Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Proč měníte granule?
Autor Zpráva
barona
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:22
- Nahlásit

Z jakých důvodů měníte granule? Jen když psovi nesedí, nebo třeba taky když pro něj chcete změnu?

Santino
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:58
- Nahlásit

barona
Ja měním granule ,pac musim zkoušet furt neco nového.

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:10
- Nahlásit

barona
já měnila jen do té doby, než jsem našla ty současné... prostě jsou fakt skvělé a budu měnit max. příchuť

venda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:09
- Nahlásit

protože jí nic nechutná, teď krmim třetí značku a pokud je nepřestane žrát, tak už měnit nebudu, leda bych byla na mizině (teď krmim Hills 1700,- za 15 kg )

brut
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:12
- Nahlásit

měním, protože po jedněch nepřibíral, po druhých měl stále průjmy a u těch posledních pro změnu hubne....

Tchor
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:07
- Nahlásit

Hlavne at je reklama jakakoli neexuistujou granule ktere by meli pro kazdeho psa idealni slozeni a protoze kazde granule maji jine slozeni je dobre je obcas prostridat aby nedoslo k dlouhodobemu vypadku neceho duleziteho. Neni dulezite aby byla vyvazena kazda krmna davka, ale aby dlouhodobe bylo dostupne pro organizmus vse potrebne.

Mar3
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:25
- Nahlásit

Mel
a jaký dáváš ?

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:42
- Nahlásit

Mar3
Eagle Pack, zkus u Vás v brňákově www.maxcanin.cz - jsou tam hrozně ochotný a příjemný, mají i kamenný obchod a rozvážej zadarmo i do Prahy (taky jsem u nich brala - tedy zase asi brát budu, ale tak za půl roku nejdřív, protože když Eagle v ČR nebyl, nechala jsem si navézt zásobu z Holandska a teď měli na výstavě v Letňanech akci, že když si koupíš cokoli, dostaneš to dvakrát za jednu cenu - tudíž já mám v současné době doma 4 15kg pytle :lol

Mar3
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:46
- Nahlásit

Mel
aha! no ten bych chtěla skusit - holistic lamb and rice,ale to maj jenom jako 15 kg že? (já bych potřebovala napřed as itak kilo, na zkoušku,estli by mi z toho zase neblil....) no zkusím v tom maxcaninu. Díky moc!

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 23:07
- Nahlásit

Mar3
víš, on byl teď skoro rok dost problém s dovozcem, teď to začli znova dovážet a na výstavě měl pán (nový výhradní dovozce) jen něco, prý zbytek přijde někdy v dohledné době v dalším kontejneru... Buď se můžeš domluvit s pánem z maxcaninu, aby ti to objednal u dovozce, nebo sarax má na dovozce telefon (ale pozor, pán má jinak nějakou akvaristiku a moc tomu nerozumí). A fakt nevím, jaký dělaj balení, já kupuju jenom ty 15ky a teď mám klasickou adultku a pak jehněčí.... holistický jsme měli jenom pekingskou kachnu - ta Garymu hrozně šmakovala, ale stála 13kg pytel 1800

Mar3
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2006 20:37
- Nahlásit

Mel
no my teď krmíme jehněčí eukanubou,takže tam je ta cena dost podobná, už sem napsala mail do toho maxcaninu, jestli by mi mohli poslat vzorek nebo prodat jenom kilovku,na zkoušku,tak uvidíme
dík moc!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání