| Autor |
Zpráva |
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:33
- Nahlásit
Tak jsem se byla podívat ve vedlejší vesnici u koníků. Přivítat mě přišli dva bafani. Velká fenka fundláka a její synek. Právě ten je tématem. Jsou mu asi 4 měsíce, je to nádherné silné štěně.Je křížený s nečím (maminka utekla). Vypadá jako fundlák s krátkou srstí (ne uplně). Narodili se dva ajeden už má nový domov a tenhle jim zůstal. Pán ho tam nechá do zimy a pak už ho nechce krmit, tak poputuje v lepším případě do útulku v horším do lesa, ale myslím, že jenom tak strašil.Že snad pujde do toho útulku. Tak jenom kdyby jste věděli o někom, kdo by chtěl velkého pesana k domu, nebo když má tu kratší srst, tak by mohl i do bytu...Můžu sehnat i fotku...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:26
- Nahlásit
Sterkule
Co to tady čtu?! Fundláka bych brala hned (i když je to kříženec), ale nemůžuuu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:29
- Nahlásit
ja mam zas na udani zihane 4 mesicni stene angl. mastifa, psa, hodny, zdravy, v Chebu, kdyby nekdo chtel, kdo by se mu chtel venovat. Dostala ho jedna holka jako nevhodny darek, uz ma sve tri psy a vic si jich dovolit nemuze
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:59
- Nahlásit
S tím mastifem by neměl být problém ne? Je s PP? Ať dá normálně inzeráty na prodej, podle mě musí být hned pryč.
Jinak já můžu přidat štěňata - matka kříženec huskyho a pravděpodobně knírače, otec kříženec zl. retrívra. Oba rodiče agiliťáci, štěňata vznikly coby plod jejich lásky na výcvikovém táboře . Někteří z nich mají modré oči a podobou budou hodně do huskyho.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:02
- Nahlásit
Biluška
neni s PP a inzeraty uz jsou podany
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:03
- Nahlásit
dejavu
Oni už jsou i mastifové bezpapíráci? To je děsný kam ten chov spěje ( . Bývalá spolužačka jednoho má, zkusím se jí zeptat jestli by nechtěli rozšířit smečku
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:08
- Nahlásit
Biluška
ja o nem toho moc nevim, ani jsem nevidela fotku, prej je peknej a kdyz si ho nikdo neveme, pojede do Nemec do utulku, to je v poho
|