| Autor |
Zpráva |
Walda
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 22:13
- Nahlásit
Právě jsem mailem dostal z důvěryhodného zdroje následující varování:
UPOZORNENI PRO VSECHNY PEJSKARE NA PRAZE 4 - Kunratice (KOPÍRUJU Z JINÉ DISKUSE)
Chtela bych timto upozornit vsechny pejskare. Dejte si veliky pozor. Na Praze 4 - Kunratice se pohybuje jiz od pohledu divny pan s RTW. Je to nedavno, co pribuznemu BEZ duvodu bodl nozem psa do krku. Pes bohuzel vykrvacel a neprezil! Jedna se zrejme o labilniho cloveka. Jednal silene rychle a nez majitel psa stacil reagovat, bylo pozde. Dotycny utocnik se samozrejme brani tim, ze ho nas pes chtel napadnout!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 23:13
- Nahlásit
Walda
to je teda hnusný takže aby se člověk vyhnul všem chlapům s RTW
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 23:17
- Nahlásit
jiz od pohledu divny pan s RTW
sarax
nejlepší bude se vyhnout pro jistotu i všem ženským co můžou bejt chlap
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 06:47
- Nahlásit
Walda
Díky, zrovna zejtra jedu se psem do Prahy a na P4 budem přespávat...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:11
- Nahlásit
Amir
se vyhnout pro jistotu i všem ženským co můžou bejt chlap
Těm se vyhýbám automaticky i bez varování.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:57
- Nahlásit
Walda
nic víc o tom nevíš? kde přesně se to stalo, jestli ten chlap je "místní" apod...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:10
- Nahlásit
Mel
Nevím, já ani nejsem z P-4, jsem z Košíř. Ale nezjistil jsem, že by to byl HOAX, a jak jsem psal, tomu, kdo mi to přeposlal důvěřuju. Tak jsem si říkal, že radši jedno varování navíc, než další zraněný chupáč.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:12
- Nahlásit
Walda
mno, já právě sice nejsem úplně z Kunratic, ale hned od vedle a chodím venčit na pole mezi Hrnčířema a Kunraticema.... ale zase jsem tam nikdy chlapa s RTW nepotkala, natož divnýho...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:22
- Nahlásit
Mel
Hele, tím líp.
Teda taky bych čekal přesnější popis události, ale já dostal jen tohle.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:08
- Nahlásit
Mel
Tak ségra pravidelně potkává pána s rtw ..... ale tenhle je vstřícný a rtw je mladá čubinka - takže zřejmě nejde o labilního pána
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:44
- Nahlásit
hoax to asi opravdu nebude...já to slyšela od známé, která přímo v místech, kde se to stalo bydlí....ale, nic víc, než to, co se tu psalo, taky nevíme...
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:43
- Nahlásit
tak když jsme u těch varování:
dnes v MF Dnes psali o neznámém střelci, který v Teplicích na sídlišti střílí po lidech i psech. Jednoho psa už postřelil, policie pátrá, zatím neúspěšně.
A dnes mi kamarádka, bydlící v Dobřichovicích říkala, že jí a sousedce někdo otrávil psa, něco hodil přes plot na zahradu. Její pes se dává do kupy, ale se sousedčiným vlkodavem to vypadá špatně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:56 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Pro vsechny rejpave a asi nechapavejsi. Pokud bych si myslela, ze clovek, ktery toto udelal jednal ze sebeobrany (psa ci sebe), nikdy bych to nenapsala timto zpusobem. Pes byl jiz odvolany u nohy a majitelka ho drzela za obojek. Pan knim prisel a vypadalo to, ze ho prastil do krku. Bohuzel vte ruce mel nuz. Otevreny, pripraveny... Tohle neni normalni jednani! Nechtela jsem zde rozjet debatu o vychovanosti lidi a jejich zvirat. Chtela jsem jen upozornit na cloveka, ktery jednal dle meho nazoru nad hranici zakona a jsem presvedcena, ze takovy clovek neni normalni a pro spolecnost je nebezpecny!!!!!!!!!!!!!! Popis pana - maskace, kolem 30let a RTW na volno. V tom soku a pak pri pokusu o zachranu psa popis opravdu sileny. Vse setri policie a i pribuzni a par dalsich lidi se snazi dotycneho identifikovat. Dle stanoviska veterinare utocnik moc dobre vedel kam miri. Jinak ja u toho nebyla a majitele zabiteho psa delaji co muzou, aby se dohledal vinik. Je to ale tezke. Pes byl clenem rodiny a vsichni jsme z toho uplne vyrizeni a porad tomu neverime! Jinak tak nejak zacinam pochybovat, zda ma vubec cenu takova to oznameni davat kamkoliv, protoze kdyz se zamyslite nad tim kam jste schopni debatu zavest, je to silene!!!
Z ifauny.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 10:12
- Nahlásit
Mel
je fajn žes ho neviděla..ale ono Kunratice sou dál než vedle pole ,a ne každej divnej chlap bude chodit na pole...bych se tím moc neuklidňovala...by to chtělo někoho místního kdo by řekl zda to tak je
|