Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Fakt ji tim týrám???
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:47
- Nahlásit

Jednou nebo dvakrát týdně rozvážím zboží. Většinou to vyjde tak na dvě až pět hodin, jezdim vždy večer cca. od pěti. Abby vždy beru s sebou. Lehne si do přenosky a celou dobu spinká nebo kouše kost. Před tím, než vyrazíme s ní jdu na prochajdu tak na hoďku nebo dvě nebo na agility, a během rozvozů nebo po rozvozech s ní jdu ještě tak na půl hoďky. Vždy jsem měla pocit, že je pro ni lepší, že jede se mnou, než kdybych ji ráno vyvenčila, pak ji nechala na pět hodin samotnou doma, pak přišla, na hoďku dvě ji vyvenčila a zase ji nechala dalších pět hodin samotnou doma. Kamarádka mi teď ale řekla, že ji tim, že ji držim tak dlouho v autě trápim i když je se mnou a že by ji bylo určitě líp doma, i když samotný.
Takže teď nevim, co si o tom mám myslet. Mám ji dál vozit s sebou, nebo raději nechávat doma?

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:51
- Nahlásit

Mám ji dál vozit s sebou, nebo raději nechávat doma?
Pokud to fyzicky zvládá a nebývá cestováním vyčerpaná, tak rozhodně vozit. Pes je naprosto nejšťastnější pokud může následovat svého pána. Bývá mu naprosto jedno, kdy jde a kam jde, hlavně, že jde s páníčkem!

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:55
- Nahlásit

Víťa
V autě je dle mého názoru spokojená. Z cestování nezvrací, vždy vesele vyskočí do přenosky a uvelebí se tam, ven vyskakuje taky vesele, hned po mě skáče a vítá mě. Nikdy se nestalo, že by přenosky nechtěla, nemusím ani vydávat povel nic.

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:57
- Nahlásit

younglady
já bych řekla, že je raději s Tebou než sama

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:58
- Nahlásit

Pes je naprosto nejšťastnější pokud může následovat svého pána. Samozřejmě. Já mívám tak 2x, 3x týdně psa s sebou v práci - vítá návštěvy když někdo přijde, jde se mnou na poštu, do banky, na úřady..., někdy objíždíme stavby nebo nějaké dodavatele.... a jinak chrní pod stolem. Je to pro něj druhý domov.
Určitě na fence sama poznáš, že je spokojená že může být s tebou.

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:00
- Nahlásit

mac1
Ketrin
Já vim, mě jen ta kamarádka rozhodila. Myslela sem si přesně co říkáte, že je se mnou nejšťastnější, ale ona mě trochu zvyklala.
Tak děkuji za názor, hned je mi líp

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:03
- Nahlásit

younglady
A má kamarádka psa? Jinak by si určitě všimla, že pes je s ní radši kdekoliv a kdykoliv než sám doma.

monika
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:06
- Nahlásit

Ber ji sebou. Je na to zvyklá, naopak by jí vadilo, že ji necháváš doma samotnou.

MarryEl
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:10
- Nahlásit

younglady

Rozhodně vozit. Na to by mohla odpovědět moje fenečka, která přímo fanaticky ráda jezdí autem. Pepsi by byla názoru, že o týrání nemůže být řeč.

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:12
- Nahlásit

younglady
pokud si spokojeně spinká a hlavně vesele nastupuje, tak není sebemenší důvod si myslet, že je nespokojená či dokonce týraná a jestli je takhle zvyklá, tak by se mohla naopak cítit nešťastná sama doma!
Tak já se přidávám rozhodně ji ber sebou!

Sylva
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:16
- Nahlásit

younglady
I moji chudáci utýraní, by ti potvrdili, že týrání psa je nevozit ho! Dnes jsem je násilím a hodně důrazným hlasem musela tahat z cizího auta. Jak píšou všichni, pokud nezvrací atp., vozí se rádi. A hlavní je ta přítomnost paničky. Na pohodlí bytu prdí, když jsou tam sami.
Haf

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:17
- Nahlásit

Lola1
má psa, dokonce dva. Skoro nikam je sebou nebere, ale doma jim věnuje 100% času. Jenže ona pracuje, takže se jim může doma plně věnovat. Já chodím do školy a musím se doma učit takže ji radši vezmu všude sebou, krom do školy a tim ji utahám a doma se můžu věnovat věcem do školy

sarax
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:18
- Nahlásit

younglady
hele rozhodně jí ber s sebou...já Abbynku viděla a fakt je spokojená
A z mýho pohledu..radši psa všude tahám...onehdá sem čubinu nechala doma a sousedka mi řekla že psa tejrám..že ho mám brát s sebou,protože údajně vyla do vyčerpání....tomu moc nevěřím,ale prej někoho zvala do bytu aby to slyšel....a co s babou takže radši čubí ber s sebou

Sylva
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:18
- Nahlásit

Kamarádka zřejmě slyšela o psech zavřených celé dny v autě v létě, bez otevřeného okna atp. a nějak si to popletla, ne?

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:22
- Nahlásit

Sylva
jo je to možné, v létě ji určitě sebou brát nebudu, teda pokud někde neschrastim 30 000 a nepořídím si klimatizaci

sarax
Abbynka je spokojená a já přemýšlím o práškách na nervy Ta její puberta je na zabití

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:23
- Nahlásit

Já tu píšu o hodným pejskovi, kterej je utahanej a doma spinká a ona to asi vycejtila, probudila se a skáče mi tu po stole a kouká do monitoru, co že to tu o ni píšu Takže jdeme venčit

Anka
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 23:36
- Nahlásit

younglady
určite ju ber so sebou, keby som ja mala takú možnosť nosiť svojich psíkov všade so sebou, tak to tak urobím...

Beenee
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 10:48
- Nahlásit

younglady: se taky přidám, my bereme pejska s sebou do práce a všude kam jdeme, je na to tak zvyklý, být doma delší dobu sám by se mu nelíbilo. Má v autě svůj pelíšek a hračku a při cestování je "spokojený". Takže pokud nemá při jízdě autem potíž, tak určitě brát s sebou.
Ketrin: jak se na pejska tváří na úřadech a v bance?

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 12:52
- Nahlásit

Ketrin
Beenee
Já beru Abby taky na úřady a do ochodů, je malá a strčím ji do trašky, navíc vypadá roztomile, tak se na ni všichni usmívaj a hladí ji, ale to jí neznaj jaká je temperamentní, to by mě tam nepustily

younglady
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2006 12:53
- Nahlásit

Beenee
Jinak já mám pro Abby přímo obývák Má v autě převozku ve které má deku, aby ji te plast nestudil a na cestě k převozce má ročník, aby si na něm utřela ťapky, pak tam mám neustále flašku s vodou a kostičku, kdyby nespinkala

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání