Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / prší a prší ...
Autor Zpráva
oliver
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 20:35
- Nahlásit

Jak to řešíte s procházkami v dešti? Já vždycky promoknu až na kost Šusťákovka po delší době také promokne, s deštníkem se mi tahat nechce a pominu-li, že v pláštěnce vypadám střeleně tak zmoknu i tak, je vítr a pláštěnka lítá všude kolem a o botech se ani nezmiňuji ... Jak jste na tom vy?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:33
- Nahlásit

My máme bundu za tři tisíce-no dobře, ve slevě stála osm stovek, ale je na takové počasí bezvadná. A když je pod ní svetr, je to nejlepší zimní bunda.

Mar3
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:40
- Nahlásit

oliver
BOTY - to je můj problém,kterej hodlám dpo vejplatě taky nějak řešit--bundu mám péřovku s kapucou,a v pohodě

AOZ
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 21:45
- Nahlásit

Vždycky chodíme do lesa, neb pod stromy prší méně. Pod šusťákovku beru 2 mikiny v tomhle podzimním počasí a na kůži mokrá nejsem. Boty mám taky jedny jenom na tohle a to vojenskou obuv.

mac1
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2006 22:24
- Nahlásit

oliver
pláštěnku a holiny, vypadám jak debil, ale jsem v suchu

Skypy
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 08:19
- Nahlásit

AOZ

Bacha v lese prší dvakrát!

já nosím lesáckej kabát nebo v zimě huberťák(ale oboje při prudkým delším dešti taky promokne), boty kanady a když je moc blata, tak gumáky nebo gumofilcáky. A vlétě sů ideální kotníčkový farmářky.

slony
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 08:32
- Nahlásit

pejskarina je holt adrenalinova outdoorova zabava a tomu by mala zodpovedat aj vybava ...

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 08:49
- Nahlásit

oliver
pro případ nepříznivého počasí mám fakt dobré outdorové oblečení (mnohem lepší a dražší hadry a hlavně boty než nosím do práce a vůbec mezi lidi), protože procházka musí být každý den, ať je venku jak chce. Teď mě napadá, že jsem to nezapočítala do nákladů na psa v dotazníku od younglady, to bych se posunula o hodně příček dopředu

wensday
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:17
- Nahlásit

já mám taky kotníkový farmářky a v nepřízni počasí je nosím na vycházky se psama celoročně , impregnační sprej a nohy jsou v suchu

želva
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:10
- Nahlásit

wensday
kdepak jsi koupil(a) tyto botky?

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:15
- Nahlásit

kdepak jsi koupil(a) tyto botky
zkus tam, kde pracovní boty

Jinak já mám botky s nějakou ala goretex membránou a ještě je přejedu impregnací ve spreji a bundu mám taky spešl nepromokavou. Ve slevách se daj koupit opravdu za pakatel oproti normoš ceně. Stačí zajít do nějakýho krámu s oblečením na turistiku apod.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání