| Autor |
Zpráva |
Sylva
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 22:55
- Nahlásit
Kdyby vám začali volat desítky lidí, jako reakci na inzeráty, které jste údajně zveřejnila se svým číslem, mailem, fotkou, textem, ale vy jste právě takový inzerát zadávat nikam něchtěli a nezadali!?
Být soustavně rušen nevhodnými zájemci o psa (umístění na dvorek..), muset vysvětlovat, ztrácet tím dost času,.. Asi by vás to taky naštvalo a chtěli by jste vědět, kterej blbec a proč, se plete do věcí, po kterých mu nic není, že jo?
Abych to vysvětlila. Venčívám jednu borderku, které se chtějí majitelé zbavit. Hledám jí domov. Ale LEPŠÍ domov! Tj. přiměřený povaze této rasy. Takže oslovuji sportovní psí kluby, chovatele borderek atp. Paní Koudelová ze SEARu toto nevím kde vyšňupala a bez jediného slůvka dohody se mnou, nejen, že tuto fenu zařadili do nabídky svého útulku, ale rozhazuje po světě zmíněné inzeráty. Samozřejmě se bude obhajovat tím, jak je hodná, že chtěla pomoct. Není ale přinejmenším slušnost, domluvit se napřed s tím, jehož kontakty chci zveřejňovat?? Proč nepoužila své tel. č.? Když jsem se jí zeptala "kdo ty inzeráty dává" odpověděla proč mě to zajímá. No proč asi..??Stejnou situaci jsem s tímto "útulkem" zažila už před časem. Dozvěděla jsem se o mladém labrošovi, který je zavřený v zahradní boudě nějakých ožralců. Takže při pětatřicítkách, venčení cca jednou za dva dny, ten pes prožíval muka. S těmito... dočasnými majiteli (pes koupen za pár piv v hospě) jsem bojovala, ať mi ho dají, pak ho měla u sebe a jen jsem se zeptala známé jak inzterovat na netu. A ejhle! Brzo byl tento pes v nabídce SEARu a po tom co jsem mu našla domov, taky zařazen mezi psy, jimž útulek údajně pomohl... Já vůl nad tím mávla rukou a dokonce jim začala pomáhat. Za čas jsme se, po jejich smršti urážek, rozešli ve zlém.
Proč se mi teď pletou do věci, po které je jim..?
Nepište mi nikdo, že to dělají protože jsou hodní! Já zadávat inzeráty umím..
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 16:28
- Nahlásit
Sylva
Ahoj,
mne by sa to tiež nepáčilo. Úplne chápem Tvoju rozhorčenosť nad pani, ktorú si spomínala.
Možno, že chce len pomôcť, ale keď píšeš, že ste mali aj výmenu názorov a podobne, tak nechápem prečo to robí.
A myslím, že by bolo na mieste, aby sa Ťa najprv opýtala a keď nie, tak aby aspoň uverejňovala po stránkach presne taký inzerát, ako ty. Čiže sa Ťa mala opýtať na presný text inzerátu.
Chce pomôcť, ale robí ešte horšie... pretože podľa tvojho príspevku usudzujem, že skresluje informácie, a vlastne ľudia, ktorí sa Ti ozývajú nemajú ani tušenie, že ty za uverejnený inzerát nezodpovedáš. Pretože je trošku "na hlavu padnuté" uverejňovať inzeráty pod tvojím číslom a iným textom ako ty chceš.
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:44
- Nahlásit
Anka
Díky za podporu mého pocitu. Já bych si to nikdy nedovolila k nikomu. Ani kámošce. Natož tak člověku, se kterým mám zkušenost o odlišnosti názorů. Nemůžu říct, že zkresluje informace. Použila text mého mailu (poslaného někomu jinému), jenže ten nebyl pro veřejnost - pro zájemce. Nezná můj záměr, takže konzultace byla na místě. Psala jsem jí už mailem, že psů ve větší bídě je hodně, takže svou iniciativu ať obrátí tam. A že žádám o stažení inzerátů. Tak jsem zvědavá.
Já té borderce chci sehnat nějakého psího sportovce. Tato rasa je nejrozšířenější třeba na agility. Potrvá to dýl, ale ona domov má, takže myslím, ať raděj počká na pánečka/ičku vhodnou. Zatím ji brávám ven já se psy, nebo kámoška. Ale asi se opakuju.
A od kial si zo Slovenska? Myslím z ktorej časti?
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 22:41
- Nahlásit
Ahoj,
som z Košíc. Poznáš Slovensko?
Ako sa darí v hľadaní majiteľa pre fenku?
|