| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:42
- Nahlásit
Hledám pro známéno nocleh na jednu noc v Praze, pokud by byl odvoz tak i mimo Prahu by bylo možné. Je to tak 40ti letý muž se středním pudlem asi půl roku, jde na klubovou výstavu v sobotu do Hagiboru a v neděli na mezinárodní do Letňan, nocleh zatím nesehnal, nebo je to moc drahé.Je to příjemný člověk, fenka je ok. Když nic nesežene, chce spát někde na nádraží, tam ho v žádném případě nenechám,v případě že se nic nenajde poskytnu mu nocleh u nás, jen je tu problém, že je nás tu opravdu docela dost a jedna fena na ostatní psy je poměrně agresivní. Neměl by někdo volno u sebe, kdo je třeba sám, nebo tak něco, nebo nevěděl by o levném penzionu, kde by nevadil jeden pejsek?Je až z Moravy, takže se vracet nemůže mezi výstavami. Děkuji za snahu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:34
- Nahlásit
Že by vůbec nikdo
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:38
- Nahlásit
emikami
A nemohl by přespat třeba na kolejích? U nás na koleji Volha na Jižním městě se pronajímají některé pokoje jako hotelové. Cenu přesně nevím, ale předpokládám, že nějaký moc drahý to nebude a myslím si, že pes by taky neměl vadit.Tady jsou kountakty: URL
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 21:32
- Nahlásit
suesie
Jé, to si moc hodná, to by mě ani nenapadlo se tam zeptat, myslela jsem že to je jen pro studenty, proč si myslíš, že by pes nevadil??? A navíc jsem také z Jižního města tak bychom ho na výstavu mohli aspoň odvézt. Hned zítra tam zkusím zavolat. Moc díky. Pokud máte ještě někdo nějaký nápad, sem s ním. Děkuji
Ty tady na těch kolejích bydlíš? Pokud ano, asi z Prahy nejsi, a pejska máš u rodičů? Prohlídla jsem si tvé webovky, zajímavé, hlavně ty bublinky jako odkazy jsou super. Neměla bys občas čas mi pomoct s výcvikem pejsků na výstavu? Je to k nám opravdu skok. Na výstavu pudl a havanský psík. Trochu jiné plemeno než buldoček asi i povahou a tempramentem.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:32
- Nahlásit
http://www.volny.cz/pensionretroprague/index-cz.ht m
muze zkusit tady... je to u metra
jinak na kolejich ( alespon u nas- Podoli) se ubytovava pouze pres leto, v sezone.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:52
- Nahlásit
nemůže spát přece s pudlíkem na nádraží
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 16:25
- Nahlásit
suesie
Tak na kolejích bylo nějaké to místo volní, i by mu asi vyjímečně povolili pejska, stálo to tam 430kč.
Nakonec jsme našli toto - http://www.ubytovnaatlas.cz/ vypadá to pěkně a bude to docela blízko Letňan, rozhodně blíže než z J. Města a cena je 290kč + 140pes. a nevím zda mu ho započítá, nebo ne, byl tam velmi sympatický pán. Tak je to fajn. Už se tam přihlásil. Jinak jsem toho obvolala docela dost, a buď kolem 1000kč. nebo psa prostě neberou. Nebo také měli plno, nebo berou jen skupiny, nebo mají jen 4lůžkové pokoje a musí se zaplatit celý.
Artroza
Tady to myslím bylo také dost drahé.
Děkuji za spolupráci, na nádraží spát nebudou, to je to hlavní.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:19
- Nahlásit
suesie
Ahoj, tak jsem chvíli hledala než jsem tě našla. Možná ses sem nevrátila, možná ano, chtěla jsem jen vědět, když máš dost zkušennosti s výstavami a pokud na těch kolejích bydlíš, což jsem psala že je kousek od nás, zda bys mě někdy nemohla píchnout z výcvikem pejsků na výstavu. Já to moc neumím, U pudla to docela jde, ale moc netrénujeme, doma je místa málo a venku si připadám jako šašek, prostě na to moc nejsem, ale horší to bude s havanským psíkem, jakmile vodítko trochu napnu, cítí to, začne poskakovat, spírat se, a skákat mi na nohy ze zadu, tak tady by jen občasné cvičení určitě nepomohlo. Moc by mě pomohlo, kdybys měla někdy čas a třeba mě ukázala nějaké triky, jak to dělat tak aby ten pes začal poslouchat.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:33
- Nahlásit
emikami
No, já osobně taky moc zkušeností s výstavama nemám. Absolvovali jsme jich zatím jen pár. Naštěstí je náš Cllif celkem učenlivej a nedělalo mu to sebemenší problém. Nevím, jestli bych ti nějak pomohla.
Jinak bydlím na koleji Volha na jižáku.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:49
- Nahlásit
suesie
No právě že bydlíš kousíček od nás, já jsem u metra Opatov, ne přímo ale kousek, vlastně jezdí od vás autobus přímo k nám to bychom se kdyžtak někdy domluvily po mejlu , myslím, že bys mě rozhodně pomoci mohla, vše bych ti vysvětlila, jde jen o to zda bys tomu věnovala někdy svůj čas,tím že jsi tak blízko, proto mě to napadlo, jinak bych sem nikoho přes celou Prahu netáhla pokud by se sám nenabídl. Můj mejlík - mubarka@seznam.cz tak někdy písni, zatím to nespěchá, nyní máme výstavu v sobotu a v neděli, budeš tam také některý den, já teda v Letňanech v neděli, takže nyní už bychom nic nestihly, ale pudl je poměrně podajný i když moc necvičíme, podle toho to bude bohužel vypadat, ale havanský psíci budou potřebovat trochu víc péče a s těmi bych právě potřebovala trochu pomoci. Díky.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 12:59
- Nahlásit
emikami
Klidně se můžeme někdy domluvit. Teď mám ve škole nějaké zápočty, ale jakmile se mi to trošku uvolní, ozvu se.
Do Letňan jsem se měla jít původně mrknout, ale jsem teď doma v Ostravě a nějak se mi do Prahy nechce, když to není nezbytně nutné.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:04
- Nahlásit
Ahoj, asi už je pozdě, ale mohli by jste to zkusit na Ládví, je tam (studentská) ubytovna SPUS, vypadá to tam docela dobře a viděla jsem tam i mladého kluka s dobrmanem, jedno lůžko na noc 300,-. Je to hned u metra a do Letňan na výstavu je to 5min busem.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:46
- Nahlásit
Danča
Děkuji, on už si to asi zamluvil jak jsem psala výše. Také by to bylo bývalo dobré. ale na to jsme nenarazili. No to už je jedno. Tam je to také nějak asi 290kč. a nevím kolik mu započítají pejska. Takže v poho, hlavně že má kde spát.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 19:47
- Nahlásit
emikami
Ahoj, dík za tip. V té ubytovně Atlas budu bydlet i já, mám to už zarezervované a vypadá to tam příjemně. Budu v Praze už od zitřka, jdu v sobotu na klubovku a v neděli na mezinárodku, tak se snad potkáme.
Eva
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2006 13:03
- Nahlásit
jorkaAmálka
No vidíš třeba se tam potkáte, je to výšší štíhlý pán a bude tam se středním pudlem hnědým, asi třída mladých. Pokud s ním budu mluvit řeknu mu, můžete tam spolu hodit řeč, aby jste se tam tak nenudili Aspoň na netu to vypadalo dobře, a pám byl po telefonu moc sympatický.Ahoj a snad se v neděli potkáme. No já nebudu ani vědět čí jsem, takže pokud mě oslovíš nebo někdo jiný tak mě asi chvilku potrvá než mě to trkne.
|