Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / odsmraďovač=vonítko
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
joli
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:02
- Nahlásit

Blíží se " čas návštěv" a tak by asi bylo vhodné trochu navonět byt... my teda žádný "SMRADÍK" necítíme, ale obávám se, že rodina to bude cítit jinak....
Takže poradíte nějaký spolehlivý odsmraďovač ??,

haji
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:25
- Nahlásit

V předsíni u vchodových dveří mám skříň a za ní v zásuvce brise(vůně jablek a skořice) když k nám někdo vejde do nosu ho praští vůně skořice,ale výdrž jedné náplně je pouze 14 dní.

Tinta76
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:28
- Nahlásit

Japonský vonný tyčinky ...

cerny Rex
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 19:52
- Nahlásit

Ja mam doma na skrini Air Wick ten na baterky. Sice jak strika tak vydava zvuk jako by nekdo plival ale napln vydrzi az dva mesice

Markét
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 20:02
- Nahlásit

Dám do aromalampičky vodu, nasypu mletou skořici - a už to voní..... je to 100% přírodní a vyjde to dost levně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:20
- Nahlásit

Taky sázím na brise

Marmorata
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 23:23
- Nahlásit

Brise ano. A mile mě překvapil Likvidátor pachů (tak se to jmenuje, koupeno na výstavě). Zvládá to i kočičí nepravosti.

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 06:40
- Nahlásit

U vchodu máme Airwick (tedy si myslím, snad to není briese), prostě je to strčený do zásuvky a vůně střídám, máme puštěno jen na minimum a při vstupu do bytu je to znát.

V pokoji používám aromalampičku, ta skořice ve vodě je teď také u nás na pořadu dne, ale jinak ty vůně střídám. Když užívám olejíček, tak ho kvůli pesaně hodně ředím, nemusí to být tak intenzivní vůně.

Občas zapálím tyčinku, v tuto dobu frantíka.

Nedělám to spešl kvůli pesaně, ale protože to mám ráda.

MORIE
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 06:43
- Nahlásit

Marmorata
Můžeš mi o tom napsat víc? Je to do zásuvky, nebo jak to funguje?

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 07:06
- Nahlásit

Markét
jj, to je perfektní nápad a je to opravdu přírodní...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 08:41
- Nahlásit

Marmorata
Myslíš takový prášek, vypadá to jako cukr a nasype se to na koberec??

Marmorata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:19
- Nahlásit

MORIE
Biluška
Ne, je to sprej, koupila jsem na výstavě, viz www.likvidatorpachu.cz. Prášek jsem kdysi zkusila a koberec je dodnes šedavý Tohle se nastříká na "postižené" místo. Odzkoušeno na kocouřích loužičkách... Neměli by mi dát provizi za reklamu? Ale tohle je první, co doopravdy zabralo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:31
- Nahlásit

Marmorata
Ten prášek si právě živě pamatuju . Nasypala jsem to na koberec a vysávala jsem to následujícího půl roku . Sprej neznám, ale používám Spot shot. Je to taky sprej a je super. Nejen na pachy, ale i na špínu. Asi budu taky chtít provizi za reklamu

Marmorata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:33
- Nahlásit

Biluška
Neznám. Kde se to sežene? Likvidátor má podstatnou výhodu (v mých alergických očích), je přírodní.

joli
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:44
- Nahlásit

zaujal me ten likvidator pachu, myslite, ze se da normalne koupit v obchode ???

Marmorata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:47
- Nahlásit

joli
Ještě žiju z toho výstavního. Ale určitě budou mít odkaz na webovkách

Markét
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:48
- Nahlásit

joli
Jdi na ty jejich stránky a tam ti Eva Jurinová prozradí všechny podrobnosti

Terri
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:43
- Nahlásit

A jaké další tipy máte ještě na přírodní odsmraďovače?
Já mám v živé paměti, že nejhorší rakovinovače jsou kadidla v kostele, všelijaké zlepšovače vzduchu a vonné tyčinky...

Marmorata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:42
- Nahlásit

Terri
Teroeticky ocet, pohlcuje pachy - jenže pak zase musíš čekat, až vyčichne ocet... Slušná je levandule. A tuze příjemně voní, když nakrájíš pomeranč na kolečka a dáš sušit na kamna... Různé stromečky do auta, voňavé lahvičky do zásuvek atp mi domů nesmí, ale likvidátor i celkem přijatelně voní

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:49
- Nahlásit

Levandule je dobrá, ale používám ji spíš večer, ona tak trochu zklidňuje Taky si ji nadrtím a trochu nasypu do vody a aromalampy.
Zkoušela jsem takhle dělat i limetku, mandarinku, pomeranč, byla to taková jemná vůně, ale nesmí být moc velká místnost.

MORIE
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:13
- Nahlásit

Marmorata
Týjo! Ten Likvidátor MUSÍM mít! Eva mě nalákala
Akorát nevím, kde ho v Brně koupit. Říkala, že se dá sehnat ve zdravotnických potřebách, lékárnách a drogeriích, ale lítat po kšeftech a shánět..... POMOOOOC! Kde ho koupit????

Marmorata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 23:16
- Nahlásit

MORIE
Tak si ho objednej přes net Máte tam nějaký PetCenter? To jsou obchody v těch velkých nákupních centrech? Ten by to měl mít.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 23:24
- Nahlásit

Terri
Ja za prirodni kratkodoby odsmradovac povazuji tesne pred navstevou, ktera je jako citliva na ten psi pach, ktery my uz nevnimame (popravde, kdyz jsou pejsani zmoknuty, tak neco citime), dat varit na sporak jablecny kompot.. Cili cerstvy jablka, jednu az dve cely skorice, par hrebicku.. Nechat dukladne uvarit - mezitim si navsteva na ruzne pachy zvykne, a jeste slupne kompot k obedu!
Do aromalampy jsem vloni obcas kapla eukalyptus, bylo to skvele.. Do doby, nez mi aromalampu cubky smetly z parapetu ..
Nejaky Brise apod nepouzivame, by se psi ufrkali....

MORIE
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 13:49 - Změnil/a: MORIE
- Nahlásit

Marmorata
Tak přímo do kšeftu s názvem PetCenter jsem volala a nemají to. Nebo jsi měla na mysli nějaký zverimex? Né přímo PetCenter?

haji
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:12
- Nahlásit

Na stránkách www.likvidatorpachu.cz. je eshop tam to bude asi nejlíp k sehnání

Lexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:42
- Nahlásit

A neco na koberec?Protoze ani Vanish na nase louzicky moc nezabira:cryrhnu ho jak blbec,ale pry je to stejne citit...Vite nekdo o necem?

Markét
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:44
- Nahlásit

Lexa
www.likvidatorpachu.cz. to je na všechno, poslechni si Evu Jurinovou

haji
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:53
- Nahlásit

Já jo vyhodit koberec

Lexa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:02
- Nahlásit

haji
No ja bych chtela aspon zkusit neco mene radikalniho Zejmena proto,ze bych kvuli tomu musela take odtahnout veskery nabytek Na tak...jak bych to rekla...rozsahle obeti nejsem pripravena...zatim

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:34
- Nahlásit

Fifi
kompot.... Tak to by mně fakt nenapadlo...co takhle purpura na plotně?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání