| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:01
- Nahlásit
Vždycky,když šla reklama na toaletní papír, jak malý klk sedí na záchodě a štěnisko labradůrka mu krade růžový papír -jsem si říkala jak to to psí štěně krásně zahrálo )
Dávno už nemám štěně.......na záchodě mám košíček,ve kreém je rolička papíru a odhezujeme do ní i tu papundeklovou roličku,kterou náš pes pak radostně likviduje. Bydlím vysoko a v bytě mi to hučí po meluzíně-stoupačky profukují.......asi někdo bbě zavřel dveře a průvanem se prostě nejmenší místnůstka otevřela..........a náš pesan se obsloužil. Nevzal si samozřejmě papundekl,ale celou roli harmasanu z kytičkama......trochu proběhl bytem, co nerozmotal hezky ožužlal....zbyl ubohý kousek namotaný na roličce. Tu jsem ale zachránila na ráno.....byla to poslední role.((
Ale ta radost v psích očích ))
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 08:09
- Nahlásit
žanda
to známe, Michelle je ve střehu, když provádíme výměnu a pokud si člověk nedá pozor, tak roli bafne a lítá s tím po bytě
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:05
- Nahlásit
žanda
Jj, u nás se taky "samy" otevřely dveře od záchodu (říkal přítel, který odcházel z bytu poslední ) a dopadlo to takhle:
Myslím, že se nekutálel moc dlouho...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:38
- Nahlásit
To znám, holky se o tu roličku perou. A kradou i štětku ze záchoda.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:43
- Nahlásit
Meli jsme kocoura a jeho oblibena zabava byla - shodit rolku do vany a tam ji honit a delal to tak dlouho az ji uplne rozmotal
A nejradeji to delal po ranu, delalo to totiz sileny rachot a tim nas bezpecne probudil..........
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 11:51
- Nahlásit
Potvrzuji, nikdy jsme ještě neměli tak vysokou spotřebu toaleťáku jako nyní - téměř denně jedna role, pokud si nedáme pozor a necháme ji na dosah, kam prcek dosáhne.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 13:16
- Nahlásit
náš nebožtík pejsa se sice na roli toaleťáku nikdy nedostal, ale zato miloval papírové kapesníky.... papíráky na zemi na procházkách v nestřežené chvíli sbíral a baštil. Když na zemi během procházky nenašel žádný papírák, nebo jsme mu ho zakázali sežrat, snažil se sbírat alespoň zahozené krabky od cigaret či lístky na autobus......šel po tom očima...což jsme si ověřili tím, že jednou na výletě si spletl s papírem nějaký světlý velký list ze stromu, skočil po něm a už ho měl v hubě...zjistil, že to není papír, tak to vyplivl Jednou dědovi na zahradě serval z auta velký karton, kterým bylo zakryté před sluncem přední sklo....jakmile měl ten karton na zemi, rozcupoval to na pidikousíčky a část i sežral....(přistihli jsme ho přitom jak už žral ty kousíčky...)...naštěstí se mu vůbec nic nestalo.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 17:37
- Nahlásit
Evik
náš nebožtík pejsa se sice na roli toaleťáku nikdy nedostal, ale zato miloval papírové kapesníky.... papíráky na zemi na procházkách v nestřežené chvíli sbíral a baštil.
To mi připomíná fenku mojí sestřenice,ta se ale nespecializuje jen na papíráky-v nestřeženém okamžiku rozcupuje a sežere i látkový kapesník,rtěnku nebo jelení lůj,tužku na oči,celé balení žvýkaček ...Dost se divím,že jí ještě nikdy nic nebylo...
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 19:38 - Změnil/a: MORIE
- Nahlásit
joli
Tak to máš ještě dobrý, že vám ten toaleťák trhal kocour ve vaně. Stačilo pak zhrábnout z vany a bylo uklizeno. My máme toaleťák na záchodě v košíku a protože naše demoliční četa obsahuje mimo psa ještě 2 kocoury, kteří mají kočičí WC na tom našem WC, tak musí být záchod pořád pootevřený. A když to ty naše blbečky chytne, tak jsou schopni se vzájemnou spoluprácí roškubat na cucky všechny role a roztahat po bytě. Když přijdem z práce, je doma bílo A furt si říkám, že košík zlikviduju a dám toaleťák do toho nástěnýho věšáku...ale když ta jejich radost ...přesně, jak píše Žanda
|