| Autor |
Zpráva |
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 13:18
- Nahlásit
http://www.wolfdog.cz/php/modules.php?op=modload&n ame=PNphpBB2&file=viewtopic&p=72258
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 13:50
- Nahlásit
jen pripominka...nezlozil jsem to proto, abych se s nekym hadal....ci to zde jakkoliv komentoval....jen at me z toho nepodezirate...proste mi to prijde zajimavy zacatek diskuze
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 13:56
- Nahlásit
Trotelchen
možná by jsi se dočkal kvalifikované diskuze na Tebou linknutém odkazu.V jednoduchosti je síla...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 14:06
- Nahlásit
Erin
nerozumím Ti bohužel
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 14:09
- Nahlásit
Trotelchen
To je mi líto.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 14:10
- Nahlásit
Erin
hlavně , že se ti ulevilo ještě si klidně rýpej dál.....já mám zvířata rád ani dobytek mi nevadí
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 14:13
- Nahlásit
Trotelchen
mluvíš mi z duše
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 5 Pro 2006 18:47
- Nahlásit
možná by jsi se dočkal kvalifikované diskuze na Tebou linknutém odkazu
To by asi nešlo, ta diskuse tam už je uzamčená. Nějak si nemůžu pomoci, ale něco mi to připomíná.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 18:50
- Nahlásit
Víťa
Fakt??? A jéje. Ten toho stíhá...
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 18:51
- Nahlásit
Víťa
fajn a můete být konkrétní...jestli Vám něco vadí na tom, že jsem to sem vložil, ten odkaz, tak ejte vědět....určitě se dá domluvit.....nebo máte snad pocit, že jsem tam ten příspěvek vložil já a pak ho tady linknul??? ano?
myslím, že jako admin byste mohl být poněkud otevřenější, protože výroky typu "něco mi to připomíná" se doberete tak leda ...no spíš se nedoberete ničeho....myslím tedy
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 5 Pro 2006 19:52
- Nahlásit
nebo máte snad pocit, že jsem tam ten příspěvek vložil já a pak ho tady linknul??? ano?
To netvrdím. A takových situací jsem tu zažil už několik i době před několika lety, kdy sem chodila úplně jiná sestava. A zažil jsem to nejenom tady, ale i na jiných (nepejskařských) fórech, kam chodím.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:34
- Nahlásit
Víťa
nebo máte snad pocit, že jsem tam ten příspěvek vložil já a pak ho tady linknul??? ano?
To netvrdím. A takových situací jsem tu zažil už několik i době před několika lety, kdy sem chodila úplně jiná sestava. A zažil jsem to nejenom tady, ale i na jiných (nepejskařských) fórech, kam chodím
jasně, já bych Vás tak nepodceňoval, že bych si myslel, že budete něco takového TVRDIT...ale ptal jsem se, jestli si to myslíte?
Nemělo to vést k nějaké agresivní konfrontaci či tak......ty iinfo, které tam jsou zveřejněny, pokud ještě jsou , jsou mimochodem informace, které jsem chtěl znát a nikdo mi je nechtěl povědět , takže když jsem si je přečetl, zaujaly mne natolik, že jsem to hodil sem, nebot vim, ze se zde lide, ktere CSV zajimaji, pohybuji.....
kdyz se na ten text kouknete, je tam pouzita spatna znakova sada...to jak urcite vite delaji nektere zahranicni anonymizery......ja CSV nechovam a nemam tedy duvod psat na forum panu Hanuskovi z nejakeho anonymizeru.....tim chci rici, ze tohle by snad tak trochu mohl byt smerovnik k tomu, jestli jsem to psal či ne....
jinak uznávám, že tato praktika se děje...ale na druhé straně...když jsem zde dal mail, který mi přišel o paní Fišerové, proč bych sem nedal toto přímo....?
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:38 - Změnil/a: Víťa
- Nahlásit
Trotelchen
ale ptal jsem se, jestli si to myslíte?
Ne nemyslím, velmi pravděpodobně je to někdo z členů klubu ČV, ten člověk má evidentně informace zevnitř.
je tam pouzita spatna znakova sada...to jak urcite vite delaji nektere zahranicni anonymizery
Anonymizer bych nepodezříval, spíš je chyba přímo jejich webu -špatně je i slovo Česky v navigaci webu. V hlavičce je uvedeno kódování ISO-8859-1, správně by mělo být ISO-8859-2.
Jak jsem si všiml, diskuse pod článem bylo znovu odemčena.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 17:46
- Nahlásit
Víťa
Jak jsem si všiml, diskuse pod článem bylo znovu odemčena.
A taky tam zmizel jeden (poslední) příspěvek
Jo a můj závěr z celé diskuze ... všude je to stejné Když to vidím, tak jsem úplně vděčná za "problémy", které máme u nás v klubu
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 19:01
- Nahlásit
Já do oněch problémů bohužel vidím a ten příspěvek je,ač ironický,pravdivý...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 19:04
- Nahlásit
Jo a Trotelchen ho nepsal.Čestný pionýrský.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 23:30
- Nahlásit
Erin
no vadit sama sobě by bylo dost hustý, že?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 08:58
- Nahlásit
I pro ADMINA:
Ale tohle již anonymní není ani trochu, že?
http://www.sky.cz/seda-eminence/
|