Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / webové stranky-jak začít ?
Autor Zpráva
elf
# Zasláno: 19 Dub 2005 10:52
- Nahlásit

Ahoj chci se zeptat zda by mi nekdo poradil jak vytvorit stranecky pro svyho psa dik (jsem antitalent na pocitace tak polopate prosim ) !dik)

nefer
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2005 11:19
- Nahlásit

pro "antitalenty" je dobré www.jakpsatweb.cz

stremka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2005 11:29
- Nahlásit

jsem taky antitalent a nemám PC dlouho ale webovy stránky se mi podařilo docela dobře udělat na www.websnadno.cz Když tak se nejdříve podívej:www.psi-mama.websnadno.cz.Ale můsíš mít prohlížeč explorer.Jiný to nepodporuje

Maya
# Zasláno: 19 Dub 2005 11:40
- Nahlásit

Já si koupila knihu Webové stránky pro začátečníky a výsledek můžete vidět zde www.sweb.cz/assil

Ivana
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2005 11:56
- Nahlásit

Já jsem také úplný začátečník,sice máme počítač již několik let,ale html jazyk a ostatní je pro mě španělská vesnice.Vytvořila jsem si stránky pomocí Front Page a zde můžete kouknout na výsledek www.havaneser-bichon.com

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2005 12:53
- Nahlásit

mě se stránkama hrozně pomáhá brácha, já jsem to ani po přečtení všech možných návodů sama nezvládla

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2005 15:11
- Nahlásit

Úplně nejlehčí je asi fakt Front page. Jakpsatweb bych antitalentovi moc nedoporučila. Já měla štěstí, že jsme se museli učit dělat webovky na škole...
Jinak na výsledek práce přitele a částečně i mě (tak dlouho jsem kritizovala až mi bylo řečeno at si je dělám sama ) se mužete kouknout na http://eimy.unas.cz

Terri
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2005 19:34
- Nahlásit

Taky se přimlouvám za Front Page, nemusí se to dělat přes příkazy, ale normálně nasázet text, obrázky a domíchat troškou fantazie..

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 20 Dub 2005 12:18
- Nahlásit

Jakpsatweb bych antitalentovi moc nedoporučila
Jakpsatweb.cz bych naopak antitalentovi vřele doporučil, stejně jako před mnou nefer a FiSt! Podle mého názoru nexistuje v ČR (nejen v ČR) kvalitnější zdroj informací o tvorbě a provozu webových stránek, který je navíc zcela prost některých nesmyslných rad, kterých jsou pné různé "konkurenční" stránky. JPW je navíc psán velmi jednoduše, srozumitelně a je plný různých příkladů...
Vřele doporučuju nejdřív JPW důkladně pročíst (alespoň zákl. pasáže) a pak teprve začít vymýšlet a tvořit své stránky. Pak toho alespoň nebudete muset tolik předělávat
Jako program pro začátečníky jedině FrontPage od verze 2002 a výš (verze pro MS Office XP). Cena legální verze cca 6000,- Kč s DPH.

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2005 12:22
- Nahlásit

Já doporučuji Macromedia Dreamweaver, každý zkušený tvůrce webových stránek vám poví, že frontpage je to úplně nejhorší, co může být.
Ke Dreamweaveru vyšla úplně úžasná knížka, napsala ji Betsy Bruce a jmenuje se macromedia dreamweaver 4 (sice už je verze MX, ale tohle stačí), vydalo ji nakladetelství Softpress.
A samozřejmě si myslím, že alespoň základy HTML by měl mít každy, kdo chce dělat web . takže taky doporučuju jakpsatweb.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 20 Dub 2005 17:09
- Nahlásit

každý zkušený tvůrce webových stránek vám poví, že frontpage je to úplně nejhorší, co může být.
Za trochu zkušenějšího tvůrce web. stránek se (možná trochu troufale) považuju a nevím proč by měl být FrontPage to nejhorší??
Navíc jsem psal od ver. 2002!

Lucianda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2005 18:00
- Nahlásit

Chtela bych se vas zeptat jestli nechcete fotky vaseho westika na me internetove stranky....fotek meho milacka moc nemam, tak hledam nejake jine!!! Popripade mi je muzete poslat na muj e-mail!! Zpatky vam obratem poslu internetovou adresu, kde sveho westicka najdete!!

Ivana
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2005 18:52
- Nahlásit

Také by mě zajímalo proč je Front Page to nejhorší pro začátečníky.Já jsem si v něm jako naprostý laik stránky vytvořila,šlapou dobře,žádný problém.Jediný problém může být,že pokud si je někam (ty Vaše vytvořené stránky) chcete umístit,tak tam kde to je zdarma,to někteří nepodporují a stránky tam nemusí dobře šlapat.Jinak já si na verzi 2003 v českém jazyce a dělá se mi s ní velmi dobře.

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2005 21:04
- Nahlásit

Víťa

Já jenom píšu, co jsem slyšela od známých.
Pravda, možná jsem to neměla tak hanět, třeba šel microsoft do sebe (ale to se mi moc nezdá). Zkoušela jsem ho kdysi (asi to byla verze 98) a nevyhovoval mi. Od té doby ho nepoužívám.
Navíc opravdoví profíci (jen tak pro informaci - já se za nic takového nepovažuju) píšou web v notepadu, takže ani ten dreamweaver nepoužívají.

Ivana
Nechápu, co myslíš tím, že to někde nepodporují.
Vždyť standard HTML je daný, takže když někde něco nefunguje, tak to je špatně napsaným kódem (a ten generuje právě frontpage nebo jiný program, ve kterém stránky vytváříš)

Tchor
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2005 21:12
- Nahlásit

Mel
Nevim proc nepozit FP hodne zjednodusi praci, akorat je obcas dobry kod trochu prepsat aby byl kradsi, protoze FP generuje zbytecne dlouhy a slozity kody.

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2005 21:13
- Nahlásit

Mel
Nejsem profík a taky pišu stránky v notepadu

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2005 22:27
- Nahlásit

Tchor

S tím mohu jen souhlasit. Ale tohle asi původní tazatel slyšet nechtěl
Já prostě používám ten dreamweaver a ani nic nepřepisuju. Maximálně občas, když nevím, jak něco udělat, dopíšu to ručně.

Mým primárním cílem bylo ale upozornit na to, že existuje i něco jinýho než FP. A jelikož se mi DRWV fakt líbí, tak jsem ho chtěla doporučit. Navíc mají i trial verzi, takže měsíc se dá používat zadarmo (nevím, jestli to nabízí i Microsoft)

elf
# Zasláno: 21 Dub 2005 08:01
- Nahlásit

dekuji vsem co jste sem poslali radu. )

Alena K
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 19:01
- Nahlásit

Dovoluji si umístit do této diskuse svou nabídku, pokud by měl někdo zájem a nechtěl si dělat webové stránky vlastními silami - Nabízím vytvoření nenáročných webových stránek za přijatelné ceny. Více informací a ukázky naleznete na http://www.krcmarova.wz.cz nebo na mailu KrcmarovaA@seznam.cz

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 19:37 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Ivana
krásné stránky! původně jsem chtěla havaňáčka, ale nakonec zvítězil boloňák. Můžu se zeptat, za kolik prodáváte fenečku?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 19:38
- Nahlásit

Přesně tak, já si FrontPage nemůžu vynachválit
www.sweb.cz/laretbo

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 19:38
- Nahlásit

No tak teď jsem si všimla, že je to pěkně starý příspěvek...
no nic, stane se...

LeJa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 11:42
- Nahlásit

elf
Jsem taky antitalent, proto jsem využila služeb www.estranky.cz
je to zadara a myslím si, že pokud nechceš něco extra tak je tato služba dostačující.

koukni www.maxik.estranky.cz

Teda pokud už nemáš svoje webovky, když je tento dotaz už poněkud starší. No tak snad poslouží někomu jinému.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání