| Autor |
Zpráva |
wensday
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:53
- Nahlásit
Mmartin
OK, dík za zprávu, další flašku koupím bez Echinacei....
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:40
- Nahlásit
Tak jsem v lékárně zakoupila Echinaceový sirup s šípkem a vitamínem C. Dozvěděla jsem se tam, že se věci na podporu imunity vlastně nedávají dlouhodobě, ale jen na rozjetí té imunity a pak při nemocech atd... Nejdůležitější je, že pejsanům to chutná - tvala jsem si na tom, že nejdůležitě je,aby byl sladkej
No, nejlepší byl její dotaz, pro jak staré to chcete dítě a mé koktání, že to tak úplně pro dítě není
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:26
- Nahlásit
ko4ka
nejlepší byl její dotaz, pro jak staré to chcete dítě a mé koktání, že to tak úplně pro dítě není
Tak to neřešim - jednou jsem s lékárníkem dlouze diskutovala o tom, jaké kapky do nosu budou nejlepší pro půlročního psa - jestli pro kojence nebo třeba až pro děti od tří let. Dokonce se ptak, kolik váží
Kvůli citlivýmu nosu jsem mu nakonec koupila ty kojenecký, ale stejně se to neosvědčilo a uznávám, je to asi kravina, dávat psovi kapky do nosu
A ten siurp ti chválim, my po něm jedem všichni
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:40
- Nahlásit
ko4ka
Karol
no jo, to já taky zažila, při kupování kapek na kašel - nejdřív pro dítě a pak jsem přiznala, že pro psa a teď chodím do lékárny, kde po nákupu hory obvazů na převaz zraněné tlapky pak slovo dalo slovo a zjistily jsme s paní lékarnící, že ona má / taky / labradora a další paní, co pak přišla do lékárny řekla, že má zase kokra a už jsme byly jako staré známé. O d tý doby nic nekamufluju a v lékárně vždy přiznám, že jdu pro sirup pro psy a je to moc fajn......
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:49
- Nahlásit
ko4ka
Karol
hmm tak vy se alespoň vymlouváte na štěně, ale já byla kupovat sirup a paní magistra prý jestli pro dítě nebo pro dospělého, tak říkám nooo ehm spíš pro dospělé a ona, ale to se nedává sirup ale kapky a já na to nooo ehm když mi bychom asi raději sirup - tak máme dětský
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:54
- Nahlásit
Jumi
na to se mně taky ptala, tak říkám dětský a ona mě pro jak staré je to dítě.... Tak já povídám, no víte, ono to není tak úplně pro děti jako pro naše psy. Sice jí cukal koutek, ale pak se ptala jestli to máme štěně nebo dospělý, tak jsem řekla oboje a vybrali jsme tohle
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:00
- Nahlásit
Jumi
poraď,ty máš mamču od fochu,co mám vybrat pro Cathy a co pro nás dospěláky?
Páneček půjde na operaci,tak aby byl posílen.
|