Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Velký den D
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:15
- Nahlásit

Dnes je to právě rok,co se jedné Barušce narodilo malé štěňátko,které pojmenovali Beruška.Přišla na svět jako první a po ní dalších 5 stěňátek.Asi ve 3. týdnech se na psí miminka přijela podívat dvojice mladých lidí a do jednoho se zamilovala na první pohled.Neplánovalí psíka,ale tenhle drobeček byl tak jiný něž jeho sourozenciJezdili se na ni dívat skoro každý týden a ve dvou měsích si ji dovezli domů,do svého bytečku.Dali jí jméno Abby.Hned se z ní stal miláček celé rodiny.

Na tenhle den jsem se těšila už dlouho.Včera jsem uklohnila psí dort.Má doma nachystanou papírovou čepičku jako správný oslavenec.Jen místo svíčky bude na dortu párek.

Tak si tady tak sedím nad šálkem kávy a vzpomínám,jaký to byl malý brouček,když jsme si ji přivezli.Vzpomínám,jak lezla pod křeslo,teď tam nestrčí ani hlavu.V posteli to bylo přehlédnutelné,dneska se to rozvalí a my ležíme na malém kousíčku.Znáte to každý,kdo měl štěně.

Ale neměnila bych.Dneska je to mladá slečna a pro mě se stává opravdovou parťačkou i do nepohody.Je to bytost,která mě pokaždé vesele vítá,když příjdu domů a je jí jedno,že jsem jí třeba ráno nadala.Jsem doma a vše je zapomenuto.Netřeba se omlouvat.Netřeba nic vysvětlovat.Jsem s ní a to jí ke štěstí stačí (pravda,nějakým pamskem nepohrdne).Je to kupa radostí i starostí v jednom.Ale každou starost,trápení mi stonásobně vynahradí.

Hafina
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:20
- Nahlásit

abby
Tak teda s Arinkem přejem všechno nejlepší a hodně dalších společných spokojených let

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:21
- Nahlásit

abby
taky se přidávám a Abbynce přejeme se Sárou vše nej nej nej, ty nejlepší páníčky a tobě a doktorovi ať vám Abby dělá jen samou radost...

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:26
- Nahlásit

abby
Jee tak to jsme skoro vrstevníci, nás čeká první výročí teď v neděli a jsme na tom se vzpomínáním tak nějak stejně

Tak že přejem hodně zdravíčka a mnoho společných chvil

Lola1
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:28
- Nahlásit

abby
Co nad šálkem kávy? Hlavně ten psí dort. Přeji pěknou oslavu.

abby
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:36
- Nahlásit

Děkuju všem za přání

Dortík je v lednici a dostane ho,až příjdu domů.Budem fotit,tak sem pak nějakou fotečku hodím.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:28
- Nahlásit

abby
Taky přejeme Abbynce vše nej, nej a hlavně hodně krásných chvilek s páníčkama a zdravíčko

aren
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:06
- Nahlásit

Taky přeju všechno nejlepší mladé slečně.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:17
- Nahlásit

Ahojky,taky přeji s Jimmíkem a Akimkem všechno nejlepší a hodné páníčky.To už je dávno co měl náš Jimmíček jeden rok,a prtože miluje sladké nechala jsem mu udělat dort ve tvaru kosti měl z něj velkou radost.To to utíká příští rok už budeme slavit desáté narozeniny.

cilka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:58
- Nahlásit

abby

Ahoj , tak se také přidáme ke gratulaci ! Hodně pohody , radosti ,
hlavně přejeme zdravíčko - to je nejdůležitější !

My už máme s Cherry odslaveno , bylo to také fajn protože
ač to byly její třetí narozky tak je u nás teprve rok , jen mi chybí ten štěněčí věk ale ona je takové nevycválané štěně ještě dneska tak to tak neberem
Těšíme se na fotečky a hlavně cvakni ten dort pro inspiraci !

wensday
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:01
- Nahlásit

Všechno nejlepší Abbynce !!!!!!!!!!!!!!!

abby
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:13
- Nahlásit

cilka

Ten dort nebude nic moc.Sice jsem si s tím chtěla vyhrát,ale včera mě strašně bolela hlava a na nějaké výtvory nebyla chuť

Anka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 20:28
- Nahlásit

K želaniu sa pripájam aj ja s Dinkom, Džinkou a samozrejme všetko naj. želá aj Jackynko

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 21:38
- Nahlásit

abby
Abbynce vše nejlepší a tobě s přítelem ještě dlouho radosti s tvojí skvělou holčičkou

Misery
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 22:38
- Nahlásit

Vse nej! Pes narozenej ve Strelci musi bejt super pes! (ja jsem taky Strelec, budu mit narozeniny 14. prosince)

abby
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 09:13
- Nahlásit

Ještě jednou děkuji všem.Bohužel nám včera došly baterky ve foťáku,ale něco se podařilo udělat
Abby byla z dortíku nadšená.Jen nechápu,že se nepustila nejdřív do párku a pak do ostatního,ale párečku si vůbec nevšimla a žrala jen masíko.Asi má vytříbené chutě

Misery
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 19:14
- Nahlásit

abby Taky aby ne, kolik je v parku prosimte masa? Dyk je to sama soja

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání