| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:10
- Nahlásit
®onie je chudinka nemocna. Skolil ji kasel, co si o vikendu vypujcila tajne od Garyho a asi mu ho zapomnela vratit. Tak jsem s ni vcera vyrazil na veterinu. Rozhodl jsem se, ze nepojedu na Libus, kde bych dlouho cekal a hlavne hodne platil a tak jsem vyzkousel novou veterinu v Nuslich. Vsechno super. Prijemna pani doktorka, prijemna cena, zadne cekani ... Kdyz odjizdim z veteriny, jeste se rozhoduji, kudy to bude domu nejlepsi. Volim variantu po nabrezi - to bude rychlejsi nez pres magistralu. Bohuzel na Vytoni prikazany smer vpravo. Peclive se rozhlizim a premyslim. No co, pockam na zelenou a pak kdyz nic nikde nepojede, tak to vezmu tam, kam potrebuju. Pri odboceni smerem Modrany sice budu muset jet asi 5 metru po tramvajovem pasu, ale tamhle na prechode se normalne zaradim.
Naskocila zelena. Ja se znovu poctive rozhlidl a vyrazil. No a kde se vzal, tu se vzal - policejni majacek. Hlavou mi poprve probehlo nekolik slov, o kterych jsem si myslel, ze je ani neznam a ktere vetsinou vyjadruji neslusne oznaceni pro pohlavni organy obou pohlavi. Zastavuju auto, radeji vystupuju ven, protoze jsem netouzil po tom, aby nam do toho dohadovani jeste kecala ®onie. Zacinam klasicky. Jedu se psem z veteriny, blbe jsem si zajel, co jsem mel delat. Pes nemocny, chtel jsem aby byl rychle doma. Ano jsem blbej a dobre mi tak. Nic. Policista je nekompromisni. No co, dela svou praci, to by mi tak nevadilo. Ale to hovado kazdou vetu koncilo slovem "pane". Kdyz zacal mluvit, prislo mi to docela komicke. Kdyz svym slovnim prujmem diky petiminutovemu monologu vyjmenovaval vsechny domnele i skutecne dopravni prestupky a vsechny moznosti jejich reseni, zacinalo me to uz trosicku lizt na nervy. Kdyz slovo "pane" rekl priblizne po osmdesateseste, mel jsem uz chut mu rict: "Pane, vy jste cu*ak, pane" Ale statecne jsem drzel hubu ... Ukecavani nepomohlo, hlas jako Garfield nemam a tak jsem tomu PANOVI dal nejen 500 Kc, ale i dva body. To jsem klidne mohl jet na tu Libus.
Prisaham, ze jestli mi dneska v praci kdokoliv rekne vetu, ktera bude koncit slovem "pane", tak dostane normalne pres drzku.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:18
- Nahlásit
Jirikovo
nepovídej pane
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:24 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jirikovo
buď statečnej, "pane"...
nebo si do auta nandej takový dvě potvory velký s jakýma jsem jela já a silniční kontrola proběhla za 15 vteřin. z auta se ozýval "nebezpečnej" hukot... a paní policajtka to nějak nemohla vydýchat...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:25
- Nahlásit
Jirikovo
ahoj PANE jak se jinak máš, PANE? Tak ale hlavně že je Ronie ošetřená a léčí se, ne PANE? kolik ti PANE zbejvá eště bodů do nuly PANE?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:26
- Nahlásit
Anu
Eda
Mar3
teda vy jste potvory...vid PANE jirikovo
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:27
- Nahlásit
Jirikovo
pane jo pane...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:27
- Nahlásit
teda pane reknu vam, ze muzete bejt rad, ze jste to neschytal jeste za to ze ronnie nema bezpecnostni pas.. nebo je zabezpecena?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:28
- Nahlásit
hmm, co jsem od vas pratele kamaradi taky mohl jineho cekat, ze? pockejte v zime na srazu!!!!
Eda
nedovedu si predstavit, ze by hnedka nekoho znervoznila .... takovej milej pejsek
Mar3
neprovokuj, nebo skoncis se stejne placatym cumakem jako ma ten tvuj netopyr ....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:30
- Nahlásit
Jirikovo
ale PANE, to snad ne, PANE?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:34
- Nahlásit
Mar3
paní, jestli vás ten pán obtěžuje, bo vám vyhrožuje, tak to se od toho pána nenechte zastrašit..Ten pán nebude mít za chvilku body a bude jezdit leda tak sockou a na Vysočinu bude muset na běžkách
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:35
- Nahlásit
blanulinka1
ty to ho PÁNA asi znáš co?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:36
- Nahlásit
nika00
no zabezpecena byla - lezela volne na zadni sedacce ....
Mar3
ale ano PANI
blanulinka1
jestli vás ten pán obtěžuje, bo vám vyhrožuje
neboj, takovy veci nedelam. ja si to s ni pak proste jenom vyridim ....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:37
- Nahlásit
Jirikovo
Mar3
ale ano PANI
mně to neva, já pětikilo a dva body neplatila PANE
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:38
- Nahlásit
Mar3
osobně ne...ale jeho pověst se šíří internetem...
Jirikovo
jasný, vidim, věřím, rozumím, chápu, Pán je navíc suterén
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:39
- Nahlásit
Jirikovo
přiznám se pane,že jsem původně myslela,že chceš být psem Garfieldem,aby jsi mohl rvát a cupovat místní lidi a psi aby tě pak sklácela a švihla s tebou na zem krásná blondýnka....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:42
- Nahlásit
Anu
ano, aji já sem před nahlédnutím dovnitř tohoto příspěvku myslela, že tady PÁN chce být tím psem
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:43
- Nahlásit
Anu
no byt v tu dobu psem Garfieldem, tak ten pan v ty uniforme by uz nikdy nikomu slovo pane nerekl ....
blanulinka1
jo, jsem suteren, nastesti mi svitily i vsechny heligony ....
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:44 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit
Jirikovo
jenže pak by na tebe skočil lidský Garfield,zakroutil by ti krkem a odvezl by tě vykastrovat? To fakt chceš?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:45
- Nahlásit
Jirikovo
No myslím že Garfiieldův hlas nepotřebuješ, stačil by ti její exteriér Nemůžeš čekat, že zapůsobíš na příslušníka - dopraváka, jak tam není příslušnice, jseš ztracen... Tuhle jsem byl předvolán k podání vysvětlení dopravního přestupku, kancelář byla otevřená, za stolem seděla sympatická příslušnice, tak jsem si říkal, že to nějak okecám, s úsměvem vstupuju do kanceláře a spoza dveří se vynořil uhrovitý zakomplexovaný trpajzlík v uniformě a zaskřehotal na mě: tak pojďte, pane řidiči, pojďte… Odcházel jsem lehčí o dvě tisícovky...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:47
- Nahlásit
Mmartin
No myslím že Garfiieldův hlas nepotřebuješ, stačil by ti její exteriér Nemůžeš čekat, že zapůsobíš na příslušníka - dopraváka, jak tam není příslušnice, jseš ztracen... Tuhle jsem byl předvolán k podání vysvětlení dopravního přestupku, kancelář byla otevřená, za stolem seděla sympatická příslušnice, tak jsem si říkal, že to nějak okecám, s úsměvem vstupuju do kanceláře a spoza dveří se vynořil uhrovitý zakomplexovaný trpajzlík v uniformě a zaskřehotal na mě: tak pojďte, pane řidiči, pojďte… Odcházel jsem lehčí o dvě tisícovky...
ať to čtu jak chcu,ani jedno PANE!!! Nepodlejzáš ty tak trochu náhodou?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:48
- Nahlásit
Anu
nerekl bych, ze Lenka se chysta toho svyho zabijaka dat vykastrovat, takze bych se toho az tak moc nebal ....
Mmartin
ale jo, chapu ze na ukecavani policajtu mam moc maly prsa, proto jsem prave psal, ze bych chtel byt aspon na chvili Garfieldem ...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:49
- Nahlásit
Jirikovo
tak to jsi měl jediný štěstí pane, bo heligony by ho asi úplně vyflustrovaly a byl by naprosto zkonsertovaný...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:50
- Nahlásit
Jirikovo
tak koukám, že tvá pouť veterinou nakonec dopadla špatně, co? My dopadli dobře, sundali Garymu už ten obvaz, čistit jódovou tinkturou dvakrát denně, ATB máme prodloužený do pondělí a ještě jsem dostala recept do lékárny na něco, čím budu Garymu vytírat krk - to teda bude něco
Mmartin
Tuhle jsem byl předvolán k podání vysvětlení dopravního přestupku
hele, já tuhle byla taky předvolána, seděl tam sympatický pan policista a ačkoliv jsem se snažila, rychlost 99 km/h jsem v obci neukecala.... taky mi napařil dva litry - to maj asi nějakej paušál, ne?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:55
- Nahlásit
Mar3
no čteš blbě, notopejrová, úplně blbě... Nejenom že tam je pane, ale dokonce pane řidiči
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:57
- Nahlásit
Mmartin
no jó,ale myslels jako sebe, ne toho pana, kterýmu teďko vzali ty body víš?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 08:58
- Nahlásit
Jirikovo
no jak myslíš s tou kastrací...já slyšela něco jiného.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:00
- Nahlásit
Mel
no Libus by me vysla levneji ....
hmm, vytirat krk .... tak to nevim, jak bych s ®onie dokazal. to by musela mit kazdy den asi narkozu ....
isdpch
no a to ja mel u sebe jenom 2000 v celku a ten debil se tvaril, ze nema zpet. nastesti uz mel vypsany blocky, tak se mu nechtelo to menit, jinak by pokutu urcite jeste rychle zvedl ....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:01
- Nahlásit
Jirikovo
Mel
no tak nevim nevim - vytírat v krku - tak to bysme se asi nikdy nevyléčili,dyby pomáhalo jenom toto
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:02
- Nahlásit
Mar3
no jo, kdyz ten tvuj netopyr taky nic normalniho nezere a jenom pije krev, takze misto netopyra je to spis upir .....
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 09:23
- Nahlásit
Jirikovo
je to jenom jeden normální obyčejnej batman pane . . . .
|