| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:51
- Nahlásit
Nevím s jakým -y se píše hybrid a neměla jsem chuť to někde googlit, tak to risknu.
No každopádně kamarád mě pozval na podívání na jeho nová dvě štěňata.
Chlapil se: "...jaký sou to kusy a ty vole to budou psi, to bude každej mrkat na drát, ty vole, jako vole takou smečku, vole, to nemaj široko daleko. Kurva, to bude vlajková loď bojových plemen..."
"Cože? Jakých bojových plemen, Petře neser mě, co sis to kde splašil?" ptám se přátelsky nasraným hlasem.
"Hele jako vole, tomu nebudeš věřit, matka terminátor jak řemen vole, otec? Kurva vole! Otec 55 kg, vole to byl řízek, vole."
Když jsem k němu dorazila, bez pozdravu jsem rozrazila dveře a vlítla do bytu, podívat se na ty zázraky. Nějaký inteligent skřížil cane corsa s pitbulem, ani jeden z rodičů nebyl pochopitelně papírový a určitě tam měli sem tam nějaký to "dé en áčko!" rotvíka a pita. Štěňata byly malé kuličky, zakrslí králíčci, nevyvinutí kanárkové...
"Ty vole, jak je to starý proboha?" Zuřím. Vole jsem se naučila za 10 vteřin.
"Normálka ne, vole, 6 týdnů, ne, možná sedum, nebo šest? Jo, šest, dobrý ne, vole?"
"Šest týdnů jo? A tomu říkáš dobrý jo? Jak dlouho je máš?" posadila jsem se na zem a zírala na batolata štěkatá.
"Nevím vole, deset dnů, štrnáct? Ti sou co?"
Pak jsem měla dlouhý monolog. Nešetřila jsem peprně jadrnými až sporostými výrazy. Odpovědí mi bylo, že fena měla 10 štěňat a protože vole, prachy dnes neserou holubi ze střechy vole, tak jí je nechali a když měli ty vole 4 týdny vole, tak je matka nezvládala krmit a odvrhala je od sebe vole, tak co? Kdyš uš stejně nechlastali mlíko, ne?
Šmankote...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 18:57
- Nahlásit
Garfield
podle výraziva toho kámoše to bude jistojistě ten nejlepší majitel těchto psů... rozhodně netrpí žádným komplexem a bude štěňata důsledně od malička vychovávat(kopancema těžkou botou), co?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:00
- Nahlásit
Mel
Naštěstí i přes jeho prazvláštní osobitý slovník má ke zvířatům docela dobrej vztah a má pro ně cit. Jakože skutečně, tahle stránka jeho lidského instinktu mu skutečně funguje. On štěňatům život nedal, ale když už jsou na světě... Co by si je nevzal. Nevím, jak je na tom se zkušenostmi s výchovou, ale přirozený cit pro zvířata prostě má a je docela zodpovědnej, psi se u něj budou mít určitě dobře. Jenže to je tak asi všechno.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
Garfield
Cit mít může, a dokonce je může mít i rád, ale na takovýhle dva šílený, stejně starý křížence, co budou jedna smečka...to bych si netroufla ani já.
nějak mě napadají sprostější slova než "vole".
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:06
- Nahlásit
Garfield
ako sranda dobre. Odmietam si pripustit, ze to nie je sranda...
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:08
- Nahlásit
Garfield
ty vole takovýho kamaráda mám taky, musím se ho zeptat, jestli nemá náhodou štěňata ... nebo to bude nějakej jeho nevlastní brácha
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
Garfield
chlapec je odvazny, jsou ta stenatka aspon pejsek a cubinka? Aby ho po case doma nevitaly dve vzajemne ohlodane kostricky...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 19:18
- Nahlásit
Garfield
mno, aspoň tím jsi mě trošku uklidnila, ale podle toho, jaks to napsala, mi přišlo, že to bude právě jeden z těch, co dost často potkávám s pitbulama, koženou bundou, oholenou hlavou a těžkýma botama.... když byl Gary malej, tak jeden takovej kynolog vedl přednášku o tom, čím ho mám krmit, aby z něj bylo "pořádný hovado" a o výchově si taky nedokázal odpustit pár "dobrých" rad...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:35
- Nahlásit
Garfield
hele vole, segra, ja kdyz si precetl nadpis vole tak jsem jako vole myslel, ze se za to umeni vole jako hybrid vole povazujes ty sama vole .....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:52
- Nahlásit
Jirikovo
No hele vole, to si piš vole, že se považuju za umění, ale rozhodně né hybrid, já su čistokrevný kříženeček fenečky.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:57
- Nahlásit
Garfield
no vole ty krizenecku fenecky uz vole vis, kdy dorazis na chrlice vole?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 08:58
- Nahlásit
Garfield
tak to je hustý.Máš však tvůj kamarád pravdu,že peníze neserou holuby..to ten "můj vůl" chlap co si pořídil rotíky otce s dcerou jich měl 14...ale pak jako vole uznal to stejný,že nemá prachy je živit a utopil je v bandasce....neb ruka trhu a poptávka nebyla tak velká jak si on představil.....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:00
- Nahlásit
Jirikovo
Jako asi v ten pátek vole, ne? A co ty, už víš, jestli v pátek opustíš Prahu či setrváš v naší milé a něžné společnosti?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:04
- Nahlásit
Garfield
hele mimochodem nejdeš k veterináři proto aby jsi nabrousila slepici zuby a pařáty že ne? Musela bych taky zajít pro nějaký ten doping aby kočička nebyla v nevýhodě.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:05
- Nahlásit
Anu
Zobák a pařáty! Zobák.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:06
- Nahlásit
Garfield
hele segra, vzhledem k tomu, ze jdu ve ctvrtek chlastat, tak mi vzadu v hlave takovy divny skritek naseptava, ze v patek nebudu schopen ridit motorove ani jine vozidlo a tudiz asi zustanu v Praze ..... ale nikomu to zatim nerikej, je to tajemstvi ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:07
- Nahlásit
Jirikovo
To bych Tě asi začala znovu milovat. To by byl takový hezký páteční pátek - Roman Tyčka.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:10
- Nahlásit
Garfield
znovu milovat
tys nekdy prestala?????
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2006 09:12 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Garfield
sory,to víš já jsem zvyklá na tu hubu. Přemýšlím jestli na výstavě taky prodávaj brnění,myslím,že na tento víkend se bude v celku hodit. Přeci jenom moje čičinka nemá žádné chlupy,zatímco tvoje slepice je opeřenec chráněný.
PS. Nebudeš tady pak nabízet štěnátka milá do rodiny z rodinných důvodů,že ne? Mohla bych se toho opět chytnout.....
|