rendik
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:18
- Nahlásit
Ahoj všem, potřebovala bych pomoc s www stránkami kníračů a kolií v nouzi. Poslední dobou mám hrozně moc práce se školou, do toho autoškola, domů se vracím nejdřív v pět, kde na mě čeká sice rodiči vyvenčený, ale nevylítaný a nevyřáděný hafan, se kterým musím ještě alespoň na hodinu a půl ven. O víkendu se snažím psovi vynahradit ten nedostatek her a procházek z týdne,cvičák, pak práce do školy, předpisy na autoškolu a potom taky musím něco dělat doma, že jo (úklid,..)... A prostě nemůžu najít čas na prohlížení útulků a aktualizaci stránek. Chtěla bych proto někoho z vás poprosit o pomoc. Potřebovala bych, aby někdo z vás jednou týdne prohlídnul www stránky útulků a poslal mi e-mailem ve kterém útulku je který knírač, kolie nebo jejich kříženci. Čas na aktualizaci bych si našla, prohlížení těch útulků a vypisování psů mi vždycky zabíralo nejvíc času (se slovenskými útulky třeba i víc než hodiny)... Byla bych moc ráda, kdyby se mezi vámi našel někdo, kdo by mohl jendou týdně projet ty útulky a e-mailem mi poslat co zjistil. Díky moc
|