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání