| Autor |
Zpráva |
Pupy
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 15:56
- Nahlásit
Ráno jsem odjela s rodiči do Prahy, podívat se na nábytek. Museli jsme nechat Pupy doma, než jsme odjeli tak jsem s ní došla ven, chvíli jsem si sní hrála, počkala ať si vykoná co potřebuje a šla jí odvézt domů. Obula jsem si steely a šli jsme.
Konečně jsme se vrátili(14hod) a najednou mi příjde divné divné že nesliším Pupynu jak funí, knučí a mlátí ocsem o skříň jako ovbykle ale najednou jsem zaslechla takové slabé divné zaknučení jako by se od někaď nemohla vyhrabat. 1moje myšlenka byla že na ní spadla skříň . Všem se rozbušilo srdce a tak jsme rychle otevřeli dveře a naštěstí když jsme otevřeli tak Pupy tam už stála, fuj to jsem se lekla. Pak jsme přišli na to že ta skříň by se nemohla na tu stranu převážit.
Uplně jsem se bála, jen nehcápu to divné zaknučení, jak se něco takového stane hned si toho druhého začínáte ještě více vážit. Je to skrátka muj miláček.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:11
- Nahlásit
Tak to jsem ráda, že to dobře dopadlo. Jen mi vrtá hlavou, co že sis to obula na tu cestu do Prahy?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:15
- Nahlásit
aren
To jsou takové boty prostě takové no
|
aren
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2006 16:43
- Nahlásit
Pupy
Aha
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 06:49
- Nahlásit
Pupy
Jsou to ty boty podobné Martenskám? Že jo?
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:26
- Nahlásit
MORIE
Jj naštstí nemám polobotky ty se mi nelíběj
Pupy si ted líže prdel a hrozně u toho mlaská
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:33
- Nahlásit
Tak něco podobného se mi stalo s našema pejsama.
Jednou jsem odešla do práce, pejsové pochrupkovali na pelíškách v obýváku. Když jsem se odpoledne objevila ve dveřích, nikdo mě nevítal, jen jsem slyšela z druhého pokoje kníkání. Tak jsem vlítla i v botech do bytu a zjistila, že ty koumáci si otevřeli dveře do ložnice a chrápali v posteli. Jelikož si umí otevřít starší pejsa dveře, dávám k nim ještě proutěný křeslo, no a to jim jaksi vadilo v tom aby se dostali z ložnice a přišli mě přivítat. Tohle udělali ještě dvakrát, ale to jsem věděla kde jsou. Jelikož jsou to 2 dobrmani tak podle toho taky vypadala postel )))
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2006 12:59
- Nahlásit
Hanka20
Mnoo Pupy sice dobrman není ale rozhrabává postele taky tak hrozně
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 12:35
- Nahlásit
Ahoj děcka, v noci se mi stala úděsná věc a do předchvíle jsem netušila, co se to přihodilo, je mi z toho úplně blééé - nanic.
Dnes ve 2:44 hod. spím s psiskama a najdenou se ozvě šílená rána, skoro detonace. Bylo zjevný, že to bylo někde v domě, ale já, připos*aná jenom rožnula, pustila televizi a net a prohlídnout barák jsem našla odvahu až k ránu, jak se rozednívalo. Obešla jsem i z venku, ale nikde nic. Byla to rána, která se nedá k ničemu připodobnit, ani tupá, ani ostrá, znělo to spíš jako výbuch. Před chvílí jsem šla do garáže, kde jsem si prvě ničeho nevšimla, a na zemi vidím červený fleky, mokrý, červeně pocákaný úplně všecko v okruhu tří metrů, dokonce i na skříni, zamatlaný koberce, boty, prostě hnus...vypadalo to, jakoby tam někoho podřezali, udělalo se mi úplně blbě. Vše jsem prohlídla a nikde nic, jen ta rudá tekutina. Hledám, hledám a najednou vidím u vrat ležet něco, co osvětlilo výbuch a "krvavej" nános.
Před 3 týdny jsem si koupila "burčák" z višní v dvoulitrové plastové láhvi. Bylo ho tam litr. Dala jsem do lednice a zapomněla na něj. Před asi třeba dny jsem to vyndala ven, že to vyliju a nechala stát v teple v garáži, prostě jsem na to zapomněla. Proces kvašení, kterej se v lednici zastavil, opět začal a výsledkem toho to bouchlo. Láhev je 6 metrů odsud roztrhaná na kusy. Hlavně že vím, že se tyhle nápoje nesmí zavírat uzávěrem, nekomu bouchne burčák už v autě, když ho veze domů a zavře jej.
Já si myslela, že bouchl plyn, protože ta rána byla fakt drsná, fuj fuj fuj
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 12:37
- Nahlásit
jestli se mi podaří přetáhnout fotky do PC přes blútúčko, dám je semka jen pro pobavení, že můžu malovat garáž a vyhodit několik zničenejch věcí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 12:39
- Nahlásit
Eninka
pustila televizi a net
Nemělas radši pustit psy?
Před 3 týdny jsem si koupila "burčák" z višní v dvoulitrové plastové láhvi. Bylo ho tam litr. Dala jsem do lednice a zapomněla na něj.
Ještě klika, žes ho nevypila. To jsi teď taky mohla vybouchnout Ty!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 12:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Nemělas radši pustit psy?
já se hrůzou nemohla ani pohnout a pustit psy ven? Ani náhodou, co kdyby to bylo z venku a jim se něco přihodilo? Klepali se tady jako osiky tak jak tak.
klika, žes ho nevypila. To jsi teď taky mohla vybouchnout Ty
hahaha, roztrhl to vytlačenej vzduch, člověk jej snad umí vypustit bez výbuchu, no ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 12:51
- Nahlásit
Eninka
Klepali se tady jako osiky tak jak tak.
To máš z toho, že s nimi nechodíš na obrany jako někdo.
člověk jej snad umí vypustit bez výbuchu, no ne?
Za předpokladu, že je to společensky únosné. Jak není, tak je průšvih.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 13:07
- Nahlásit
Vlčáčková
že s nimi nechodíš na obrany
čéče, mám obavu, že ani "obrany" by v ten okamžik nebyly nic platný
Jak není, tak je průšvih.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2013 13:26
- Nahlásit
Eninka
To už je reaktivní pohon, tohleto.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 00:02
- Nahlásit
Eninka
To buď ráda, žes to měla v garáži ne jinde v domě.
Já teda ať slyším co slyším podezřelého, jsem takovej posera, že nejdřív vypouštím psy a pak už jen čekám jestli začne případný vetřelec křičet o pomoc.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 10:56
- Nahlásit
Eninka
Nám jednou, ještě když jsme bydleli u našich v domě, vybuchnul v předsíni meloun Normálně jsme ho tam nechali 4 dny stát a asi byl přezrálý a v teple ještě začal kvasit...měli jsme zdi nahozené od melounu Ještě horší to bylo s jablečným moštem v petce doma ve špajzu. To dopadlo stejně jako u tebe ta garáž. Naštěstí je špajzka malá a zdi mají celkem omyvatelý nátěr, tak to nemělo takový rozstřel Jen jsem to musela všechno umýt Horší bylo omývat všechny ty police a sleničky a pytlíčky... A pak nám to taky nahodilo nějaké papíry (plány od baráku atd.)
|