Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak na nemocenskou
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:21
- Nahlásit

Nedávno se tady probíralo, jak venčit psa, když má člověk neschopenku a bydlí sám. Četla jsem článek v novinách (už nevím kterých) o kontrolách a z toho jasně vyplynulo, že jediné, co vám projde, je:
- být u lékaře
- mít vycházky
- mít předepsané tlumící léky.

Takže pokud vám doktor nechce předepsat vycházky, nechte si napsat třeba Diazepam, prostě cokoliv na spaní, vymluvte se, že je vám blbě a nemůžete spát, a pak kontrole můžete říct, že jste spali a máte na to papír. V tomhle jediném případě se k tomu prý přihlíží.

Misery
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:49
- Nahlásit

To ja bych byla pekne v pr..., protoze vubec nechodim otvirat dvere, kdyz nekdo zvoni a ja nevim, kdo to je (navstevy se mi vzdycky predem ohlasi, ze prijdou). A jinak akorat k nam chodej otravovat jehovisti, sousedi a podomni prodavaci, pro ktery delam, ze nikdo neni doma.
A nebo zrovna ted mam chripku a spim dlouho a neprobudi me ani stado volu....
Tak me este napadlo...muzu mit predepsany tlumici leky i od jinyho doktora nez od toho, kterej mi napsal neschopenku?
Ja treba normalne beru Cipralex (coz jsou AD) + mam este predepsanej Neurol, kterej si beru jenom kdyz mi je hodne ouvej...no a kdyz si vezmu neurol a jdu spat, tak me proste uz tuplem nic nevzbudi, i kdyby kolem moji postele tancoval čaču indickej buh srandy.

bess
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 00:49
- Nahlásit

Taky by mě zajímalo. Máme totiž nonstop vypnutej zvonek, protože psi na něj reagujou šíleným vytím. Ale jsme v baráčku, takže zas by měl kontrolor slyšet, že nic nezvoní, ne? Právě že u nás pořád někdo cizí zvonil , nabízel peřiny, rádia, pak jehovisti, pošťačka, kamarádi, sousedi.... Tak kamarádi a sousedi dostali hlášku, že když k nám chtěj, musej volat na mobil, pošťačka byla poučena, že má bouchat a ječet aby rozštěkala psy, no a ostatní nemaj co opruzovat. jen nevím jak bych tohle vysvětlovala. Akorát mě napadá rovnou po doktorce požedovat aby do papíru k adrese napsala, že nezvoní zvonek

Nikka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:17
- Nahlásit

No já pracuji u OL lékaře jako zdravotní sestra už 20 let a vždycky se to dá,když mi pacinet řekne, že potřebuje vycháztky,že má doma pejska, tak se mu vždy snažím vyhovět ,pokud na dotyčnou dg vycházky napsat nelze( chřipka,angína atd..)tak prostě tu PN pozdržím a odešlu,asž příští týden no...vždycky se to dá,ale musí se chtít. A hlavně mám sama doma pejska a vím jaký to je

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání