Břetislava
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:55
- Nahlásit
Často se objevují odkazy na www.kszv.sk ... nelíbí se mi, že hrají lidem na city tím, že neustále všude uvádějí, že pejsci budou po 28 dnech utraceni. Z různych zdrojů je ale známo, že to není pravda a po měsíci buď pejsci zůstanou nebo jdou do útulku. Jak je ze stránek vidět, pejsci jsou rychle udávání, což je samozřejmě dobře, ale potom zůstávají bez povšimnutí pejsci, kteří jsou v útulku i několik let, jako třeba naposledy v pořadu Chcetě mě, kde byl nabízený pejsek, který je v útulku 6 let Myslím, že není dobré vydírat lidi tímhle způsobem.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
Břetislava
na jedne strane o citove vydirani jde, na strane druhe nad spoustou psu ten damokluv mec opravdu visi. Proste slovenske zakony umoznuji psy takto utracet, a neni to jen v KS Zvolen.
A mimochodem - ani ja nejsem tak naivni, abych si myslela, ze se tam dostavaji jen sami bezproblemovi psici a stenata do jednoho roku veku. Mozna je lepe nepatrat, kam se podeji ti problemovejsi a starsi, v nabidce se totiz bezne neobjevuji...
A ano - spousta psu je i v ceskych utulcich. I ti maji pravo na nove majitele... Ja to chapu a beru a taky nerada hraju na city. Jenze mi porad nekde v hlave zni varovani, ze ti cesti psici preci jen nemaji tak polozeny nuz na krk...
|