Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Omlouvám se svýmu psovi
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:31
- Nahlásit

Včera jsme se vraceli s přítelem od veta.V podstatě uklidnění diagnózou jsme si každý z nás v autě dumal,když přítel pronesl,že z Abby děláme hypochondra.
Tak jsme se zamyslela a ....
Omlouvám se svýmu psovi,že když jako malé štěňátko měla 2 měsíce průjem,že jsem s ní lítala k vetovi a doufala v nějakou změnu (i 3 hodiny spánku byl úspěch).
Omlouvám se svýmu psovi,že když pořád třepala hlavou,tak jsme šli k vetovi,kde jí z ucha vytáhl osten a diagnostikoval oboustranný zánět ucha.
Omlouvám se svýmu psovi,když se mi po hárání nezdála,byla apatická,nežrala,hodně pila,že jsme šli k vetovi,kam jsme museli ještě další měsíc kvůli zvětšené děloze,která se mu nezdála,docházet.
Omlouvám se svýmu psovi,že když kulhala,tak jsme jeli k vetovi,jen s blbým zánětem koleního kloubu.
Když se na d tím ta zamýšlím,tak kdykoliv jsme jeli k vetovi,tak ji něco našel a léčil,takže nedělá z našeho psa hypochondra spíše veterinář

venda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:36
- Nahlásit

no vidíš, já šla s průjmem už po pěti dnech, takže z ní děláj ještě většího hypochondra než ty

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:38
- Nahlásit

když přítel pronesl,že z Abby děláme hypochondra
abby
Nesmíš brát všechno co kdy chlapy pronesou jako zákon i oni se mohou mylit ... samozřejmě jen ve velmi velmi vyjímečných případech

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:39
- Nahlásit

z toho si nic nedělej. Když jsme si dovezli z útulku našeho Griffču, šli jsme s ním k vetovi nejdříve "jen" s akutním průjmem, který si přinesl z útulku......Veterinář ovšem konstatoval krom akutního průjmu ještě podezření na řadu dalších chorob, když ho viděl....něco se vyloučilo vyšetřením, nicméně, ze všeho toho vyplynulo, že pes má spondylózu bederní páteře, DKK 2/4, poruchu funkce štítné žlázy (bere léky), nevyléčitelnou (ale udržovatelnou) nemoc očí, citlivý zažívací trakt na jakékoli změny v krmení a velmi citlivou pokožku....Člověk by řekl, že takhle "promořený" pes nemůže snad ani existovat, ale on se při dodržení určitých opatření chová vcelku jako zdravý pes a krom těch očí by na něm nikdo nic nepoznal

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:40
- Nahlásit

Amir
samozřejmě jen ve velmi velmi vyjímečných případech
tyto pripady jsou tak vyjimecne, ze je skoro zbytecne o nich hovorit, jelikoz pravdepodobnost jejich vyskytu se rovna skoro zazraku .....

abby
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:43
- Nahlásit

venda

Neboj,my jsme tam šli dřív,ale trvalo tak dlouho než se někomu s tím průjmem podařilo něco udělat.

Amir

Myslím,že hnedka v autě změnil názor.Můj monolog by mu nic jiného nedovolil

Nejlepší je,že jsme večer volali známým,kteří mají taky psa.Měli jsme o víkendu naplánovaný společný výlet.A oni se divili,že jsme byli u veta.jejich pes taky občas kulhá,někdy i měsíc,ale pak to přejde

venda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

Evik
sice to sem nepatří, ale připomněla jsi mi mého milého známého, kterému je 84 let, má jen jednu ledvinu, má zelený zákal takže nevidí, je po operaci prostaty, zápalu plic a nevim čem ještě a když mu teď našli zhoubný nádor, doktoři se tváří, že už nemá ani cenu se jím zabývat, jenže z mého pohledu je to zcela samostatný sympatický zachovalý starý pán v poměrně dobrém stavu, akorát když koukneš do jeho zdravotní karty tak se divíš

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:01
- Nahlásit

tyto pripady jsou tak vyjimecne, ze je skoro zbytecne o nich hovorit, jelikoz pravdepodobnost jejich vyskytu se rovna skoro zazraku .....
Jirikovo
no synáčku a tady máš důkaz, že zázraky se dějí !!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:05
- Nahlásit

Amir
no nic ve zlym, ale slovo abby pro me neni dukaz .... chci opravdovy dukaz!!!

abby
Můj monolog by mu nic jiného nedovolil
ano, tohle by vam zenskym slo ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:06
- Nahlásit

Na nás bezpapírových majitelích miláčků chlupatých se mi nejvíc líbí, jak po roce "chovatelství" s úžasem zjišťujeme, že co do vložené hodnoty za veterinární úkony již máme vlastně papírového psa.

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:12
- Nahlásit

Garfield
ne fseci...
U me stale veskere veterinarni vydaje za psa cini kazdorocni ockovani. Navic je akorat jeden preventivni rentgen.

Jo, ale vlastne ja su vyjimka. Nemam bezpapiraka, mam vorecha...

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

wami
Klídek, to všechno přijde

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

Garfield
ty nam teda prejes...

abby
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:16
- Nahlásit

Jirikovo

slovo abby pro me neni dukaz

Au to bolelo

Petra
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:18
- Nahlásit

abby
Ahoj já taky s každou kravinou otravuju veta, je to mnoholetý kámoš a tudíš mu věřím, ale klidně se muže stát že spousta vetů z nás (pitomců) budou tahat peníze i kdaž vlastně těm našim miláčkům ani nic není. Musíme doufat že mají pravdu a tak platíme. Už se mi to mockrát stalo a rpoto chodím jen k těm co mi doporučí tan můj kamarád a zatím jsem spokojená

abby
Člen
- Nahlásit

Garfield

Na nás bezpapírových majitelích miláčků chlupatých se mi nejvíc líbí, jak po roce "chovatelství" s úžasem zjišťujeme, že co do vložené hodnoty za veterinární úkony již máme vlastně papírového psa.

Máme levnýho veta,takže když máme Abby zadara,tak tam ještě nějakou dobu můžem chodit

Jandula
Člen
- Nahlásit

Garfield
já bych jich měla už několik...

Anu
Člen
- Nahlásit

Garfield
no nevím.Mám papírového psa za kterého jsem dala jen minimální hodnotu (jsem si jako bláhově myslela jak jsem ušetřila) a musím říct,že když mám chřipku tak mě nenapadne jít k mému obvoďákovi,ale rovnou volám veterináře. U něj má člověk takovu jistotu,že už něco uzdravil. JO a když jsem měla zánět močáku tak jsem použila Anubisův biseptol,který jinak nekoupím než napředpis.Není nad rodinného doktora.

Garfield
Člen
- Nahlásit

wami
...dobře, tak vyjímka potvrzující pravidlo budeš právě Ty a Tvá smečka worishků tvořených několika psy, jednou liškou a mnoha vlky.

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:28
- Nahlásit

no nic ve zlym, ale slovo abby pro me neni dukaz ....
abby
navrhuju ho při nejbližší příležitosti zmlátit aby pochopil ... bude to jako takovej náš důkaz

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:10
- Nahlásit

Amir
mila matko, taky te mam rad a doufam, ze tu prilezitost me zmlatit budes mit uz brzy. treba za tri dny ....

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:18
- Nahlásit

Jirikovo
no viděla bych to na pátek večer, nejpozději sobotu dopoledne

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:43
- Nahlásit

Amir
no hlavne se vubec netes. znas se .....

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:52
- Nahlásit

Jirikovo

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:56
- Nahlásit

jsem tady nebyl celé dopoledne, že ty ses tady těšila !!!!
néééééééééééééééééé, vůbec se ani trošku netěším a to mi ještě pořád karatista říká, že se bojí když pojedu s někým cizím po dálnici autem ... nejradši by byl abych jela vlakem nebo ještě líp - vůbec ... tak já se vlastně ani nemůžu těšit, já se bojím

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:04
- Nahlásit

Amir
se bojí když pojedu s někým cizím po dálnici autem
jako chces rict, ze tvoje dcera a moje segra je pro karatistu cizi clovek????? to je teda charakter .....

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:07
- Nahlásit

jako chces rict, ze tvoje dcera a moje segra je pro karatistu cizi clovek????? to je teda charakter .....
Jirikovo
... jo charakter to on je

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání