Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / NUTRIENCE - GRANULE PRO PEJSKY
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:36
- Nahlásit

Ráda bych se zeptala zda někdo krmíte těmito granulemi. Krmím purinou pro plan a poslední dobou občas slýchám, že to není až tak moc dobré krmení jako se říkalo dříve, hlavně také na srst a kůži a trávení atd. Nutrience je prý kvalitní krmivo, a co mě zaujalo je, že tam je spousta bylinek, a myslím si, že se i člověk stále uchyluje dosti k bylinkám, když má nějaké potíže. Snad budou na výstavě mít buď vzorky, nebo kilovky na zkoušku, zda by to šmakovalo mým pejsánkům. Byl mi doporučován i Anf, ale to jim bohužel nešmakuje.

leon
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:52
- Nahlásit

Já dneska koupila druhý pytel Nutrience Derma. Dřív jsem krmila jehněčí Acanou a chtěla jsem změnu, takže to vyhrálo Nutrience, protože jsem na to slyšela samou chválu. U staršího psa problém nemám, ten baští všechno, co se mu strčí pod nos, malá je trochu vybíravější, ta by chtěla nejraději pořád jen vařené, ale dá se říct, že celkem baští také v pohodě. Chce to prostě zkusit, jestli to bude šmakovat. Myslím, že na MVP v Praze by mohl být stánek, tam by vzorky mohli mít.
Objednávám si to na www.nutrience.cz a přijde to do tří dnů+malý dárek.

emikami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 22:24
- Nahlásit

leon
Také jsem právě slyšela chválu na toto krmení, no tuhle stránku jsem si pročetla, ale je škoda že dělají jen 1kg, 3kg, což je pro nás málo a 15kg. což je zase až dost. Pro nás je balení těch 7-10kg. max. je divné že z 3kg skočí až na 15kg. ale cenově těch 15kg. je docela dobré.Kupovala jsem si kosmetiku Petsilk, a ta paní je z Vestce u Prahy, tak ta prý vozí i toto krmení, tak bych asi obj. tam. Už jsem si to chtěla objednat, ale mám tu štěně , které pořád mělo nepravidelnou stolici, bylo na Acaně, já ji postupně převedla na purinu proplan, a jednou tak a jednou jinak, tak jsem si říkala že jí třeba ta Purina nesedí, ale může to být třeba tím že si u nás zvyká, koupili jsme Probican pastu a zlepšilo se to. Nyní už jsou jen bobečky, ťuk, ťuk,ťuk, takže nyní během očkování bych to nechtěla měnit, kdyžtak až pak aby když už je to nyní dobré, aby neměla těch změn moc.

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:11 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Nevíte, kde by se dalo objednat po internetu 3kg balení Nutrience? Já našla jen 1kg..... (psala jsem jim mail přišlo mi, že mail nemohl být doručen )
Nevíte zda Nutrience Derma je vhodná i jen na zlepšení srsti? anebo opravdu ten pes "musí" mít nějaké problémynemoc
se srstí nebo s kůží? Moje fenka přesrsťuje ze štěněčí na dospělou a srst celkem nic moc, tak bych chtěla něco na podporu....
emikami
Mě se právě hodí ten 3kg, ale když jsem ho včera chtěla objednat na www.nutrience.cz , tak mi naskočily jen kilovky a to mě vyjde pěkně draho.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:16
- Nahlásit

Taky jsme měli Nutrience Derma a bylo vynikající... Pak jsem ho nemohla narychlo sehnat a objednala Nutram čistě jehněčí a ten je taky dobrý...

leon
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:19
- Nahlásit

Verca
Já právě objednala Derma, kvůli tomu, že starší pes línal a malá začíná, taky jinak nemají problém se srstí ani s kůží.
Počítám, že na zkvalitnění srsti to určitě pomůže.

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:33
- Nahlásit

leon,Jandula
super díky moc.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:01
- Nahlásit

Verca
Nutrience Adult maji 3 kg balení tady
Nutrience Derma tam maji ale jen 15 kg.

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:10
- Nahlásit

Vcelka
Ju díky. Já to hledala, ale nějak se nedařilo. ale docela mě mrzí, že na nutrience to neprodávají ve všech dostupných baleních. Potřebovala bych objednat i Puppy, ale abych objednala 3x1kg, to by mě vyšlo celkem dráž... U Dermy mě to tam vyjde levně, i kdybych objednávala 3x 1kg, protože mají na listopad akci

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:03
- Nahlásit

Tak problém je vyřešen, nakonec se mail odeslal a paní mi odpověděla, že nechápe můj dotaz , protože v nabídce jsou všechna dostupná balení. Takže přímo si to objednávám na nutrience.cz. Včera jsem to hledala na svém velmi pomalém pc doma přes hodinu a ukazovalo mi to jen kilovky a dneska v práci mi to fachčí, takže super.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 12:06
- Nahlásit

Verca
Verčo, mě to právě doporučila ta paní co jsem od ní koupila tu kosmetiku Petsilk, doporučila mě právě Dermu, já jsem si pak přečetla co to je zač, a říkám jí, zda to nevadí, že nejsou na nic alergický , atd. říkala že to vůbec nevadí, že to je právě vynikající na srst, že tím krmí svě pejsky, má číňany - labutěnky. Ona to také právě prodává, nechám ti tu na ni za chvíli kontakt, a zavolej si ji. Ty bys v tom případě potřebovala 3kg Dermu a a 3kg kuřecí puppy. protože ta se asi v jehněčím nedělá. A to krmení co si koupila zas to nové, to ti malá nežrala? Nebo co si s tím udělala.

Tak já to vyhledala hned. najeď si na stránky Petsilku - http://www.petsilk.cz/ a dole máš kontakt na paní Jitku Hořákovou, zeptej se jí, a kolik by stálo to poštovné. Myslím že ta kilovka byla u ní levnější než na adrese www.nutrience.cz

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:19
- Nahlásit

emikami
Teda já se v tom moc nevyznám, ale já měla dojem, že vždycky krmivo přímo od prodejce by mělo být nejlevnější, rpoto vždy nejdříve hledám ofic. stránky.
Elinka měla Bestchoice, ale kaká po něm 4x denně a má dost velký "odpad". Je to hrůza, protože jsem jí už jednou měnila krmení z puriny na royal, jenže to přestávala papkat a docházelo mi to, tak jsem šla koupit něco jiného a doporučila mi Bestchoice, protože jsem chtěla Nutram a ona řekla, že udělám líp, když koupím Best choice.No soudím, že to až tak superprémiovka nebude (prý na superprémiovku povýšili nedávno). Já na to chtěla přejít, ale zůstanu u dražších superprémiovek a už dlouho koukám po nutrience,ale nikde to tu nedovážejí. Už jsem si to objednala po internetu a vyšlo mě to na 725kč, takže mám poštovné zdarma. Jsem zvědavá, věřím, že to holkám jenom prospěje.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 13:48
- Nahlásit

Verca
A kde si to nakonec objednala a co si objednala. No já juknu na výstavě a také koupím, nyní jsem koupila včera 3kg. purinu pro plan, protože neměli ani zrnko, tak jsem nechtěla kupovat to chovat. balení 7.5kg. kdybych náhodou přešla, ale problém bude , že přece jen, zda to všem bude chutnat, proto by mě vyhovovali vzorky, nebo ty kilovky, na zkoušku. No také se vždy obracím na výrobce, nebo tak, ale možná to tak leckdy není, protože mě říkala že kg. stojí asi 140kč. a tam je asi l60kč.Kdyby měla Elí potíže , protože ji budeš dávat už několikáté krmení, kup ji na veterině Probican pastu stojí asi 150-200kč. jak kde, dává se toho jen jako hrášek, Wikince to moc pomohlo a abych to spotřebovala protože se to nesmí pak skladovat dávám to všem holkám,ono jim to moc chutná. Měla pokaždé jinou stolici, hlavně víc průjmy, ne moc ale nebylo to dobré....dokonce i trochu krve, protože ji tam z toho asi praskla nějaká cevka,či žilka. nebo co. a od té doby co jí dávám tu pastu tak se to zlepšilo a nyní ji dávám ty pivovarské kvasnice s pupálkou, což je ta pupalka také na srst. a má pěkně tuhé bobečky, a ještě v sobě nějaké ty vitamíny. No na veterině to prodávali také, jen v jiném balení. Takže to pejsci asi smí. Moc jim to chutná, mě teda ne. stojí to do 50kč a je to 90gr. a 200tbl. pivovarské kvasnice jsou fakt dobré také na cokoliv.

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 14:12
- Nahlásit

emikami
to co jim dáváš se jmenuje pivovarské kvasnice s pupalkou a stojí 200tbl do 50kč? nebo to chápu špatně? Můžu se zeptat na výrobce? A kde jsi je koupila?
eli nedělal přechod na jiné granule vůbec problém, ale štve mě, že za tak krátkou dobu přecházíme zase na jiné, no snad jí to nebude dělat paseku...

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:17
- Nahlásit

Verca
Verčo, neodpověděla si mě kde jsi si obj. ty granule Nutrience. Třeba se pak na ně též obrátím. Díky.

Ano chápeš to dobře, kdysi jsem je také brala a dost lidí to používá a jak jsem psala měli to i na veterině, jen to tam měli ve šroubovacím balení a já to mám v pytlíčku, v lékárně mě řekla že berou nyní tohle, že to vyjde levněji a je to takto žádanější. Kupuje se to tedy normálně v lékárně a doslova ti napíši co tam je napsáno jo?
Balení- sáček bíložlutý s červenými písmeny, Je tam napsáno

Pivovarské kvasnice - prevence a zdraví - Bifi Plus - pangamin a na straně je ještě - Aktivní kultury, pupalkový olej

a včera jsem koupila druhý sáček až tento spotřebuji, tak budu zas dávat toto - je to vcelku to samé. Opět - Pivovarské kvasnice-prevence a zdraví - Bifi pangamin - Aktivní kultury.Ten první sáček mě stál 49.50 a tento druhý bez té pupalky 43,ale může se to u vás lišit pochopitelně. Jsou tam různé vitamíny, hlavně Béčka, a ty laktobacilový kultury, atd. což snad nemůže uškodit, i Renáta mě to doporučila že to mohu dávat i Wiki, a na veterině také. NO a někdo tady na netu už také o tom mluvil. Mooooc jim to chutná ale Wiki ta to asi polyká Deniska ta si to rozkousne.
Jinak my už máme také nové zoubky, ale ne ještě všechny, dole má ještě nějaké staré a nějaké nové, špatně se to nyní pozná, špičáky stále máme ty jehličky. Dnes Denisku obdivovala paní - pejskařka, říkala jak je to krásné, jak ji vlajou ty chlupy ať ji nestříhám, říkala jsem že zatím nemohu ohledně výstav, ale co bude další rok, to já si radši neplánuji, ale nejdříve jsem byla venku s Britu a s Emí a jak je Emí ostříhaná /mimochodem jak se ti to líbí???/ tak myslela že je to Deniska, to moje štěně, říkala že je úplně jiná, že by ji nepoznala, ona řvala na jejího pesana jako blázen, tak říkám, copak nevidíte, že to je ta uštěkaná? A také se jí to moc líbilo, že je taková zvláštní a jak má dlouhé uši, a to je má ještě zastřižené, ono to toiž v té srstí pak není vidět, no půjde na řadu Kamí, tak uvidím co na ní si vymyslím. Ale já miluji hladké hlavičky, vždy jsem chtěla kokra, jezevčíka,dalmatina, a toho pinče , atd, no prostě ti co mají zcela hladké hlavičky, no tak jsem si to přání splnila s bišonkem Zatím pa.

Verca
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 19:50
- Nahlásit

emikami
Já právě zase miluju chlupaté hlavy. Ale Emi to moc sluší, hrozně se mi líbí ty melírované dlouhé uši.
Ale k tématu ˇ(kdyžtak písni mail) : granule jsem objednala na www.nutrience.cz . Dermu a junior 1 - snad jim to bude chutnat, ale, asi to bude znít divně, já se hrozně těším, až to dorazí a budu jím to moci dát, protože tohle je moje "vysněné" krmivo. Nalítala jsem se celkem kvůli tomu, ale nikde ho nemají, prý ho nikdo nechce a z internetu jsem to neobjednávala, rpotože jsem měla dojem, že prodávají jen ta velká balení.
Jinak díky moc za detailní popis mrkla jsem se na www.lekarna.cz a tam to taky mají. Ale skočím si normálně do lékárny. a kolik holkám dáváš těch tablet (dospělým a malým)?

Danča
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:57
- Nahlásit

Ahoj, já krmím Nutro Choice a můžu taky jen pochválit, alespoň zatím, krmíme asi třetí měsíc teprve, ale pesanovi moc chutná, srst má nádhernou a už tak nesmrdí jako po Hill´s.

duli
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

máte někdo zkušenosti s tímto krmivem pro štěňata velkých plemen????

Kelly
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 13:43
- Nahlásit

duli

Já jsem svýho pesana krmila Nutrience Junior Large breed. Jedna chovatelka mého plemene toto krmivo hodně chválila, říkala, že po něm její fenka dobře prospívá. Měla jsem několik balení, časem jsme přešli na krmivo pro dospělé psy. Můj pes po tomto krmivu opravdu zesílil (dříve býval spíš hubený) a dorostla mu srst. Jen škoda, že mu časem přestalo chutnat (granule mu odmalička moc nejedou), určitě bych u nich zůstala.

Mel
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 14:06
- Nahlásit

duli
někde jsme dostali asi 3 kg (teda né štěněčí, ale dospělácké pro citlivé zažívání) a Gary se po něm pos*al... a to on je odolnej dost, jemu jen tak nějaký krmivo zažívání nerozhází...
už sháníš pro bosíka?
Jinak závisí, kolik do toho chceš investovat, já doporučuju Eagle Pack nebo Firstmate (a nebo úplně nejlepší je maso )

duli
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 16:52
- Nahlásit

Mel
jj shanim pro bosika......jenze eagl ma betakaroten a FM mi chovatelka neschvalila.......a proste na nasem trhu nemuzem najit nic co by nam obema vyhovovalo.....a na maso nemam skladovaci prostory.....

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 17:02
- Nahlásit

Mám bílého ovčáka a Nutrience krmím už rok a půl a naprostá spokojenost. Pejsa vypadá dobře, chutná mu a nežloutne.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání