| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:08 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit
Vím, že tu většina lidí pesana už má, ale přesto to zkusím, třeba by si někdo tohodle roztomilého střapáče přibral do smečky nebo bude vědět o někom, kdo by pejska chtěl. Přišla mi dneska mejlem prosba o domov pro nalezeného pejska. Je moc roztomilý, pravděpodobně ho někdo vyhodil z auta v lese, prozatím je u jedné dobré duše, ale trvale si ho nechat nemůžou.
Cituji z e-mailu: Je to asi roční pejsek, slušně socializovaný, životu se psy i kočkami zvyklý, z lidí má trošku strach, ale otrkává se poměrně rychle.
Příběh o jeho nalezení a odcyhcení i kontakt najdete http://www.coursing.net/index.php?option=com_conte nt&task=view&id=60&Itemid=30
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 20:56
- Nahlásit
Má nádherný očka. Já mám pejska a žádného dalšího nebudu mít dovoleno, ale i když jsem vysazená na Bišonky, tak tento se mi opravdu moc líbí. Snad najde domov. Pokusím se poptat u nás v okolí.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 21:01
- Nahlásit
Mel
Nesnáším tyhle příspěvky. Člověk to čte a ví, že i když pomůže tomuhle čoklíkovi, za rohem jich čekají tisíce dalších. Vždycky se vzteknu, pokaždý.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 21:08
- Nahlásit
Ten je nádherný!!!!!! Rve mi to srdce....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 22:09
- Nahlásit
Je to krásnej plyšáček.... jen doufám, že se ho někdo ujme...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 07:44
- Nahlásit
Garfield
no jo, ale když nepomůžeš ani jen jednomu.... kdyby si to řek každej, neveme si psa z útulku nikdo......
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:06
- Nahlásit
Mel
Zeptala jsem se kolegyně a bohužel... slíbila mi, že se taky poptá svých známých. U ní by se pes měl skvěle, ale manžel je zvláštní... Sama bych si ho vzala hned, děti by se zbláznily radostí, ale ti chlapi....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 10:43 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Evik
O.K. Ale pejsek je to fakt krásný, věřím, že někdo neodolá.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
Garfield
tak se nerochněj a nějak pomož, neeee ??? třeba ta vánoční sbírka, docela fajn, ne ? aspoň něco......
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:13
- Nahlásit
wensday
Jo ta sbírka mě nadchla. V prvních řádcích jsem myslela, že jde o peníze, čemuž strašně nefandím, to už musí být super zaštítěná organizace, abych jim svěřila peníze, ale takhle..., to je opravdu super.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 11:20
- Nahlásit
Garfield
že jo, mě taky
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:15 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
Mel
jen posunu a nebudu kazit téma
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 16:57
- Nahlásit
Nechci kazit téma, ale jaká sbírka?
Jinak já se ptala, ale kdo už má dalšího nechce a ostatní nechcou nebo nemůžou
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:14
- Nahlásit
Romaine
diskuze vánoční sbírka http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_5097_0.html
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:49
- Nahlásit
Ahojky,je to moc hezký pejsek.Kdybych neměla ty dva,tak bych si ho vzala.Držím palce,aby našel nový domov.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
Garfield
nevztekám se,jen je mi z takových příspěvků smutno, a ptám se co je to s člověkem ? A jinak, i pomoc jednomu jedinému potřebnému z tisíců stojí za to .Ostatně někdo ( nevím kdo ) řekl větu "zachráníš-li jeden život,zachráníš celý svět" a něco na tom je.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:57
- Nahlásit
Mel
nevíš jak to vypadá s tím pejsánkem??
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:41
- Nahlásit
Gája
Mel
taky by mně to zajímalo - je moc roztomilej ,totiž
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 16:13
- Nahlásit
Gája
Mar3
Holky, já vůbec nevím. Ten mejl mi přišel od holky, co organizuje coursingy a já jsem na jejich webu zaregistrovaná... na webu pořád je, takže zatím si ho asi nikdo nevzal
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 07:00
- Nahlásit
....já to trošku posunu...
|