Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / karanténní stanice SK
Autor Zpráva
Břetislava
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:55
- Nahlásit

Často se objevují odkazy na www.kszv.sk ... nelíbí se mi, že hrají lidem na city tím, že neustále všude uvádějí, že pejsci budou po 28 dnech utraceni. Z různych zdrojů je ale známo, že to není pravda a po měsíci buď pejsci zůstanou nebo jdou do útulku. Jak je ze stránek vidět, pejsci jsou rychle udávání, což je samozřejmě dobře, ale potom zůstávají bez povšimnutí pejsci, kteří jsou v útulku i několik let, jako třeba naposledy v pořadu Chcetě mě, kde byl nabízený pejsek, který je v útulku 6 let Myslím, že není dobré vydírat lidi tímhle způsobem.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:00 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Břetislava
to samý dělaji i v útulku Topolčany
http://www.utulok.websnadno.cz/index.php?menu=1

wami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:03
- Nahlásit

Břetislava
na jedne strane o citove vydirani jde, na strane druhe nad spoustou psu ten damokluv mec opravdu visi. Proste slovenske zakony umoznuji psy takto utracet, a neni to jen v KS Zvolen.

A mimochodem - ani ja nejsem tak naivni, abych si myslela, ze se tam dostavaji jen sami bezproblemovi psici a stenata do jednoho roku veku. Mozna je lepe nepatrat, kam se podeji ti problemovejsi a starsi, v nabidce se totiz bezne neobjevuji...

A ano - spousta psu je i v ceskych utulcich. I ti maji pravo na nove majitele... Ja to chapu a beru a taky nerada hraju na city. Jenze mi porad nekde v hlave zni varovani, ze ti cesti psici preci jen nemaji tak polozeny nuz na krk...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání