Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaký pelíšek vybrat?
Autor Zpráva
Karrie
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:19
- Nahlásit

Rozhodla jsem se že našemu mopsíkovi pořídím k narozkám nový pelíšek. Ten starý co měl jako štěně už má rozkousaný a hlavně už je mu docela těsný.
Rozhoduju se mezi dvěma:

Který byste zvolili?

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:20
- Nahlásit

Karrie
já určitě ten kostičkovaný...

Hanka20
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:22
- Nahlásit

Jsem taky pro kostičkováný

Karrie
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

Syska
Ten se mi právě taky líbí víc, hlavně z toho důvodu, že má snímatelný povlak, takže se nemusí prát celý.
Ale na tom druhým by zase mohl mít svůj obrázek...
Fakt nevím. Ale aspoň jsem už výběr zúžila na tyto dva.

Karrie
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:24
- Nahlásit

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:29 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

Karrie
já bych taky určitě volila ten se snímatelným povlakem. Já mám pelíšek značky Karlie. má taktéž snímatelný a vypratelný povlak, ten je z odolného a pevného materiálu, i když si na něm pes občas protahuje "drápky", nerozškrábe to. Snadno se to čistí.....Tak to jen další tip..... Bohužel jsem na netu nenašla obrázek, ale mám vyfoceného pesana na tom pelíšku....sice strašná fotka, ale aspoň něco

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:35
- Nahlásit

Karrie
kostičkatej...

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:36
- Nahlásit

Karrie
já tak uvažovala nad plechem,kde si můžeš dát obrázek,ale nelíbí se mi jak materiál,tak tvar a řešení,takže já sem taky pro kostičkovanej,ten je krásnej

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:16
- Nahlásit

Karrie
pokusím se tě varovat. nedávno jsem taky kupovala čubině nový pelech. uvažovala jsem taky nad tím "kostičkovaným" z haf bez obav. mají obchůdek v Praze, tak jsem se tam raději jela mrknout. potah se sice dá snímat, ale ten okraj je děsně moc tvrdý. přirovnala bych to k hódně přefouknutý madračce. pes by si na to položil hlavu a ta by mu odskočila. paní v obchodě mi sice tvrdila, že je to pro psy pohodlné, ale asi ho chtěla jen prodat. není nejlevnější. vyzkoušela jsem si v obchodě i jiné pelechy (prostě jsem si na ně lehla)a nakonec koupila jiný. jo, a tenhle má taky dost slabou tu vrstvu uprostřed, tam, kde pes leží nejvíc. tak jestli můžeš, tak se na něj nejdříve někde podívej než koupíš.

Karrie
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:25
- Nahlásit

Eda
Opravdu moc děkuji za názor. Já věděla, že mi tady poradíte.
A můžu vědět, jaký pelíšek nakonec máte?

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 19:18
- Nahlásit

Karrie
no, koupila jsem pelech vyplněný dutým vláknem. podle mého názoru se tak rychle neslehne jako klasická molitanová výplň. stejně ho máme jako "základ", pesa přes něj má ještě deku, kterou pereme a měníme za jiné.
nakonec jsem vybrala tenhle: http://obchod.hafbezobav.cz/vyr-143-8-Soffy-Medium .html

edita
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:17
- Nahlásit

Karrie
my mame tu pasadenu a Sara na ni vypada velmi spokojene, dokonce uz nam ani neleze do postele .) okraje jsou sice tvrdsi, ale zas je to myslim pro pesana dobry pocit bezpeci, kup ten pelech tak, aby se vesla doprostred a je to ok, my tam mame jeste fleecovou deku .) jinak na hafbu je cena o dost nizsi nez v obchodech, ten nas stal 700 a v kamennym shopu za nej chteli 900 .((

Karrie
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:49
- Nahlásit

edita
To máš pravdu. Koukala jsem se i přímo na web výrobců a dokonce i tam ho mají dražší.
Já jsem právě někde slyšela, že tyhle pelíšky jsou kvalitní. Náš pes na něm stejně jen odpočívá přes den. V noci s spí s námi v posteli.

edita
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 10:15
- Nahlásit

Karrie
my ho mame tenprve par mesicu, ale i po jednom prani vypada stale jako novy, fakt muzu jen doporucit

radek
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 13:14
- Nahlásit

Karrie

Taky mame pasadenu 110x80cm a stala kolem 1000 primo u veta. Aron je spokojenej a vydrzi tam celou noc.

Karrie
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

radek
Hmmmm, další pozitivní ohlas.
Už jsem celkem nahlodaná pro tu Pasadenu. Snad ještě někdo napíše. Oko když mně se právě tyhle strašně líbí i vzhledově.

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 18:10
- Nahlásit

Karrie
já bych na tom tvrdém okraji teda spát nechtěla... ale třeba se to tvému pejskovi bude líbit a bude spokojený

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání