Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Příspěvky na diskusním fóru
Autor Zpráva
Vistra
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 16:16
- Nahlásit

Víte, přemýšlela jsem nad takovou záležitostí. A to zveřejňování úvah na diskusních fórech. Zvláště referencí a kritiky. Já vím, že jsou zveřejňovány obvykle anonymně nebo pod přezdívkou, ale časem člověk otevřeně zveřejní o sobě, svých problémech spoustu informací, které mohou vést k identifikaci kohokoliv z Vás. A někomu se negativní hodnocení nemusí líbit.
Proto bych chtěla říct obecně, buďte velmi, ale velmi opatrní než se pustíte ke svěřování negativních zkušeností byť původně myšlených jako názor. Někdy Vás může někdo úmyslně vyprovokovat k plamenné diskusi nevinně podanou otázkou a je na průser zaděláno.
Každý by se měl pod nároz zveřejnit jménem. Ale do toho se 99% lidí nebude chtít, ani mě, musím se pokrytecky přiznat. Tím vlastně popírám smysl diskuzního fóra, protože kdyby se museli všichni podepisovat,byla by účast mizivá.
Takže já raději s diskuzními fóry končím. Nic proti cz-pes opravdu, dozvěděla jsem se tady spoustu užitečných informací (a zadarmo).

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 17:02
- Nahlásit

Vistra
...asi Ti nerozumím, kam tím míříš.
V jakékoliv diskusi s jakýmkoliv názorem přece vždycky narazíš na někoho, kdo ti bude oponovat? To je úplně normální.

Každý jsme nějakej, každý máme na tu kterou záležitost svůj názor a buď chci diskutovat a tak ho sdělím a musím počítat se všemi reakcemi, nebo ho nesdělím a nediskutuji vůbec...

Vistra
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 17:50
- Nahlásit

Asi jsem to blbě vysvětlila. Poslední dobou ve všem šlapu jako slon v porcelánu. Máte pravdu, nechte to být, nikam jsem nemířila.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 19:14
- Nahlásit

Vistra
Poslední dobou ve všem šlapu jako slon v porcelánu.
Z toho si nic nedelej. Ja posledni dobou zase zjistuju, ze ma bezbreha trpelivost preteka (ty brehy ) a nejak ztracim toleranci. Asi bych taky mela vypadnout...

Ale na druhou stranu, obcas se tu dobre zrelaxuju. A to i za to stoji...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

Vistra

mohou vést k identifikaci kohokoliv z Vás

Ať vedou-nemám se proč skrývat Spíš mě někdy štve, že se dá v diskusi narazit na bezbřehou blbost. Taky občas bývám mimo pejskařskou realitu, ale stačí ostříhat pár zablešenců a rychle se do ní zase dostanu...tady v diskusi se trochu nechápou lidi, kteří mají psa jako štěkací něco na zahradu-já je teda taky nechápu, ale je jich víc než nás tady, kteří se snažíme starat a "obracet je na víru".

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání