| Autor |
Zpráva |
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:33 - Změnil/a: Sterkule
- Nahlásit
Fakt nevim, jestli jsem se nezbláznila, ale po všech dohodách a nedohodách, zváženích a nezváženích a konečnímu názoru, že to prostě nejde, aby byl další pes a natož štěně jsem pro něj včera jela. Je pravda, že k tomu přispěla věta paní "chovatelky" buď si pro něj do neděle někdo přijede a nebo ho manžel půjde přivázat do lesa, protože dalšího psa už nesnese. Brala jsem to sice trochu s rezervou, nicméně jsem se včerastrastiplnou cestou vydala vlaky, autobusy a kdo ví čím ještě (stopnout si záchranku se fakt povede jenom mně) pro štěně. Když jsem dorazila na místo, byla jsem ráda, že tam jsem.Paní "chovatelka" vypadala totiž na to, že by psa byla ochotná jít přivázat do lesa sama. Když otevřela dveře auta, tak jsem zkoprněla, paní mi zatajila, že mi nepřiveze psa, nýbrž maskovaného netopýra.(To že byl přivázaný tkaničkou od bot ke dveřím auta a nemohl se hnout jsem radši pominula) Paní chovatelka odvázala netopejra a podala mi ho během dvou minut byla zase fuč.Tak jsme se vydali na cestu a teď už je doma. No, bude to fuška, zvládat dvě čtyřměsíční štěňátka, ale doufám, že to zvládnem.Jsme na to sice dva, ale borderka a aussiek nejsou zrovna klidní psíci. Jo, myslim, že patřim do Bohnic.Za dnešek stihli strhnout záclonu, vylít omáčku a zatim, co jsem byla s jednim venku, tak druhej otevřel lednici a roztahal bvčechnu zeleninu po pokoji a udělal z ní trhací kalendář. Teď kupodivu netopýr i psychopes spí. Konečně.
PS: Mám jeden velkej úkol a to vymyslet netopýrovi jméno, jelikož ho musim aspoň chvílema maskovat za psa. Ačkoliv pochybuju, že někdo uvěří
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:42
- Nahlásit
Vítej v Bohnicích Požádáme o společný pokoj a po večerech můžeme hrát karty
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:43
- Nahlásit
Sterkule
nevidím fotky
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:46
- Nahlásit
Sterkule
Já taky ne..
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:48
- Nahlásit
Biluška
jasný, a před spaním počítat místo oveček granule, já vim
blanulinka1
no mě jedou, ale jestli ti to nejde, tak mrkni na odkaz URL
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
Sterkule
jé ty jsou krásní
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:06
- Nahlásit
Sterkule
No ten netopejr je moc krásnej, pro toho stojí zato jet sanitkou nebo i s hasičema...
Až budu na pokoji vedle, dovolím si zajít na karty taky...
Mám radost, že i v mladší generaci jsou stejní blázni...
Když jsem si pořídila psa, který byl celý rok pouze venku v kotci, bylo to podobné, jednou si otevřel mrazák u ledničky (nevím jak, nikde ani škrábanec - je šikovnej) a vše mražené mi rozprostřel ve vedlejším pokoji na koberci. Jednotlivé pytlíky se mu asi dobře nosily. Tak jsem to zase mohla vrátit zpět do mrazáku (bylo to rozmrzlé napůl), jen borůvky roztály rychleji a bohužel v pytlíku byla dirka a krásně se přecedily do koberce.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:13
- Nahlásit
Sterkule
jééé Zas tak děsný to není...moje vlčice měla snad i horší když ji bylo kolem 9ti měsíců...a jak z toho vyrostla...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:26
- Nahlásit
Sterkule
Taktéž tě vítám do spolku bláznů, co si pořídili dalšího pesu.Já taky neposlechla rady starších a rozumnějších, takže teď máme doma 10ti a 3 měs mimina Hele, tak mu říkej netopýr a je to.
Jo a mimochodem ti fandím, a jsou moc krásní, oba
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:47
- Nahlásit
blanulinka1
horší? A to ti neuletěla? Samozřejmně nic ve zlym, ale už tak, když kounu na netopejra, tak si myslim že jenom zamává a poletí
Venuše
noo, oni jsou teď vlastně už tři, protože je tady ještě rok a půl strej jorkšírek, co patří mamince, takže je to vážně sranda
Lola1
asi tak, před chvílí jsem kromě zeleniny oběvila, že ještě chybí tvaroh, tak jdu na průzkum.Ráno tam určitě byl...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 10:54
- Nahlásit
Sterkule
a nějaká druch netopýra? třeba latinsky nebo anglicky? bylo by to originální
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:39
- Nahlásit
V jedne zachranne stanici maji netopyra a ten se jmenuje Vecernicek
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:51
- Nahlásit
Já chci také vidět netopýra!!! ¨
mě se ty fotky nezobrazí, ani když na to klikám jak chci!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:56
- Nahlásit
Sterkule
to jsem poslouchala pořád že je jeko "netopejr", navíc byla celá černá jenže jak vyrostla...tak z ní měl každej vítr Navíc když jsem šla "mezi lidma" tak vždycky s košem a na vodítku...byla zlatíčko, nikdy na nikoho ani nezavrčela, chtěla se jen s každým kamarádit, ale koš nosila, aby nikdo neprndal...to mě pak obcházeli všichni obloukem a nikdo se neodvážil skoro přiblížit natož si vzpomenout, že vypadala jako netopýrek Napadá mě Bet nebo Bat
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:58
- Nahlásit
Bych se také dovolila připojit do spolků masochystů a bláznů.... Poté, co k nám loni přišel mámin pubertální "děsně poslušný" labík jsem prohlásila, že už v životě nechci mít doma retrívra a letos poslední víkend v květnu jsem si přivezla domů zlatého retrívra
Sterkule
furt je to Film? Černobílej a němej? Mám jméno: Blade
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 11:59
- Nahlásit
blanulinka1
sem jí včera nabízela Batty, což je v překladu taky něco o netopýru a odmítla
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:04
- Nahlásit
ko4ka
Mám jméno: Blade Hele co tohle : eared [íred] - ušák nebo pozpátky Derae (Derí)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:29
- Nahlásit
blanulinka1
ko4ka
Sterkule
Venuše
Víte co mi řekl manžel? Prý:"To by se ti líbilo zašít se do blázince.A my se tu z toho pak zblázníme".
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:49
- Nahlásit
monika
tak si rovnou pronajměte pavilon v Bohnicích
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:53
- Nahlásit
Sterkule
ha ha : netopejr jo? to náš byl za mala plachťák - jenom vodlítnout
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:43
- Nahlásit
[b]Mar3[/b
jejda to je krása
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 13:51 - Změnil/a: Linda L
- Nahlásit
Ahojky, netopýr je moc krásný štěnidlo! Co se týče jména, tak mě napadlo co jsem slyšela v jedný písničce - netopýr rovná se bruttopýr mínus tarapýr ) A pozitivní netopýr je Topýr.
Já svýmu psisku někdy říkám že je opak krokoDÝLa - krokoDŘÍV. (důvod - má poněkud velkou držtičku, a když ji otevře tak je celý krokouš)
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 15:54
- Nahlásit
Tak jméno, které by se líbilo mě je Pyrneto.......prostě netopýr U nás po sídlišti chodí jeden pes...má taky uči jak netopýr, tak se mu tady začalo říkat pyrneto....
|