| Autor |
Zpráva |
zuska
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:22
- Nahlásit
Ahoj všichni,
obracím se na Vás s prosbou. Vyskytlo se nekolik psů (3 labradorky,zhruba tříleté) s pachovým výcvikem na hledání výbušnin a z nejakeho důvodu se nehodily, chteji je dát utratit.
Kdybyste nekdo uvažoval o pořízení psa a nevadilo by, ze je
dospelý, tak mi prosím dejte vede t na 604 264 909.
Alena
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:29
- Nahlásit
zuska
je to hoax, prosim moderatory o smaznuti!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:43
- Nahlásit
wami
obávám se že jen málo lidí na www.hoax.cz
někdy koukne a spousta ani neví co to je.....
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:50
- Nahlásit
sarax
Moc děkují za upřesnění, ale opravdu jsem sama netušila co to je. To víte ty léta nějaké mám a slovníku mladších nerozumím (někdy), ale myslela jsem si, že to něco je takového.
Prosím moderátory o smazání.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
tohle už tu bylo nedávno...já osobně na www.hoax.cz už lezu pravidelně, protože do práce nám chodí spousta mailů s prosbami o pomoc pro postižené děti....naposledy to bylo včera - holčička s leukémií.....samozřejmě taky hoax...
když někdo šíří "poplašné zprávy", které třeba kdysi skutečně platily, ale po vyřešení platnosti pozbyly a šíří se přesto dál, tak to je ještě omluvitelné.....ale když někdo vědomě šíří zprávy, kde útočí lidem a spoléhá na to, že zprávu rozešlou dál, za účelem obohatit sám sebe....tak to už je fakt hyenismus
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:52
- Nahlásit
Darina1
to já bych to ještě chvilku nechala..ono se na stránky o hoaxu podívá aspon víc lidí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:54 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Darina1
ty léta nějaké mám
že by další trilobit? To mě potěšilo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 09:56
- Nahlásit
sarax
ok, tak jinak...
zuska
jde o hoax, tedy davno jiz neplatny zbytecne se dale sirici mejl.
Dobrý den
Nabídka byla opravdu byla míněna vážně a všichni psi jsou již u svých nových majitelů.
E-mail jsem rozeslala pouze okruhu svých známých, ale někdo ve snaze pomoci ji asi špatně pochopil a hromadně rozeslal. Nyní zpráva žije vlastním životem i s mým telefonem, ale již není aktuální. Prosím, neposílejte ji dál.
Děkuji
Alena K.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:04
- Nahlásit
Lola1
Ano už je to tak další předpotopní můra(47let), stačí né. sarax
Ano máte pravdu, lidí jako já se aspoň poučí. Děkují.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:11
- Nahlásit
Darina1
No, jestli "předpotopní můra", tak to jsi ještě břídilka. Co založit Klub seniorů? Jezdíš na Dog Teky? Jakýho máš pesana?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:16
- Nahlásit
Lola1
Já mám dva pesany, ale ted´ se podrž rasy oba dva jsou Bišonci. Tak, že na ten závod asi né.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 10:26
- Nahlásit
Darina1
Dog Tek je sportovně snad i společenská kynologická událost, aspoň jak to vyplynulo z webu. Já mám psa s kratší srstí (německého pinče), tak bych se zúčastnila spíš až na jaře.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 08:17
- Nahlásit
Jo diky za info. Me to prave prislo na mejl (z verohodnych zdroju, takze jsem tomu uverila), tak me to napadlo hodit sem. Nevedela jsem, ze je to info neplatna. A taky uz vim co je to hoax
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2012 21:25
- Nahlásit
Jeden z tisíců psů odhozených svými majiteli ve stáří nebo v nemoci. HLEDÁ SE MAJITEL! Kdo psa (Balů je samozřejmě jen fiktivní jméno) pozná, kdo ví, komu nedávno "zmizel" pes, přihlaste se prosím a oznamte jméno majitele.
http://www.utulekcheb.estranky.cz/clanky/balu.html
|