Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ztracená "beardedka"
Autor Zpráva
Citera
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:07
- Nahlásit

Ve Vlčnově, okres Uh. Hradiště se dnes našel asi kříženec bearded kolie. Je to mladý pes krémové barvy, hodně přátelský. Sice není přímo u nás, ale kdybyste někdo věděli o případných majitelích: emielbeardies@gmail.com

dejavu
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:10
- Nahlásit

posli to i s fotkou holce, co vede Kolie v nouzi http://www.sos-kolie-a-seltie.ic.cz/ rendik@centrum.cz a dej vedet mestske policii a utulku v Bulharech u Breclavi, ze ho mate

Citera
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:22
- Nahlásit

dejavu
Není u nás, takže ho jen tak nevyfotím. Ale paní, co ho našla to právě nechává rozhlásit místním děsným rozhlasem u nás i v okolních vesnicích a městech. Já zkouším net.
Břeclav je od nás hodně daleko, zkusím zjistit, kdo se stará o psy v naší oblasti.

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 10:52
- Nahlásit

Už je to na Koliích v nouzi, snad se majitel najde...(Jinak se omlouvám za neaktuálnost stránek,zítra se to budu snažit napravit...)

Citera
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 11:04
- Nahlásit

rendik
Dík, právě jsem dopisovala mejl. Odpoledne se zajdu na psíka zeptat a zkusím ho vyfotit.

dejavu
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 11:04
- Nahlásit

Citera
u UH se psi vozi prave do Bulhar u Breclavi, mozna ma vase obec smlouvu se Zlinem, tohle ti reknou prave meststi poldove.

rendik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

Citera
Super,tak mi pak fotku pošli na mejla,odpoledne nebudu doma,takže to na stránky přidám zítra...

Klárča
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:30 - Změnil/a: Klárča
- Nahlásit

Citera
Bydlíš ve Vlčnově? Neznáš náhodou Jarču Solařovou (nebo 2 její sestry)?Mají jorkšira.Nebylas asi tak před 2 rokama na fašankách? Že bys mě potkala...Jsem byla za karkulku.

Pardon,že jsem OT....

Citera
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:50
- Nahlásit

Klárča
Jj, jsem z Vlčnova a Solařovy znám - spíš tak od vidění. Ale karkulka mi asi v paměri neuvízla ale chodila jsem za karkulku jako malá

Jinak o psíkovi jsem se nic dalšího nedozvěděla, nálezci nebyli doma. Ale co jsem se ptala lidí, tak je to asi chronický útěkář...

Klárča
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 20:00
- Nahlásit

No mě tam jedna karkulka uvízla,byl to totiž chlap a vypadal fakt jak karkulka .A byl tam taky Šrek .Tak někdy pozdravuj Jarču a Peťu a Klárku když je někdy uvidíš od Stojanovičových

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání