| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:25
- Nahlásit
Už je to tu zas. krmím purinou pro plan a chtěla jsem změnit na lepší a už fakt nevím jaké. co říkate na tyto značky ???
FIRSTMATE
NUTRIENCE
NUTRA NUGETS
SATISFACTION
FIRST CLASSE
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:30
- Nahlásit
emikami
ty jo, prosimtě: proč píšeš tady všecko velkým písmem?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:31
- Nahlásit
Mar3
emikami
najdi si starší diskuze..fšechno už tu bylo a v tomhle ti nikdo objektivně neporadí..každýmu pesanovi sedí něco jinýho
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:44
- Nahlásit
Mar3
ty jooo, no aby se to nepřehlédlo , ne ? ale jak vidíš, název je velkým písmem, pak píši malým, a ty názvy jsem překopírovala, ty tak byly , ty jo, no snad to není problém. proč má někdo něco proti velkému písmu. nezapomeňte lidi, že jsou také lidi s brýlemi, nebo starší a už toho moc nevidí.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:46
- Nahlásit
emikami
hm,no jenom tak mimochodem ten příspěvek o pudlech bez PP máš velkým celej. Každej ostatní tady píše normálně a nemyslím,že by tady byli i lidi, kteří si před čtením diskuzí zapomněli nasadit osmičky dioptrie "na čtení" (mimochodem,když tu bude velkým každý druhý fórum,tak už přestanou být "nepřehlédnutelné" )
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:49
- Nahlásit
Mar3
já osobně mám z velkejch písmen pocit že na mě někdo řve )
a zatím si tu nikdo nestěžoval že by na diskuzi neviděl
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:52
- Nahlásit
sarax
jo,tak to máme stejnej pocit - já dyž potřebuju "zařvat" tak taky píšu velkým
a zatím si tu nikdo nestěžoval že by na diskuzi neviděl
šak si kdokoliv může dát na monitoru nízký rozlišení,a aj ty malý "blechy" bude mít najednou přes celou obrazovku
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:54
- Nahlásit
Mar3
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:04
- Nahlásit
Mar3
sarax
Teda já se vám fakt musím smát. TAKŽE POKUD BUDU PSÁT TAKTO TAK TO PROSTĚ VY VIDÍTE TAK JAKO ŽE SI POTŘEBUJI ZAŘVAT, ČI SE NAD NĚKÝM POVYŠOVAT??? NO UŽ JSEM TO TAKÉ JEDNOU OD JEDNÉ OSOBY SLYŠELA A DOSTI MĚ TO PŘEKVAPILO.
Takže pro mě je , VELKÉ PÍSMO , VELKÉ, proto, protože se chce něco zdůraznit. Vaše názory mě sice mrzí ale dost zaráží, jak někdo může na velké písmo takto reagovat, ale fakt se jen směji. To je jako když vedle vás půjde větší člověk, také se nebudete cítit vedle něj dobře? Ach jo, co se člověk nedočte o používání velkých písmem. Já si jdu zdlábnout radši nějakou sušenku sladkou ať tu hloupost zajím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Já si nemyslím, že by psaní velkým písmem zvýrazňovalo nadpis. Název tématu se dá přece zvýraznit vhodnou skladbou slov. Velká písmena a aspoň tři, čtyři vykřičníky používají hloupá periodika pro hloupé lidi. Oni by totiž nedokázali jinak pochopit, co chtěl básnk říct.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:40
- Nahlásit
NO UŽ JSEM TO TAKÉ JEDNOU OD JEDNÉ OSOBY SLYŠELA A DOSTI MĚ TO PŘEKVAPILO.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:42
- Nahlásit
Mucholabka
hm,to si taky myslím.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:43
- Nahlásit
Verca
emikami
v tom případě nechápu ,proč už dávno si tady všichni nepíšete velkým tučným písmem
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:46
- Nahlásit
emikami
A mně je úplně jedno jakým písmem tady kdo píše.
Takže místo toho abych to tady řešila, tak ti odpovím na to, na co ses ptala: My můžeme vřele doporučit First Mate, ale chce to vyzkoušet, co danému pejskovi sedne.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 22:28
- Nahlásit
No uzus v diskuzich na netu je vetsinou takovej, ze velky pismo = kriceni. Zvyrazneni muze byt, ale ne cely clanek. Staci napsat treba POZOR, POZOR! Pripadne nejlepsi je vazne zvyrazneni boldem (tucnym pismem) nebo i kurzivou.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 22:30
- Nahlásit
Kazdopadne to, ze tu nekdo napsal nazvy zvirecich granuli velkym pismem, to bych zas az tak nehrotila, tam je to zvyrazneni velkym pismem vcelku adekvatni
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 22:30 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Mar3
já to jen zkopírovala a zvýraznila, jako že reaguju na to, protože ta osoba jsem byla já.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 22:32
- Nahlásit
Verca
ajo takhle,to sem nepochopila
Misery
no to sem mluvila o té diskuzi pudl bez pp hledá nevěstu a o názvech diskuzí jakože jo,ty názvy granulí to je f pohodě-jasný
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 22:39
- Nahlásit
Mar3 Jasny
VELKYM PISMEM SMI MLUVIT (psat) POUZE SMRŤ! (kdo necetl Zemeplochu, tak asi nepochopi)
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 12:02
- Nahlásit
Nevím proč až tak moc vám vadí jakým písmem napsala svůj dotaz emikami, proč to tak řešíte. Potřebuje se o něčem s vámi poradit a místo toho se řeší písmo. Myslím, že jste to postavily na hlavu. Raději poraďte a nepruďte.
Já ti ohledně granulí neporadím proto že já stále krmím Purinou, konzervami, co dům dal a co paneček má v ruce.
Příjemnou neděli přeje Biško a Damiško.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 13:01
- Nahlásit
Ad písmenka: Ležím doma s bloklýma zádama, monitor mám na nočním stolku, takže všechny písmenka si 2x zvětšuju, abych to vůbec přečetla. Ale psát velkým písmem ne e, to je nepřehledný.
Ad granule: Přešla jsem z Puriny na First Class a velká spokojenost.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 13:44
- Nahlásit
Darina1
Tohle není o pruzení , to je o tom, že spousta lidi, jakmile vidí dotaz na psanej jen velkyma pismenama, ani ho nepřečte, protože to je nepřehledný.
Na spoustě diskuzních for, chatu a pod., který znám se za opakovaný používání capslocku při psaní vyhazuje atd. atd. Samozřejmě se to nevztahuje na jedno zvýrazněný slovo v celým textu, ale psát jen s capslockem to fakt ne e...
Nehlede na to, ze argumentace, ze je to potom lip videt je sama o sobe nesmysl. kazdá velikost fontu má maximální výšku písmene a ta se u velkých písmen v podstatě nemění, na výšku jsou stejný jako třeba t, k, l...
Nehledě na to, že dotazů, jako je tento tady už bylo nepřeberný množství, stačí to vyhledat... Co k tomu napsáno být mohlo, napsáno už v podstatě bylo...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 13:46
- Nahlásit
Eimy
Samozřejmě tvá připomínka je správna, ale upozorním a končím a neomílam stále do kola.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 15:34
- Nahlásit
Darina1
ale pokud jedna a táž osoba i přes upozornění napíše další tíma velkým tak holt si lidi rejpnou... přesně jak píše Eimy není to přehledný a já zas buď nečtu nebo čekám fakt něco důležitýho...a pak sem naštvaná...
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 15:40
- Nahlásit
Co se týče papaní pro psi tak jedině ACANA
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:46
- Nahlásit
Tak za prvé, myslím, že na této dizkuzi jsem na velké písmo byla upozorněna poprvé. Za druhé, kdo řeší takovou hloupost, že někdo píše malým a někdo velkým písmem je u mě prostě hloupý, z prominutím, pro mě to je prostě jen velké či malé písmeno a ne že by něco vyjadřovalo,pro mě to je zdůraznění, nic víc nic míň. Možná to je pro někoho nepřehledné, kdyby tak bylo napsáno vše, nevím, možná to tak je, pojďte to zkusit a uvidíme !!!!
