| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:16
- Nahlásit
Tak jsem šla ráno s Abby na prochajdu a vidím,že před náma starší manželé venčí takovýho Huga.Fakt je,že když jsem tuhle trojku viděla poprvé,tak jsem si říkala,co by se asi dělo,kdyby se pesan rozběhl
Tak se k nim pomalu blížím a kousek ode mě jde paní s malou holčičkou.Holčička zavolá "Mamíííí podívej,medvěd." A maminka na to: "Janičko,to není medvěd.Alespoň doufám."
Takhle pěkně jsem se už dlouho nepobavila
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 13:58
- Nahlásit
Nejde a nejde
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 18:20 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
abby
Oni mají dnes svátek, jestli se nepletu, takový komornější haloween, Pamiatka zosnulých alebo Sviatok všetkých svätých či kieho paroma sa tomu vraví, tak asi proto
|
abby
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
Mmartin
Sem právě čekala,že se objeví na nějaké diskuzi a když se neobjevila,tak jsem založila tohle.Přece jsem si to nemohla nechat pro sebe
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 06:25
- Nahlásit
Mmartin
Vdaka za vysvetlenie mojej nepritomnosti
abby
No, ja som sa cez vcerajsi den volna tiez napocuvala, to je ale medved a podobne. Uz mi je smutno za vetou :"To je ale velky pes" Skor ma ale desi vzdy veta, ktora nasleduje: "Nechod k nemu, lebo ta zozere" (a je jedno, ci to dospely hovori dietatu alebo svojmu malemu psovi )
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 06:49
- Nahlásit
A este nieco, uplne nove pomenovanie mojho psa mojim kamaratom je Drak... Tak to uz je zahul
|
abby
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:46
- Nahlásit
pigie
Nic si z toho nedělej.Hugo je nádhernej.Ten českej novofunlanďan nemá moc pěknou srst.vy ji máte takovou leskloučklou
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 08:49
- Nahlásit
abby
Jeeee, to dakujeme za pochvalu
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:57
- Nahlásit
pigie
To je ale velky pes" Skor ma ale desi vzdy veta, ktora nasleduje: "Nechod k nemu, lebo ta zozere"
Z toho si nedělej hlavu, takhle občas reagujou i lidi na Sáru... což je ještě směšnější...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:40
- Nahlásit
Jandula
takhle občas reagujou i lidi na Sáru
tak ji dej nekdy najist, at nekouka tak hladove po okolojdoucich lidech a uvidis, ze takove reakce hned prestanou ....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:42
- Nahlásit
Jirikovo
nemyslim. Pes vzdy kuka hladno a je uplne jedno ci ma plny alebo prazdny zaludok
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:43
- Nahlásit
Jirikovo
hele, ty máš přístup na net??? ty jsou mi poměry...
pigie
děkuji za zastání...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:06
- Nahlásit
pigie
jasne, ty abys nebyla nekdy proti mne ....
Jandula
to vis, nejsem prece ve statni sprave
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:07
- Nahlásit
Jirikovo
aj nabuduce ;)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 12:08
- Nahlásit
pigie
pockej v zime na srazu .... schovam se Hugovi do kozichu a kdyz to budes nejmin cekat, tak na tebe vybafnu ....
|