Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hleda se domov pro RR
Autor Zpráva
nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:32
- Nahlásit

Ahojte všichni,

dostala se ke mě prosba o pomoc při hledání nových pánů pro rhodesian ridgebacka Barnyho!

Barny je 4,5 letý pes, nestandartní, s PP, otec : Antares, matka : Ayleen Březový hájek. Doposud vyrůstal v rodině s dětmi, v domě se zahradou, ale spával a žil s rodinou v domě. Má základní výcvik, dle majitele nekonfliktní.
Důvod proč hledá rodinu?? ::: manželé se rozvádí / pán velice zaměstnaný člověk a pes by trpěl jen čekáním, paní psa nechce/ a Barny "se díky tomu dostal" do problémů!

Pejsek je ze Zlína a do nové rodiny by šel zadarmo s veškerou výbavou, co doma má.

Pokud víte o někom, kdo by měl o pejska zájem, prosím kontaktujte mě - nerada bych, aby musel chudáček trpět víc , než je už nyní nutné!!!! děkuji

Barča
BarboraZdrahalova@seznam.cz

nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:45
- Nahlásit

pán velice zaměstnaný člověk a pes by trpěl jen čekáním, paní psa nechce

no comment.....(

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:17 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

nels
na jednu stranu jsem ráda, že tě tu vidím, ale za této situace nee Je to smutné..dej mi vědět co a jak...bohužel mě nenapadá jak bych ti pomohla...zkusím to poslat dál přes "Bassinka" jo? Peťa by to mohla poslat dál, přes její chovatelku, tá má zverák v Počernicích nebo její šéf, ten taky "dělá" do RR...třeba to vyjde...

younglady
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:33
- Nahlásit

nels
a dala jsi vědět Končulákům? Třeba by mohli nějak pomoct?? Nebo to hodit na stránky HafBáků, tam chodíí hodně Ridgebářů

nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:04
- Nahlásit

younglady
vidis,to mne nenapadlo.. ja jsem ten mail cetla az dnes odpoledne,tak to poslu hafbakum jeste ted.dekuji za radu

blanulinka1
ahojky, no mne je z toho uprimne uplne blbe. k tomu mailu mi dosli jeste i fotky toho RR jak blbne nekde na dovolene s paneckem. nechapu jak si to ma ten pes srovnat v hlave,ze po 4 hezkych letech ho najednou majitele nechteji. ja bych je..... bohuzel k nelsonovi si ho vzit nemuzeme,kdyby to totiz nefungovalo tak by musel opet menit rodinu a to by pro nej bylo spatny

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:07
- Nahlásit

nels
zkusím to jak jsem psala, nic neslibuju, ale třeba by z toho něco mohlo být...ach jo, proč jsou lidi takový parchanti...Co udělají s dětma pokud nějaký mají? ...

nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:11
- Nahlásit

blanulinka1

to me presne napadlo... ja hlavne nechapu kdo se mu venoval doted? pan,ktery nema vubec cas nebo manzelka,ktera psa asi nesnasi nakolik je ochotna ho dat radsi pryc?! ten pes je fakt moc hezkej,vypada i vychovanej,tak nechapu...

p.s.: co zitra rano - vencime?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:14
- Nahlásit

nels
Bych je...to jo, když to šlo do teď, nejde to dál? divné...hračka už se omrzela? nebo by to narušovala nějaké "plány"...
ráno nee nemám odpoledko, od sedmé musím sedět za stolem Ale po 17 hod by to šlo...Nebo dneska večer...

nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:16
- Nahlásit

blanulinka1

dnes uz jsme byli uz jsme s plnym briskem v pelisku.
ale zitra vecer klido pido

Mel
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:22
- Nahlásit

Já sem jen přidám nějaké fotky Barnyho:

nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:25
- Nahlásit

Mel

no presne tyhle mi pijou krev je fakt moooc krasnej

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:30
- Nahlásit

je krásnej...sice nestand. ridge, ale kdo nechce pejska přímo na chov, tak tomu je to jedno...snad to skončí dobře...
nels
neva...zítra...zase v osm? nebo dřív? Bude Mikuláš

nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:31
- Nahlásit

blanulinka1

jeste si pisnem pres den,jo? a prosim te,nelsonovi jsem rekla o tech tvych odmenach,takze ocekava bohatou nadilku! -)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:37
- Nahlásit

Držím barnymu pěsti, ať má štěstí a brzo najde pánečky, kteří ho budou mít rádi a bude spokojenej...prosím o průběžné info...
nels
tak jo, napíšeme si Teda ty jsi prozradila překvápko No on to stejně ví, že dostane dobrotu Za trest ty dostaneš jen uhlí a shnilé brabory...

nels
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2006 18:46
- Nahlásit

blanulinka1

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 14:29
- Nahlásit

posouvám...

nels
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 15:39
- Nahlásit

blanulinka1
dostalas moji sms?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2006 16:15
- Nahlásit

nels
??? nee, mám krapet zacpanej telefon...pockej promažu to...už to mám

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:23
- Nahlásit

posouvám...

nels
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:15
- Nahlásit

blanulinka1

ahooj,dostalas pres vikend moji sms?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:38
- Nahlásit

nels
? o ničem nevím chtěla jsi jít ven? já s tím phonem musím něco udělat...asi hodit do koše a napsat Ježíškovi o novej...

nels
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 10:35
- Nahlásit

blanulinka1

ne,ne,koukni kdyz tak na posledni diskuzi ode mne...psala jsem ti o tom

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 11:42
- Nahlásit

ok...jdu na to...

Danča
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 18:55
- Nahlásit

nels
Čau holky, já ho chci!!! Myslim to vážně a zkusim překecat přítele, je blbý, že máme malej byt a situace se bude měnit nejdřív za rok-dva. Upřímě, mě by to nevadilo, ale nevim co na to marty. Jelikož vincoš je ještě štěně, myslim, že by to šlo, prckovi by to určitě vyhovovalo a jestli mám venčit jednoho nebo dva už je jedno.
Zkusim ho nějak zpracovat (už ho slyším..i jeho rodinu), ale třeba mě překvapí..
Jak to dopadlo dám vědět na maila.

nels
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2006 19:07
- Nahlásit

Danča

tak pak hned pis

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 13:35
- Nahlásit

Danča
nejde o malej byt...kamarádka má RR k dispozici má sice 3+1, ale je tam v nájmu, takže užívá jen kuchyň a jeden pokoj. Navíc se teď stěhuje s přítelem do garsonky...

Bugsy
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 14:38
- Nahlásit

Sakra sakra,tohle mi fakt vytáčí.Je úúúúplně překrásnej.22.12.si ale jedu pro druhého RR,takže bohužel třetí ted nepůjde.Jinak bych si ho vzala hned.Je mi ho tak líto,nesnáším lidi co nejsou zodpovědný!!!Já už druhej den co jsem měla Bugse,jsem věděla,že ho za nic na světě nikam nedám.A ona je ochotna ho po čtyřech letech odkopnout??!!Lidi co se to děje,je mi z toho smutno

Bugsy
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2006 14:42
- Nahlásit

Danča
Já budu mít dva RR,ve 2 1.A nevidím v tom problém.RR je klidovej pejsek já o Bugsovi vůbec nevím,když je doma.Zaleze si do políšku a většinou chrupká.Jé kéž by to šlo,aby sis ho mohla vzít.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání