| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:54
- Nahlásit
Původně jsem to sem vůbec nechtěla psát,ale dneska je tady nějak moc "závažných" témat
Včera jsem šla z bytu pro něco domů a vzala jsem si špatné klíče.Takže pes zůstal zavřený doma a já trčela venku na chodbě.Hystericky jsem strkala postupně klíče do zámku (asi tak 10x) až mi definitivně došlo,že tyhle klíče od našeho bytu nejsou.Pes mi zatím dával najevo,že takhle teda ne,že chce jít taky ven.Co Vám budu vykládat,štěkala na celý barák. Tak jsem se sebrala a šla poprosit sousedy,jestli si nemůžu zavolat.Kupodivu 13:00, neděle a v celým velkým baráku nikdo doma.Naštěstí jsem potkala jednu sousedku a ta mi půjčila telefon.Jaké bylo moje rozčarování,když jediné číslo,na které jsem si v tom presu vzpomněla,bylo do práce.Nakonec jsem si teda na pár čísel vzpomněla a nakonec se i dovolala taťkovi,ať přijede s náhradním klíčem.Psa jsem celou dobu slyšela zuřivě štěkat.Šla jsem za ním,sedla si ke dveřím a snažila se ji uklidnit,že já to taky tak nechtěla,ale nedala si to vysvětlit.Nakonec mi došlo,že takhle to nepůjde a vydala jsem se rázovat po našem 8 patrovém paneláčku,aby mě necítila.Pes si vesele štěkal dál a já jen doufala,že některý ze sousedů nezavolá policii (nějak se začali vracet domů a koukali na mě jako na zloděje).
Asi po hodině přijel otec s klíčem a otevřel.Abby měla obrovskou radost,že tam není sama,ale nějak asi nepochopila,že to nebyl můj záměr a veškerou svou pozornost věnovala taťkovi.Na rovinu se přiznám,že mi to bylo líto.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 15:06
- Nahlásit
Já jdu za hodinku s Bertem na veterinu v Budějkách, se mu vrátila zahnisaná boule v podkoží, náš vet nám doporučil rentgen, že tam ten pes musí mít něco vraženého. Pesoun má horečku a antibiotika. Dnes bych mu odpustila, kdyby vítal víc pánečka, jen kdyby byl zdravej...tak nesmutni, ještě horší věci jsou...
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 15:13
- Nahlásit
Jé tak to si mi něco připoměla, ale já si nevzala špatný klíče, mě zabouchl pes. To jsem měla jenom jednoho a zrovna jsme se stěhovali do nového. Ve starém bytě jsme měli zabalené krabice s oblečením, atd. a mimo jiné i s jídlem ze špajzu. Byl doma sotva 2 hodiny sám a po příjezdu domů jsem myslela, že vyletim z kůže. Po obýváku na koberci byly na hromadě mouky,těstoviny, mouč.cukr a zbytek piškotů, který nesežral. Držku měl slepenou moukou a všude ťapky. Vyhodila jsem ho na chodbu (na vodítku, který jsem zapřáhla za kouli u dveří. Uklidila jsem ten čurbes a šla rozlepit psovi tlamu a klíče nechala na stole. Vylezla jsem na chodbu pes na mě skočil a šup dveře byly zabouchlý. Čekala jsem 3/4 hodiny než přišel mamky přítel z práce a odemknul
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 15:14
- Nahlásit
Meta
No,já byla ráda,že jsem doma A můj taťka není páneček (její páneček seděl na šachách s vypnutým mobilem a ani nevyhrál)
Dneska jdeme taky k vetovi na kontrolu s nohou,takže bych měnila taky.Ať vám to dobře dopadne.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 02:10
- Nahlásit
Hmm, my jsme si takhle zabouchli s mamou dvere od domu, ale to jsme mely jet busem za tatou do Usti nad Labem, protoze on uz tam byl od rana a vecer tam neco melo bejt, uz nevim co, ale to je jedno, tak proste jdeme na autobus, jenze ten autobus nejel a tata se mel vratit az pozde v noci....ne ze by se nam to stavalo bezne, ale kdyz jsem byla mensi a zapomnela jsem si klice, tak aby to rodice nevedeli a nehubovali me, tak jsem se vzdycky domluvila s kamosem sousedem a prelezla jsem zidku na zahrade, jenze tentokrat byl dvur zamcenej (taky aby ne, kdyz jsme jeli vsichni pryc)....takze jsme si musely pujcit zebrik, otevrit v patre okno (to nastesti slo, stacilo jenom trosku zatlacit a pak pritahnout a odevrelo se) a pak jsem tam teda vlezla, ale proc to pisu, nas pes tenkrat po me strasne stekal, nez teda me poznal,....fakt hlidal, musela jsem ho desne pochvalit, ze jako vi, ze oknem se do domu neprichazi a ze teda je neco v neporadku
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:08
- Nahlásit
abby
To mi připomíná mě asi před dvěma nebo třema týdnama, den blbec Napřed jsem šla na poštu, zjistila jsem, že dopis je dražší, než sem myslela, šla jsem pro peníze, jenže když jsem vyšla z bytu nedošlo mi, že máme opravený dveře a zavíraj se skoro samy... Než mi to došlo, byla sem zavřená na chodbě Zvonit se mi moc na nikoho nechtělo, tak jsem musela čekat, než někdo pujde ven a jet k mamce do práce pro klíče (mobil jsem si nechala nabít, abych ho měla v pohodě ve škole)... A ještě k tomu v tom mezičase, co jsem byla doma (asi 10 minut), jsem zjistila, že možná psice sežrala bráchovi 1000
Jojo, když se daří, tak se daří
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 14:59
- Nahlásit
Eimy
A sežrala?
Nám Aris jako malej rozkousal poukázku, kterou nám vraceli za vodu. Bylo to fakt moc...
|