Teda fakt mám zcela jiné starosti než někomu odpovídat a řešit přiblbé velké či malé písmeno, si připadám jak v mateřské školce, no možná i jsem !!!!!
Verca
Mar3
TAK TOMUHLE JSEM SE FAKT ZASMÁLA, ALE ASI BUDE VĚDĚT JEN VERČA OČ JDE. ALE JSEM RÁDA, ŽE TO NAPĚTÍ V MOZKU CO MÁM NYNÍ Z PROBLÉMŮ TROCHU POLEVILO.FAKT DOST DOBRÝ VERČO !!!
Misery
Po té co si napsal, myslím, že budu psát už jen malým písmem. Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darina1
Tobě a některým ostatním díky za zastání, no já bych tohle fakt také neřešila, protože to prostě přehlížím jak to kdo chce napsat tak to napíše, a basta. Tím to pro mě končí, buď budu chtít odpovědět a nebo ne, a odejdu, když nebudu chtít odpovědět jen kvůli velkému písmenu, tak si řeknu, ježiš ta je blbá, a jdu prostě pryč, a neřeším to. Něco jiného je , když by někdo napsal......prostě že je přehlednější psát malým písmenem, zda to mohu také dodržet... pak by to bylo něco jiného.
Ostatním díky za rady, no uvidím co zkusím. Jen mám nyní zase problém. Ale to napíši do bišonků.
Tímto doufám, že dizkuze a velkém či malém písmenu / už jsem chtěla napsat penisu/ omlouvám se, bůh ví na co já při tom psaní myslím. Možná proto píši občas velkým písmenem, čím větší tím lepší To je fajn, že tyhle dizkuze existují, člověk se fakt kolikrát odreaguje.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 16:57
- Nahlásit
emikami
hele sorry..ale bylo to spíš braný jakože nějaký obecný pravidla diskuzí..ne jen zde..a tohle ti někdo napsal pod harlekýna
Nechtěla jsem rozpoutávat debatu, myslím si to samé. Ještě snad přidám, že nad shiftem vlevo je Caps Lock.
a co se týče nepřehlednosti je to fakt..viz harlekýn... a já za sebe píšu že mám pocit že na mě někdo ječí...prostě mýmu oku to není příjemný
nicméně co se týče granulí..nejlíp ti poradí pes sám co mu sedí...viz.starší diskuze
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:11
- Nahlásit
Jo ty myslíš od Mucholabky toto ???? Ještě snad přidám, že nad shiftem vlevo je Caps Lock.
Tak to se omlouvám, protože sice s pc umím docela zacházet na to že jsem naprostý laik a samouk, co to je Caps Lock vím, ale ten sheft, tak to jsem fakt tak nepochopila, tak sory, no můj mozek je už postarší tak to musíte omluvit.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:43
- Nahlásit
Pravidla netikety:
- Velká písmena používej pouze ke zvýraznění důležitých bodů nebo pro odlišení nadpisů nebo záhlaví. *Hvězdičky* kolem slova mohou být také použity ke zvýraznění důležitých bodů. Slova napsaná velkými písmeny, pokud se nejedná o nadpisy, jsou všeobecně chápána jako KŘIK.
(Křik je považován za velmi drsný způsob vyjadřování. Používej ho, pokud jsi opravdu velmi rozloben(a) nebo chceš zdůraznit své velmi nekompromisní stanovisko.)
Toť jen obecně ... Jinak nechápu, proč tato diskuze vznikla, protože emilkami nepoužila velká písmena až tak nevhodně. Jen ty vykřičníky v nadpisu mě rozesmály Jsem si říkala, že v této diskuzi půjde minimálně o život a ono se to zase točí okolo výběru krmiv.
Co se týče krmiv, tak já bych si nevybrala ani jednu z těchto značek, takže nemůžu poradit. Osobně chci momentálně zkusit přejít z Eukanuby na Royal Canin
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 17:50
- Nahlásit
Zet
on to byl spíš následek tý předešlý diskuze
jakože další velký písmena
ale jinak o nic nejde
|