| Autor |
Zpráva |
Zet
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:18
- Nahlásit
Trotelchen: Před měsícem jsem slíbila, že pokud tento dokument na mě učiní nějaký dojem, tak to sem hodím. Chvilku mi trvalo, dokopat se k tomu, abych si ho pustila, ale včera jsem tak učinila, takže následují naprosto čerstvé dojmy ...
Loose Change 2nd Edition
Celý dokument na mě působil velmi amatérským dojmem (týjo překvapení, amatérský dokument na mě působí amatérským dojmem ... tento závěr by chtělo zarámovat a pověsit ). Proč? 1) Působí silně propagandisticky. 2) Vytrhává fakta z kontextu. 3) Neposkytuje prostor pro vlastní úsudek diváka. Což souvisí s prohlášeními typu: „Je nad slunce jasné, že ...“. Aha! Dokument se snaží bojovat s propagandou vlády USA vlastní propagandou, což je poměrně vtipné.
Co se týče mé osoby, nejsem tak naivní, abych věřila tomu, že vše, co je nám prezentováno vládami je skutečnost a pravda. No, ono pokud člověk pronikne do jakéhokoliv „řídícího“ orgánu, tak tuto naivitu rychle ztratí (pokud ji někdy měl) ... Ian Stewart a Jack Cohen tomu říkají „lži dětem“
Viz citát, který se mi opravdu líbil: „Strávil jsem dost času uvnitř Bílého domu, během kampaní a poznal jsem dobře lidi, kteří se o tyhle věci starali, abych věděl, že zveřejněná verze událostí ve skutečnosti není nikdy taková, jak se doopravdy udála.“
Zároveň ovšem nejsem natolik paranoidní, abych si v hlavě vytvářela takové konspirační teorie jako autoři dokumentu.
K událostem 911 se konkrétně vyjadřovat nebudu, ale co se týče úspěšnosti dokumentu na změnu mého názoru, tak ta byla poměrně minimální. V každém případě pozitivum dokumentu je to, že mě přinutil sehnat si mnoho dalších informací. Každopádně si teď stáhnu Fahrenheit 911.
The truth is out there!
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 19:37
- Nahlásit
A toto si si uz pozrela ???
http://www.michaelmoore.com/books-films/bowlingfor columbine/
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 20:57
- Nahlásit
Zet
No, hned na úvod bych se ohradil, že to rozhodně není amatérska práce a to dle mého v žádném ohledu?
Proč to Ty vidíš amatérsky?
Je tady ale velký problém, já neumím anglicky tak, abych to hltal v originále, takže jsem k tomu četl titulky...tím pádem jsem možná také viděl něco jiného než ty
Pro mne ten film znamenal to, že mám nyní před sebou dvě plnohodnotné a v podstatě vyrovnané verze událostí....vzhledem k tomu, jak vidím celkovou tamnější administrativu a podobně, mám na to svůj názor zaměřený spíše v prospěch autorů tohoto filmu.
Bude to asi i tím, že jsem možnost podobné ničím faktickým nepodložené teorie vyjadřoval již týden poté, co se to stalo...ale to je myslím mým světonázorem a tím, komu jak věřím apod.....já si naopak myslím, že je spousta souvislostí...které hrají ve prospěch této varianty...Ten fahrenheit911 jsi již viděla?
Neposkytuje prostor pro vlastní úsudek diváka.
Mi to tedy prostor poskytlo...necítil jsem se vůbec omezen....
Vytrhává fakta z kontextu.
to jsem také nezaregistroval...ale důvodů může být několik
Působí silně propagandisticky
Na mne ne
pro mě závěr asi takovýto...jednoznačně vyvrací reálnost te ofic verze....samozřejmě kde je pravda a jak to bylo opravdu nezjistíme ))
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:04 - Změnil/a: Zet
- Nahlásit
Trotelchen
Dík za reakci. Celkem jsem čekala, že tvůj pohled bude takový, jak jsi zde uvedl
Proč to Ty vidíš amatérsky?
To jsem v podstatě již uvedla (bod 1 až 3). Nejvíc mi asi vadí to, že autoři si vybrali jednu "pravdu", kterou se za každou cenu snaží v dokumentu prokázat. A já si říkám, proč asi? Nikdo z těch, kteří pracovali na dokumentu, nemůže vědět, jak to bylo ve skutečnosti. Co je tedy vede k tomu, přesvědčit lidi o tom, že 911 bylo dílo USA? Prostě to na mě působí hrozně manipulativně a zaujatě a já se sebou strašně nerada nechávám manipulovat :-/
K té "oficiální" verzi. No, těžko člověk, který má všech pět pohromadě, bude věřit všemu, co je mu oficiální verzí prezentováno. Na druhou stranu mě také nikdo nepřesvědčí o tom, že zatímco Usáma a jeho chlapci seděli doma a háčkovali, vláda USA zinscenovala 911. Ten dokument těží z toho, že vláda USA nezveřejní a ani nemůže zveřejnit celou pravdu a staví celou záležitost na hlavu. Ještě poznámka ... nedělám si iluze o tom, že USA z celé záležitosti vyšla z čistým štítem. Jistě se najdou lidé (či kruhy lidí), kteří 911 podpořili přímo nebo nepřímo (mlčením) ... takoví se najdou vždy a všude
kde je pravda a jak to bylo opravdu nezjistíme
Samozřejmě Mno, je to klišé, ale napíšu to: Nic není černé, ani bílé. A jak jsem už jednou napsala, řečeno s Mulderem (ačkoliv já vždycky fandila Scullyové ): The Truth is Out There
Mimochodem, toto jsou také zajímavé stránky:http://www.911myths.com/index.html
Fahrenheit 911 jsem zatím neviděla
jeje
No jo, to je trošku něco jiného ... tomu se říká investigativní práce
Tedy, tím myslím, že ten dokument je kvalitativně jinde ... aby to bylo jasné
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:21 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit
Zet
jestli se nepletu, tak ty stránky mají s autory toho dokumentu hodně společného.....
jinak mám ale pocit, že Tvůj mozek prostě nechce připustit to, že jsme až taková hovada...my lidé, ale jsme....cožpak nevidíš, proč nyní umírají tisíce američanů v Iráku i jinde....není to to samý?
Vraždění v velkým?
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:12
- Nahlásit
Trotelchen
jestli se nepletu, tak ty stránky mají s autory toho dokumentu hodně společného.....
Jak to myslíš? Vždyť ty stránky v podstatě vyvrací to, co bylo v dokumentu (tedy nejen v tomto dokumentu) řečeno.
jinak mám ale pocit, že Tvůj mozek prostě nechce připustit to, že jsme až taková hovada...my lidé, ale jsme....cožpak nevidíš, proč nyní umírají tisíce američanů v Iráku i jinde....není to to samý?
Vraždění v velkým?
Myslím, že připustit si, že 911 nepřímo (a pravděpodobně i přímo) podpořilo mnoho "kruhů" (ať už amerických, či jiných) jenom proto, aby z toho mělo vlastní prospěch, je mnohem drsnější, než se spokojit s variantou, že všechno naplánovala vláda USA a chudáčci afgánští teroristi do toho byli zataženi. Který z těchto scénářů spíš potvrzuje to, že jsme (my lidé) hovada? Mno, i když pokud se to tak vezme, tak z biologického hlediska je naše konkurenční chování v podstatě ... hm ... "přirozené"
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 16:42
- Nahlásit
tak kdyz jsme vcera meli to vyroci...zde jedno video poctenicko
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 16:53
- Nahlásit
tak na to nemám, chcu to česky...tuhle rychlosti bych to nezvlad ani v cestine .D
česky česky česky
no i když já v tomto tématu mám již nadbožsky jasno )))))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:05
- Nahlásit
overgod
jsem myslela, ze v Anglictine rad titulky a pekne pomalu
ted fakt nemam cas to komplet prekladat...ale ve strucnosti, je tam pekne popsana metoda manipulace verejnosti, myslim, ze to dost dobre odpovida na otazku proc lidi (a nee jen uplne stadni hovadka) tak dlouho verili oficialni verzi pribehu) .-) ...ja v tom mam taky jasno uz dlouho, ale treba nekdo dalsi jeste ne
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:29
- Nahlásit
StaHi
ted fakt nemam cas to komplet prekladat...ale ve strucnosti, je tam pekne popsana metoda manipulace verejnosti, myslim, ze to dost dobre odpovida na otazku proc lidi (a nee jen uplne stadni hovadka) tak dlouho verili oficialni verzi pribehu) .-) ...ja v tom mam taky jasno uz dlouho, ale treba nekdo dalsi jeste ne
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=91 1_morons
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 17:43
- Nahlásit
argosek
dyz ja konspiracni teorie rada, tuze rada.. a uz tak nak ze svoji nestastny povahy v nich nachazim vetsi kus 'pravdy' nez v pribezich mi zhury danych
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 18:28 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
argosek
no to je fakt uroven ta website
stejny protiprotiargument vymyslim kdykoliv...treba ze "nemusim vymyslet nic dlouheho"...protoze kdyby ten muz a jeho rodina jiz nezili...jen by celou tu "konspiraci" ti "konspiranti" tímto potvrdili .....
takhle (jako že by daný muž již nežil) to možná funguje v TV a filmu, ale ne v realitě dneška
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 21:11
- Nahlásit
vy jako děcka nevíte, že dnes už je trend "to na veřejnost pustit" ...je to lepší ...protože tam, kde je více peněz je přece i více prostředků na propagandu a tedy i na to, jak takové "ulhance zesměšnit"
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:40
- Nahlásit
Tady je ještě jedno videjo a ještě něco... Zatím jsem to neviděla, tak pokud to bude OT, tak mě sím nekamenujte
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:16
- Nahlásit
Mel
jj každej to hold vidí jinak
Já prostě myslím, že propaganda zde byla vždy..i pan Hitler měl svou propagandu...aspoň se za to tuším moc nestyděl ....
A mně to přijde stejný, že prostě jsou lidi, co mají raději zafixovaný, že bez EU bychom to prostě nezvládli než by si přiznali, že se nechali ovlivnit prachsprostou reklamní kampaní v TV ve prospěch hlasování pro vstup do EU před tímto referendem.
Prostě většině lidí vyhovuje bejt ovce, než by museli něco dělat...byť samostatně přemejšlet a díky tomu se maj dobře ti pracovití, kteří se snažej lidem vysvětlit, jak je třeba přemejšlet.
Není to vůbec lehký a dokázat to v celosvětovým měřítku, to chce už opravdu velkou osobnost.
Neb jak bylo moc hezky ukázáno:"každej na světě se musí rozhodnout, jestli jde s námi nebo s teroristy..."
Všechna čest pane Bush, jste fakt velmi šikovnej.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:04
- Nahlásit
overgod
ovce, ovce
ja mam tu cest radit se k ovcim, ktere podlehnou az velmi sofistikovane propagande a shlizim z vrchu na ty, ktere oblbne nedochude, jakym je napr. loose change.
:-P )
ps: mr. reagan says "we will protect you", i don't subscribe to this point of view..
StaHi
ja zase rad cokoladu, ale, co jsem si musel dat vedle sebe 2 postele, abych se vyspal, to radsi omezuju
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:34
- Nahlásit
argosek
ja mam tu cest radit se k ovcim, ktere podlehnou az velmi sofistikovane propagande a shlizim z vrchu na ty, ktere oblbne nedochude, jakym je napr. loose change.
fakt velká čest ....
já myslím, že to není o tom, nechat se oblbnout, ale spíš o tom, přemýšlet, ptát se a udělat si vlastní názor ....Loose Change byl jen něčím, co se dalo prezentovat veřejně aniž by lověk musel stále dokolečka vysvětlovat, na čem staví své "nesmyslné" hypotézy.....
Jinak nemít svůj názor a nechat se oblbnout jedním nebo dvěma jakýmakoliv filmy či jinými materály je opravdu řekněme přinejmenším pošetilé.
Ale holt takový puzzle taky nesloží každý...no....
V Loose change i v každým jiným podbným díle jsou logicky vidět snahy všemožné....holt ani tyhle filymy netočí otec Benedikt ani Matka Tereza a každej si svou polívčičku rád přihřeje.......na druhý straně jsou věci, které jsou přinejmenším zajímavé....
Mně osobně se skoro vše jeví jako dosti diskutabilní a všemožné vysvětlitelné...teda krom toho Pentagonu
a měl byr pár otázek:
-1-
viděl jsi někdy, jak to vypadá, když se třeba srazí dvě auta čelně nebo když to náklaďák pouze nedobrzdí a napálí do nějaký budovy třeba v malinký rychlosti?
-2-
viděl jsi někdy osobní letadlo velikosti podobné B757?
-3-
(snad ani ne otázka) zajisté si umíš spočítat či jen odhadnou hybnosti jednotlivých dopr. prostředků výše zmíněných
-4-
no a třeba na závěr mi napiš, jestli je podle Tebe možný, aby výsledky střetu B757 s budovou vypaday tak, jako na tý fotce.....aby se nekdo vubec takto trefil .......ono holt to letadlo není auto a ovládá se trochu jinak .....a nebo pokud je tedy tahle fotka a desítky ji podobných jen konspirace...poč nikdo nikde neukázal ty fotky, z kterých je patrná ta správná verze?
Kdyb mně osobně někdo vyvrátil ten pentagon, nad zbytkem bych nijak neuvažoval...prostě bral bych to ponekud jinak
tech otazek je samozrejme mnohem vic...ale na zaver aspon jeden muj postreh
pokud bych byl nekdo, kdo chce udelat USA zle a ukazat tak svou silu...a byl bych schopen pripravit takhle velkou vec...tak ta letadla rozhodne poslu na Bilý dům.....složitost stejná...výsledek a důsledek nesrovnatelně větší.....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:06
- Nahlásit
overgod
-1-
viděl jsi někdy, jak to vypadá, když se třeba srazí dvě auta čelně nebo když to náklaďák pouze nedobrzdí a napálí do nějaký budovy třeba v malinký rychlosti?
-2-
viděl jsi někdy osobní letadlo velikosti podobné B757?
mohu se zeptat, kam tyto otazky vedou? chces rict, ze prezntovany vysledek srazky letadla s pentagonem by mel zanechat vtsi stopy?
aby se nekdo vubec takto trefil .......ono holt to letadlo není auto a ovládá se trochu jinak
myslis ze trefit sse do pentagonu je tezsi nez trefit se na pristavaci plochu? zajimave...
pokud bych byl nekdo, kdo chce udelat USA zle a ukazat tak svou silu...a byl bych schopen pripravit takhle velkou vec...tak ta letadla rozhodne poslu na Bilý dům.....složitost stejná...výsledek a důsledek nesrovnatelně větší.....
kdyz tohle otocim - kdybych byl burzoun vymyslejici takovouhle konspiraci, mel bych mnohoo jinych, jednodussich moznosti.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:28 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
argosek
mohu se zeptat, kam tyto otazky vedou? chces rict, ze prezntovany vysledek srazky letadla s pentagonem by mel zanechat vtsi stopy?
nevím jestli vetsi, protoze to relativni, rozhodne vsak zcela odlisne...ale asi i vetsi........minimalne větší zasažená plocha....
myslis ze trefit sse do pentagonu je tezsi nez trefit se na pristavaci plochu? zajimave...
děláš si srandu ne?
I u toho trefeni jde o to, jak se trefil...nebo to ti taky prijde normalni.....???
pokud by se tam nekdo trefoval pomoci pristavaciho manevru, muselo by byt poskozeni zcela jineho charakteru...letadlo, ktere seda, ma cumák trochu vice nahoru nez aby mohlo udelat onen otvor......navic letadlo, ktere pristava ma i na runwayi urcitou toleranci, v ktere muze dosednout to i pokud pristava autopilot .....a letadlo komunikuje s věží.......v případě pentagonu pilot dozajista nemel zadne informace napriklad o povetrnostnich podminkach v miste "dosedu" nebo se pletu? rád si to nechám vysvětlit...vážně..
kdyz tohle otocim - kdybych byl burzoun vymyslejici takovouhle konspiraci, mel bych mnohoo jinych, jednodussich moznosti.
nejak nechapu, co chces timhle otocenim rici, nechapu, jak to vyvraci nebo oponuje me myslence ....
|
akdrm
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 20:36
- Nahlásit
argosek
ty jsis asi vubec nevsiml, ze mi mas odpovedet.....nebo reagovat ci ne? ci jak teda? neke, ze pracujes!
hele a co atomovej raketovej dáždník...taky ho potřebujem? nebo se to pozná, až proběhne kampaň oné "píííí áááár" agentury a my logicky zmoudříme?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:25
- Nahlásit
overgod
nevím jestli vetsi, protoze to relativni, rozhodne vsak zcela odlisne...ale asi i vetsi........minimalne větší zasažená plocha....
videl jsi nekdy test narazu stihacky do zdi odpovidajici ochrane jaderne elektrarny?
navic letadlo, ktere pristava ma i na runwayi urcitou toleranci, v ktere muze dosednout to i pokud pristava autopilot .....a letadlo komunikuje s věží.......v případě pentagonu pilot dozajista nemel zadne informace napriklad o povetrnostnich podminkach v miste "dosedu" nebo se pletu? rád si to nechám vysvětlit...vážně..
