| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 18:39 - Změnil/a: Pupy
- Nahlásit
Protože se blíží Vánoce a také bude mít v prosinci Pupy narozky (4) tak bych jí chtěla koupit nějaký prima dárek, máte nějaký nápad?
Pořád kupuji jen nějaké hračky, mohla bych klidně i něco vyrobit, ale nevím co
Takže nápady na hračky sem
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 19:00
- Nahlásit
s cim si rada hraje? jake aktivity ma rada? pokud je to agility typ, muzes zkusit prosteradlo s dirou zavesene u stropu, dira v takove vysce, aby vyskok vnimala jako zajimavou zmenu, ale zaroven ho zvladla bez urazu. Pokud rada kouse a mas doma starou kuzi nebo kus kozichu, usij ji nejaky dummy pesek
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 22:28
- Nahlásit
dejavu
to prostěradlo je super nápad... Začinám přemýšlet, že nám udělám "závěs" do dveří od pokoje Fakt super...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 06:57
- Nahlásit
Eimy
dekuju za uznani, potesilo mne, ze to nekoho inspirovalo. Jeste mne napadlo prosteradlo nabarvit nebo nabatikovat ci upravit barevne savovaci technikou, aby to v pokojiku vypadalo i hezky a ne jako v nemocnici.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 08:43
- Nahlásit
dejavu
No mě napadlo spíš fakt koupit nějakou normální látku a zkusit to udělat z ní... Ještě uvidím, každopádně ten nápad se mi líbí moc tak snad to nějak zrealizuju, doufám
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
Eimy
pak posli fotku
jednou jsem videla takovou tapiserii na AVU, sice bez diry, ale bylo to hezky, viselo to na tyci od stropu az dolu, myslim, ze to by se nasim psum libilo taky, trhali by ty provazy
Bylo to udelane z pruhu latky, ktere byly stocene a propletene jako sit
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 10:59
- Nahlásit
dejavu
No já budu muset vymyslet, jak to tady uchytím tak, aby se to v připadě potřeby dalo shrnout na stranu a tak... Bude to asi zajímavý... Navíc já a šití, to moc nejde dohromady Ale napadlo mě okraje u té díry něčím vycpat nebo tam něco provlíct, aby to bylo aspoň trošku pevnější než ostatní látka... (ale zatim mě na vycpání napadl jen molitan... )
Nevidělas to už někde udělaný, že bych se inspirovala aspoň fotkou?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
Eimy
co to obsit lemovkou? pokud vymyslis po stranach uchyty tyce, mohlo by to byt volnymi prouzky navleceno jako zaclona na te tyci, pripadne by se tam mohla dat garnyz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
Eimy
pokusim se nascanovat fotku, ale bude to az v tydnu, ja mam scaner uz pryc
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
dejavu
No já o tom ted premejslim, nad dvere bych navrtala tycku, na kterou bych navlikla to prostěradlo, takže by se to dalo volně shrnovat podle potřeby, aby to kdyžtak nezavazelo...
S tou lemovkou ti nevim, ja bych chtěla, aby to aspoň trošinku připominalo kruh na cvičáku (ale pneumatiku tam teda fakt dávat nebudu ), ale ono to stejně bude spíš pro efekt, myslim, že psici to bude celkem jedno Spíš mi jde o to, aby to neurvala, když by se od toho třeba odrazila nebo něco podobnýho... No jsem na sebe zvědavá...
Asi se do toho pomalu postupně pustím... Poptám se doma po starým nepotřebným prostěradle a dám se do práce
I kdžy nejbližší mi stejně bude navrtávání té tyčky, na které to bude, nad ty dvěře v pokoji
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:11
- Nahlásit
dejavu
Jinak za fotecku budu samo moc rada, díky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:16 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Eimy
v zahradnickych potrebach se prodava takovy mekky izolovany plastovy bazmeg, ktery se da tvarovat, mozna do te diry dat tedy toto a vsit to do tunylku kolem
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:18
- Nahlásit
no ja tu hyrim napady, ale kdybych to mela delat sama, tak bych dopadla mizerne, stacil mi pokus o vyrobu certich ruzku na psa, ktery ma ucinkovat na Mikulaske ve skolce. Mozna by v tom, co se mi podarilo, nasel zalibu nejaky perverza, ale jako ruzky se to neda pouzit ani smykem Me tvurci sebevedomi se mi svezlo ke kolenum jako praskle podvazky.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:24
- Nahlásit
dejavu
Vidíš, to mě nenapadlo, asi to vyzkouším Jen mě napadá, že pokud to bude moc pevný, zase to nepujde shrnout uplně ke kraji (to jsou ale problémy )
Jinak já jsem taky zvědavá jak dopadnu a asi to nebude žádná sláva Snad se to nějak povede...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:27
- Nahlásit
dejavu
A k tvurčimu sebevědomí... Já si dycky namyslim, jak něco bude vypadat, jak to bude krasny a tak a nakonec je to děs a hruza... I ted urcite misto kruhu bude v tom prosteradle brambora
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:28
- Nahlásit
Eimy
psovi je to jedno, NEJAK se to povede urcite, neboj , v nejhorsim si tam nechas dirku a navleces tam vzdy ten drat jen tehdy, kdyz to bude funkcni nebo to pes pouzije jako pretahovanou a za pet minut to zklikviduje
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:41
- Nahlásit
dejavu
nebo to pes pouzije jako pretahovanou a za pet minut to zklikviduje
Tak to by bylo to poslední, co by udělala Když už se s tím budu šít, tak to prostě trhat nebude a když jo, bude to pak sešívat ona
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 18:00
- Nahlásit
Jo to prostěradlo už jsem jednou měla, ale hned spadlo, už dárek mám
Koupila jsem ho v obi: Narozky- takový chrastící plyšák na provaze asi 70-80kč ted prřesně nevím.
Vánoce: Balíček a v něm: oboustraný kartáč, guová činka a létající talíř z provazu, za 115,- tak to jde, a mám pokoj ted ještě koupit dárky rodině a kočičce
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 09:45
- Nahlásit
Eimy
A proč to chceš shrnovat, když příjde návštěva, může si to cvičně proskočit, ne...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 11:28
- Nahlásit
Syska
udělám to u nás doma pro jezevce...chci vás vidět jak se dostanete do obýváku až přijedete na návštěvu :d
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:19
- Nahlásit
Syska
No jde o to, že jsem v pokoji s brachou a on by si asi nerad hrál na housenku
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:25
- Nahlásit
Eimy
Jsi si jistá?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:41
- Nahlásit
Syska
Ano, ale možná bych si vzala nápovědu přítele na telefonu nebo publika
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:01
- Nahlásit
Eimy
řekla bych, že je to padesát na padesát, buď je brácha cvok, nebo ne
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:32
- Nahlásit
Tak se vtěrknu a nabídnu jako vánoční dáreček pro hafany pelíšek, který jsem teď dala do našeho sortimentu. Můžete si na něj dát natisknout vašeho pejska nebo prostě to, co vás napadne . V podobné formě jsem tu nabídla zhotovení triček a mikin, jestli si někdo pamatujete . Odkaz je tady: URL Dotazy mileráda zodpovím
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 07:00
- Nahlásit
tady jsem slibila to prosteradlo, omlouvam se, driv to neslo.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 07:03 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
ještě dodávám tunel jako prémii
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 12:05
- Nahlásit
dejavu