| Autor |
Zpráva |
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 09:39
- Nahlásit
Potřebovala bych poradit, jestli mám pouštět štěně do pelechu staršího psa, nebo mu to zakazovat. Samozřejmě má vlastní a normálně v něm spí a hraje si, ale občas leze i do toho druhého.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 10:28
- Nahlásit
Pavliii
noa tomu druhýmu psovi to nevadí? pokud ne,tak bych ho určitě pouštěla
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 11:32 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit
Mar3
No ono tam to mrně (zatim) leze jenom když tam starší není a to jí neva, ale kdyby jí tam přišla prudit a provokovat, tak to by jí vadilo. Tak nevím, jestli jí nemám učit, že tam se prostě nechodí. Zatím ji vždycky vyndám.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 12:25
- Nahlásit
Pavliii
no,já teda dva psy nemáma,le co znám lidi se dvěma psy,tak skorovšichni spí vždycky v jednom pelíšku společně
tak je nech, a když se to staršímu nebude lbit,tak on si ho vyhodí sám myslím
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 12:46
- Nahlásit
Pavliii
Pavlínko přesně jak píše Mar. Já mam dva pejsky a ten mladší se chce přitulit k tomu staršímu, ale když starší nemá na něho náladu tak věř tomu, že mu to řekne a mlaďoch vypadne a dá pokoj. Podle mě si to ti dva řeknou a vysvětlí. Já být tebou tak to nechám na nich. Jen je po očku sleduj.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 14:19
- Nahlásit
Mar3
Darina1
Holky, dík, nechám je a nebudu to tak prožívat
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:40
- Nahlásit
Pavliii
oni si to vyřeší, já mám dvě doginy, chrápou v jednom pelechu na sobě jak na poschodové posteli.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 13:57
- Nahlásit
Dokud jsme měli ještě starouška kníra, tak náš Akouš s ním od štěněte spal v jednom pelíšku....Když pak začal dospívat, staroušek už mladýmu to společné spaní přestal trpět a prostě se vždycky zvednul a šel spát jinam.... To jsem pak mladýho honila na jeho vlastní pelíšek, aby si stařík mohl lehnout na ten svůj...(Dost často si to i prohazovali...)
No a totéž v podstatě teď dělám i teď, kdy ovšem starouška "nahradil" pejsa z útulku. Oba psi nechtějí spát na jednom pelechu, ale mladej má tendence chodit zalehávat pelíšek staršího....Ten se pak "urazí" a jde "žalovat" k nám...fňuká za dveřmi pokoje a z toho jeho ksichtíku je to fakt vidět...jak by říkal: "Páníčku jdi vyhodit Akouše, zase mi zalehl místečko" no tak jdeme, vyhodíme Akouše, Griffča si tam lehne a za chvíli se situace opakuje....Pak se urazí Akouš, lehne si na svůj pelech, ale Griffča už na ten svůj nejde, protože by "mu tam zase Akouš mohl vlézt".....no je to začarovaný kruh a my se tomu smějeme....Pokud si kvůli tomu psi nevjedou "do vlasů", tak to neřeším...
|