z te fotky jsem nabyl dojmu ze pentagon je o neco vetsi nez vetsina pristavacixh ploch - mohli se trefit kamkoliv.
nejak nechapu, co chces timhle otocenim rici, nechapu, jak to vyvraci nebo oponuje me myslence ....
no tim chci rict, ze to co pises o bilem dome jako lepsim cili vlastne nic neznqamena.
neke, ze pracujes!
stahl jsem si kompletni archivy dilberta, takze praci venuji 5 minut ze 60. uz abych to docet.
hele a co atomovej raketovej dáždník...taky ho potřebujem? nebo se to pozná, až proběhne kampaň oné "píííí áááár" agentury a my logicky zmoudříme?
ja nevmi - potrebujes ho? za sebe muzu rict, ze mi je to jedno, ale jak slysim ten jekot protiradarovych aktivistu, stavim se spis pro..
stejne tak mi je jedno, kdo naboural do pentagonu. vubec to nesouvisi s premyslenim. co na tom asi vymyslis? vse zavisi na tom, kterym informacim budes chtit uverit. casto mluvis o tech ovcich - konspiracni teorie je pritahnou spolehlive.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:26 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
argosek
videl jsi nekdy test narazu stihacky do zdi odpovidajici ochrane jaderne elektrarny?
není problém si odpovídat otázkami
a umíš si představit rozdíl v konstrukci zdi Pentagonu a krytu jaderného reaktoru?
Nebo myslíš administrativní budovu?
A umíš si představit rozdíl v hybnosti té stíhačky a toho letadla.
Nicméně sem s těmi fotkami...
z te fotky jsem nabyl dojmu ze pentagon je o neco vetsi nez vetsina pristavacixh ploch - mohli se trefit kamkoliv.
no dyt...mohli a shodou náhod se trefili nejspíš skoro kolmě do vnejsi zdi kousek nad zemi .....noo právě...náhodička
A trosky zmizely? buš je vodnes mamině na pečínku
no tim chci rict, ze to co pises o bilem dome jako lepsim cili vlastne nic neznqamena.
jezis to je zas ta tva filozofie )) no to jiste...ono v podstate nic krom smrti nic neznamená....jen ta smrt znamená konec.....IMOGO tedy
ja nevmi - potrebujes ho? za sebe muzu rict, ze mi je to jedno, ale jak slysim ten jekot protiradarovych aktivistu, stavim se spis pro..
ja myslim, že ho potřebuji tím víc, čím míň si ho EU bud přát...aby byla aspon trochu rovnováha......i když je zas otázka, jestli za pár desítek let si někdo nebude říkat, že jakožto otrok je mu vcelku jedno, jestli přiletí raketa či virtuální binládyn na koštěti....
stejne tak mi je jedno, kdo naboural do pentagonu. vubec to nesouvisi s premyslenim. co na tom asi vymyslis? vse zavisi na tom, kterym informacim budes chtit uverit. casto mluvis o tech ovcich - konspiracni teorie je pritahnou spolehlive.
no abych priznal, me to principiálně jedno není......s premyslenim to souvisi....vetsina totiz nepremysli a bere za svou vzdy a zasadne tu oficiální či většinou jen TV variantu ...
mne ale treba na tomto nepřitáhl konspirace...mne pritahly fakty...treba ty fotky, ktere jsem snad omylem dostal davno predtim nez nejaky lůzčenč vznikl ..... ty fotky nikdo nikdy nijak nevyvrátil a vzhledem k tomu, že jsem měl svá nepodloženátušení již v den oněch událostí mne dosti zaujaly.....
prostě a uúpřímně pro mne je do nebe volající již ten princip ..... každej inteligentní terrorista-vůdce či jak to pojmenovati se snaží najít většinou nesnažší cestu k co největšímu účinku či jak to opět nazvat....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 17:04
- Nahlásit
overgod
není problém si odpovídat otázkami
a umíš si představit rozdíl v konstrukci zdi Pentagonu a krytu jaderného reaktoru?
Nebo myslíš administrativní budovu?
A umíš si představit rozdíl v hybnosti té stíhačky a toho letadla.
no asi by ses mel nejdriv podivat na to video - a pak muzes prijit s otazkou "kde jsou kousky toho tryskace?". a pentagon urcite nema tak pevnou konstrukci, ale knstrukce dopravniho letadla je myslim kdrehci nez stihacky a navic na pentagonu to sve stopy zanechalo.
http://www.youtube.com/watch?v=W9cNf73cQ8s
(..the plane atomized with the impact..it just disappeared into dust..)
prostě a uúpřímně pro mne je do nebe volající již ten princip ..... každej inteligentní terrorista-vůdce či jak to pojmenovati se snaží najít většinou nesnažší cestu k co největšímu účinku či jak to opět nazvat....
binladine, ctes si to? jestli jo, pojd nas rozsoudit.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 18:31 - Změnil/a: overgod
- Nahlásit
argosek
hezký
neumim tedy srovnat konstrukci dopravniho letadla a stihacky ale prijde mi, ze
jednak budou podobne krehke...ale to je myslim fuk v tomto pripade
druhak si myslim, ze to, ze letadlo se v prach obratilo ma na svedomi nejspis z valne vetsiny ta "konstrukce"edit: dovolim si trochu pozmenit nazor, hlavni vliv na to ma ten uhel ale samozrejme i ten objekt, do ktereho je vrazeno, do ktere se trefilo...tipuji, ze se bude jednat o nejakou specialni moderni stavebni technologii urcenou prave na ty plaste tech reaktoru a treba jejich okoli...ci co ja vim....
ale komplex Pentagonu bude trochu o necem jinem, jsou tam preci okna a podobne, ktere musi udelat "své" i kdyby nakrásně ten zbytek byl ze stejné hmoty a vyrobený stejnou technologií
navic na videu je evidentni takrka kolmý náraz ........myslím, že by se dala docela dobře vyčíslit pravděpodobnost, s jakou se dopravní letoun trefí do toho pentagonu tímto způsobem ...je to praktcky nemožné ...on by tam musel priletet pod dost znacnym uhlem jinak by byly minimalkne stopy po necem jako pristani uz o kus pred tou budovou nebo by se do te budovy trefil pod uhlem a to by zas ty nasledky musely vypadat jinak
jsem nějak tak přesvědčen, že tohle jsou dosti jasné věci i pro laika s bazální představivostí fyzikálních jevů a dějů.....
druhá věc je, že i pokud tam nakrásně to letadlo nebylo, vůbec nic dalšího to neznamená
(..the plane atomized with the impact..it just disappeared into dust..)
k tomu asi tolik...zkus si predstavit pokus se sklenenou tyci a betonem......pokud tu tyc rozdrtis o ten beton aspon "v skoro kolmem smeru" tedy s odchylkou vcelku minimální...výsledek bude zcela jiný než když to uděláš po udhlem třeba 30 stupnu a od urciteho uhlu se proste ta tyc bude mit vzdy tendenci spise tristit nez drtit na moucku
binladine, ctes si to? jestli jo, pojd nas rozsoudit.
a co chces soudit?
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 19:00
- Nahlásit
argosek
myslím pravděpodobnější ukázka toho, jak to vypadá, když se chceš velkým letadlem do něčeho přesně trefit....
http://www.youtube.com/watch?v=As2l3TIiEnI&mode=re lated&search=
je tam podobných videí spousta
další IMO vypovídající věc je ta, že pokud chceš teda letadlem něco trefit, natož takhle velkým letadlem musel bys kvuli slusnemu ovladani az do konce s tim letadlem do toho objektu pristat a to znamena mit čumák nahoru.....pokud do toho pujde s velkym letadlem ve stylu kamikadze, mohl by byt problem trefit cokoliv....prýýý údajně....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 19:31
- Nahlásit
overgod
Hm...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 13:32
- Nahlásit
overgod
mas pravdu, byl to podvod.
to jsou ale svine americke.
Smečka
shalom
|
akdrm
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 18:14 - Změnil/a: akdrm
- Nahlásit
argosek
koukám, že máš podobnej styl argumentace v různejch tématech .... ... stále stejně přesvědčivej ....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 21:49
- Nahlásit
akdrm
nejde o presvedcovani, ale o zabiti casu
|
akdrm
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 22:09
- Nahlásit
argosek
nejde o presvedcovani, ale o zabiti casu
to Ti neverim...
jednak teda nemyslim, ze bys zrovna nyni potreboval zabijet cas, to byses te diskuzi venoval vice a druhak si myslim, ze
přesvědčivost nemá nutně moc společného s přesvědčováním neboli nechtěl jsem ti říci, že se snažíš přesvědčovat
|