| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 07:31
- Nahlásit
ako vam vasi hafovia prejavuju lasku?
Ja okrem takych "obycajnych" prejavov ako olizovanie, tesenie a podobne veci (ktore robi uplne kazdemu, kto sa mu prihovori) mam najradsej, take tie skryte prejavy, pri ktorych on podla mna ani nevie, ze mi tu radost robi
Napriklad dnes v noci. Zaspala som po svojom pracovnom tyzdni, ktory mi skonci az dnes vecer a trva od pondelka, unavena pred telkou na roztahovacom gauci. Priatel ma tam nechal po skusenostiach, ze ak ma zobudi, mam potom problem zaspat. On si siel lahnut do postele. No a v noci sa ku mne prisiel pritulit moj pes. Nesiel na svoje obvykle miesto do spalne, kam chodieva kazdu noc, lebo tam spime. Prisiel si lahnut ku mne na gauc, kde je malo miesta, ale natlacil sa tam, schulil a spal tam so mnou az do rana. Ak je situacia opacna, ze ja som v posteli a priatel je v obyvacke a este sa nepresunul do spalne, tak pes suverenne ide do spalne. To su tie chvile, kedy ma presvedci o tom, ze som mu nie lahostajna
|
nels
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 08:56
- Nahlásit
u nas kdyz jdu do obchodu na nakup,tak dle slov myho pritele,ktery zustava doma se psem,tak Nelson vyskoci hned po mem odchodu na male sofa u okna,sedi tam a vyhlizi me. kdyz prej vejdu do nasi ulice a pes me uz vidi,tak bezi ke dverim a s vrticim ocasem tam ceka.. pravda je,ze mozna to neni laska ke mne ale k te vecem co nesu z obchodu v tasce
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 09:00 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
nels
Tym si mi pripomenula dalsiu vec. Ak som doma, tak pes bezo mna nechce ist von. Je na nom vidiet, ze by rad siel s priatelom, ale proste bezo mna to nie je ono. Chodi za mnou a beha k dveram, aby bolo jasne, ze sa caka len na mna!!!
A co sa tyka toho cakania z nakupu, zistis jednoducho, nech odteraz chodi na nakupy priatel
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 09:06
- Nahlásit
pigie
mam najradsej, take tie skryte prejavy, pri ktorych on podla mna ani nevie, ze mi tu radost robi
To rozumím, Když třeba Mercy v noci v polospánku mění polohu, vždy dává pozor, aby se mně nepřestal dotýkat.
Nebo Píďa, teď je na malého ratlíčka venku docela zima,ale když potřebuju venku na dvoře něco dělat, chce být za každou cenu venku se mnou. Třepe se jak ratlík, ale dovnitř nejde ani za svět. Už jsem mu začala ven brát pelíšek.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 12:36
- Nahlásit
Nevím, jestli je to "láska" , ale dělá mi to radost - když jdeme někdy večer z města domů, jdu přes jeden úsek v lesíku, kde není vůbec žádné světlo - prostě totální tma, dá se jít jen podle toho, že člověk cítí pod nohama pěšinku, a i tak blbě. V tu chvíli fenka přebírá vedení, lehce napne vodítko a po té cestě mě převede a ještě je našpicovaná, jak hlídá.
Nebo když jdu spát pozdě a pozdě vstávám, tak vstane přesně až když se pohnu já. Nedávno se mi stalo, že jsem se vzbudila úderem poledne (což bylo fakt mimořádné) a ona celou dobu ležela tiše vedle postele a čekala, až se vzbudím.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:20 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Ze všech projevů svého psa mám nejraději ten, když občas (velmi vzácně ) provede něco nežádoucího a já s ním "nemluvím" a ignoruji ho, přijde za mnou, předsedne a kňučí. Pak mi dá hlavu do klína a koulí očima, pak mi dá packy do klína a když to nepomáhá zavalí mě množstvím hraček, bot, polštářků a mističkou plné vody. Pak za jednu prostou větu: "No to víš, že seš moja malá hloupá slepica" a jedno pohlazení po hlavě hodinu lítá po bytě jak šílený a následujících 10 min zaručeně nic nežádoucího neprovede.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:38
- Nahlásit
Garfield
Pěkné.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:52
- Nahlásit
Garfield
Koukám, že máte spolu fakt kontakt.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:58
- Nahlásit
Ja nevim, kdyz me stejne prijde nejhezci, ze pokud muze, tak vecer se prijde do postele pritulit "na dobrou noc", chvili tam lezi, hlavu na mne a pak jde spat tam, kde je chladnejc...
A u dedka me stejne nejvic dojme, kdyz me chyti zubama za ruku, lehne si na zada a zubama a tlapama mi nasmeruje ruku k hrudniku...
No a pak jejich spolecne budicky na vandrech, kdy mi hrabou tlapama po ocich, abych uz vstala, takze cely den vybiram z oci jehlici...
(A v podstate kazdy nadseny a duverivy pohled jednech oriskovych a jednech jantarovych oci, takovy ten jak preskoci jiskra a clovek se malem az rozslzi... )
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 00:07
- Nahlásit
Moc ráda slyším jejich spokojené, klidné oddychování, když spí . Jak jsou spokojení , když jsem s nimi ,ať jsme kde jsme , jak mi věří
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 00:41
- Nahlásit
Ja nevim, kdyz me stejne prijde nejhezci, ze pokud muze, tak vecer se prijde do postele pritulit "na dobrou noc", chvili tam lezi, hlavu na mne a pak jde spat tam, kde je chladnejc...
...a kde je víc místa. Jo jo .
Taky je hezký, když si ukážu rukou na hruď a říkám "hop, hopinky" a ona tedy, aby "neurazila", vyskočí do vzduchu a ďuchne mi nosem do nosu, aniž by se mě dotkla jedinou packou .
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:11
- Nahlásit
nels
mě má váš Nelsonek taky moc rád, že jo? A nejraději na mě má moji pravou kapsu u bundy a kabelku...protože ví, že tam pro něj mám mňamky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:43
- Nahlásit
mně se teda nejvíc líbí, když třeb ležím, Berry vstane,sedne si mi vedle břicha (kolmo k břichu a zádama ke mně) a prostě "hodí záda" takže leží na zádech horní půlku těla mně na břich uazadní nohy trčí do prostoru...no a pak mi hrabe tlapkou po ruce,abych ho jako šla hladit na bříšku ) )to ani nikdy nevyfotím,protože kdybych vstala, tak prostě sleze a přijde zase až za dlouho )
anebo když sem smutná,tak to prostě pozná,dojde za mno, olízne mi celej obličej a práskne sebou mně na ruku - aby ji měl pod hlavou, atka leží,kouká mi do očí a olizuje bradu . . .. )
|
petl
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:49
- Nahlásit
nebo když se chce mazlit tak si vzorně předsedne, předvede psí úsměv a "uši na blbečka" a při hlazení se šoupe po zadku a přisedá blíž a blíž až je na mě natlačená úplně celá a přitom ještě stíhá podávat na střídačku pacinky
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:51
- Nahlásit
Taky mě to těší, i když na oko "nadávám", že nemám místo. A ostatní členové rodiny mi to závidí a kradou mi oba dva pejsky z postele, ale oni vždycky aspoň na chvilku přijdou, olížou mi celej obličej, stulí se k nohám a chrupkají. Ten víc huňatej odchází dřív, páč je mu dřív teplo
|
aren
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:59
- Nahlásit
To mám dobrý, pejsci mají tenké kožíšky a zůstanou rádi v posteli až do rána.
Někdy jsem zamyšlená a dělám si své, nějakou práci, a najednou se podívám na Píďu a vidím, že se na mně dívá, že mně sledoval celou dobu a oči mu září jako dvě hvězdy, nejhezčí hvězdy co znám.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 15:06
- Nahlásit
když si pejsy dlouho nevšímám a ona potřebuje něco důležitého (nejčastěji pohlazení nebo stulení na mém klíně), šťouchá do mě čumákem a pak se tváří, jako že ona nic
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 15:26
- Nahlásit
tak ja taky pridam...sandy to dela tak, ze ke me pride a zacne me opecovavat...lize me ruce..obcas jakoby i zoubkama malilinkato vykouse...jakoze asi nakou spinu a pak u me lezi..sandy je hodne klidna..ale vyzaduje byt u me na kazdym kroku...kdyz je mi smutno nebo jakkoliv spatne, jde ke me a zahriva me.jimmy se projevuje trochu jinak..ten pride a zacne mi pokladat hlavu na klin...zdicha do me cumakem, cpe si hlavicku pod moje ruce abych ho hledila, kdyz ho zacnu hladit, prasti sebou na zada a ztuhne a necha se hladit a pritom se snazi hlavu nacpat co nejbliz ke me....ale nezapre v sobe sto certu..
ale vcera me docela dojal..bylo mi zle neb mam zanet mocaku a navic mi bylo na zvraceni...sedela sem na zemi a on ke me prisel a polozil si na me hlavu a koukal mi uprene do oci.... (takhle se nikdy nezachoval!) jakoby vedel ze mi vazne neni dobre a sanzil se byt proste jen se mnou.
|
nels
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 20:55
- Nahlásit
blanulinka1
to vis,ze te a tvoji kabelku ma moc rad kdybys mela tu kabelku vetsi tak by se mozna nechal i adoptovat
|