Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / kolik znáte psů jménem Bára?
Autor Zpráva
venda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:07
- Nahlásit

já znám labradorku, výmarského ohaře a drsnosrstého jezevčíka, ta kokřice Ondřeje Vetchého je Baruška a na jedno štěně zlatého retrívra volali Báro i když to byl Barneby
takže 3-5

Veru
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:10
- Nahlásit

Já mám bulteriéra Báru.

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:16
- Nahlásit

co je to za srandovní dotaz?

no dobře....znám 2 labradorky Báry a jednu voříšku, jorkšírku Barunku a dogu Barušku.
Bára je asi stejně tak frekventované jako Sára....

venda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:20
- Nahlásit

Evik
já jen jestli to je náhoda, že jich znám tolik nebo je to teď taková móda, ono se to dobře volá, ale když pak přiběhne půlka parku...

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:25
- Nahlásit

venda
no já bych řekla, že je to móda....kdybych měla vyjmenovat, kolik znám psů se jménem Sára, tak se snad ani nedopočítám
Stejně jako u psů znám strašně moc Argů a Benů....

já mám naštěstí psa se jménem, které si nikdo nesplete....ovšem taky málokdo napoprvé zapamatuje

venda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:28 - Změnil/a: venda
- Nahlásit

Evik
vidíš, Arga ještě neznám žádného a Bena jo, ale to neni pes, ale Američan, co byl u známejch na roční výměně, nechápu, proč do Čech

jinak jsem ráda, že nemám CHS a nemusim furt vymejšlet nějaký psí jména, Hekla taky je v Čechách asi jediná, ale hrozně se mi líbí tady třeba jméno Ašopes

leon
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Evik
No já když jsem řekla, že dám dceři jméno Sára, tak mi několik lidí řeklo, co blbnu, proč dítěti dávám psí jméno.
Zatím dcera nijak netrpí , dokonce je šťastná, když potkáme nějakého psa a mají s pejskem stejné jméno. A nějak jich potkáváme poslední dobou fakt dost.

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:36
- Nahlásit

venda
tak náš mladej je v Čechách se svým jménem asi taky jenom jeden Akíčita Indian (+ název ch.s....)

a to mě by zase bavilo vymýšlet jména pro štěňátka, fantazii mám myslím dost velkou

handula
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:06
- Nahlásit

znám Báru a taky Lídu a musím konstatovat, že je otřesný, když někdo dává psovi člověčí jména....

Zdenka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:22
- Nahlásit

Unás mají sousedi briardku Báru

abby
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:36
- Nahlásit

Znám asi 4.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:40
- Nahlásit

handula
proč? Já jsem sylva a nedávno jsem šla kolem popelnic a nějaká paní říkala: fuj sylvo, bež od těch popelnic!
A to nebylo na mě, ale na její feňuli.

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:45
- Nahlásit

mně připadají lidská jména na psech děsně legrační, ale vůbec to neodsuzuji, někdy se mi to docela i líbí....Např. znám tu doginu, co se jmenuje Baruška.....Baruška má skoro 70 kg, je to obrovská fena, ale má něžné jméno.
Taky znám královského pudla jménem Toníček, to je taky roztomilé. Jednou na procházce se psem jsme potkali lidi, kteří volali na voříška Františku A naše sousedka si teď pořídila štěně labradora, kterému říká Otíku

handula
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

Evik

to je fakt děsný...Antonín, František, Ota....bože můj...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:52
- Nahlásit

Mě teda lidská jména nevadí,občas je to legrační,ale furt lepší než některé výmysly - u nás třeba chodí čuba,která se jmenuje Barcelona,to mi teda přijde praštěný daleko víc

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:55
- Nahlásit

V sousední vesnici kde bydlí rodiče mají vlkodavku - Amálku... (doufám, že jsem to nespletla s nějakou jinou pohádkovou postavičkou/vílou )

ola
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:57
- Nahlásit

Moje sestra má fenku Báru. Je to jedno ze štěňat nalezených v únoru v lese v papírové krabici ovázané motouzem. Hlásili to u nás rozhlasem a tak si pro ni sestra došla a už ji má osm let. Je to něco mezi jezevčíkem, liškou a vakoveverkou...

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 14:58
- Nahlásit

jana33
přesně tak, některá ta vyšpekulovaná jména, která nemají vlastně žádný smys, jsou taky podle mě horší než lidská jména. A dát jméno psovi po nějakém městě, to je tady hrůza....Barcelona.....by mě zajímalo, jestli se taky třeba jmenuje nějaká čuba Praha...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:01
- Nahlásit

Jo a chovatelka od které si bereme štěndo dává taky super jména (jsou to drsnosrstí jezevčíci), poslední vrh: Štaflík, Špagetka, Štafetka, Škubánek...nebo taky Debrecínka (Debinka/Debie) a Dalamánek...Ňufánek, Qítko, Rákosníček, Rohlíček no kouknetě se jestli chcete:URL

Tami
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:09
- Nahlásit

Mám také jezevčiči Báru - Má sice v papírech Odetta, což není špatné jméno - ale pro nás to prostě je Baruška .
A pokud se někomu nelíbí lidská jména na psech tak ať je svému psu prostě nedává - je to přece jednoduché ne?

leila
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:13
- Nahlásit

tak já znmám drsnosrstou jezevčici kterou srazilo auto ale přežila to jmenuje se Bára z Kršťanskej zahrady

venda
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:17
- Nahlásit

Tami
nebylo to náhodou u vás - že manžel uviděl štěně a povídá "Báro" a bylo to? to mi přijde supr, jako bych to viděla, ono to je vážně asi takové příhodné psí jméno, jinak mi teda lidský jména pro psy vadí, ale tohle bych nechala spíš jako psí

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:18
- Nahlásit

Evik
Přesně,mě by se teda zdála lepší Bára než Barcelona,ale proti gustu....

Tami
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 15:26
- Nahlásit

venda
Ano bylo to u nás, já jsem 14 dní hledala tajně jméno, probírala možné i nemožné protože muž o štěňátku nevěděl - a když jsem mu ji na jaře dala do náruče - Baruško byla první jeho reakce

Dannie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:15
- Nahlásit

jana33
Odkud jsi? Moje psice má ségru Barcelonu... Je to boxerka, zlatá....

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:34
- Nahlásit

Já znám Barušek asi 20. Pořádáme různé psí akce a nemine ani jedna, aby se tam neobjevila alespoň jedna Bára. Z blízkého okolí je to kavalírka, špicová, jorkšírová, asi tři jezevčice a dvě bišonky. Všude je samá Bára.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 16:35
- Nahlásit

Dannie
To nebude ona,tohle je JRT

Dannie
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 18:06
- Nahlásit

jana33
Tak aspoň vidíš, že není sama, kdo se tak "hloupě" jmenuje..

Evik
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:19
- Nahlásit

blanulinka1
ta jména Štaflík, Špagetka......doteď jsem nevěděla, že některé ch.s. používají i písmena s háčky Mně se to strašně líbí.....Ještě jsem si vzpomněla, že můj kamarád míval psa Čendu, to se mi taky líbí.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání